Bildirim
yurtdışından türkiyeye dönmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zor geliyor. Erasmus'tan döndükten sonra İstanbul'da metrobüse binememiştim, Ankara'da ATM kuyruğunda arayı açık tuttum diye sıraya kaynamışlardı. Trafikte de birkaç tatsızlık yaşamıştım. Üniversite ardından iş hayatında gördüğüm haksızlıklar sonrası iyice kafaya koymuştum yurt dışına taşınmaya...
_____________________________ -
Turist olarak en fazla 2 hafta (Meksika) kalıp döndüğümde bile büyük hüzün yaşıyorum...
Bana ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Software Engineer -
AHAHAHAHAHAHHAH
HOCAM ÇOK ALEM ADAMSİN YA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Gelsinler, Türkiye bahçe, bahçe
_____________________________ boykot işe yarasın-yaramasın,
düşmanından nefret edebil -
taşınabildin mi hocam
1 haftalık Azerbaycan seyahatin den sonra Türkiye’ye dönmek beni de üzdü, gelecek tatil ve ülke için planlarımı ufak ufak düşünmeye başlıyorum…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Evet. İşten ayrıldıktan hemen sonra...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt