Şimdi Ara

Yurtdışından telefon getirme süresi üç yılda bire çıkarıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
4
Favori
15.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acıdı , büyük ve kalın...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    Sizin gibi kaçak telefon getirip 3-5 üstüne koyup satanlar yüzünden bunlar çıkıyor. KDV yok gelir vergisi yok oh ne güzel...
    Sattığımı nereden biliyorsun da kesin hükümlü konuşuyorsun ? Genelde eşe dosta çevreme getiriyorum. Ne yapsın millet göz göre göre kazık mı yesin ? Yardımcı da mı olmayalım ? Diğer ülkelerin cebine koymadığı cihazlara milyarlar mı ödesinler ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhand28

    Kargoyla gelen elektronik eşyalara uygulanan 22€ muafiyet sınırı kaldırıldı. Gelen tüm eşyalara vergi ödenecek.
    Duymadım yinemi değişti. Dediğiniz paket kontrol ve denetleme ücretimi.
  • valla baktılar mılletın gıkı cıkmıyor yapıstır yakında tamamen kaldırılırsa sasırmam
  • ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Tabi canım sahibinden.com da kayıtsız eşe dosta getirilen diye satılan bisürü telefon var sizin 10 da az değil hani (Orda dediğiniz "genelde" lafınız bile yeter). Neyse hem 600 kayıt ücreti hem 3 senede bir pasaport kaydı. Satmak için getirenlerin işleri bozulacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 15 Mayıs 2019; 10:39:25 >
  • 2011 senesinde amiral gemisi olan Galaxy S2’yi 1699 liraya almıştım. Dock falan hediyeydi ilk alanlara hatta. iPhone 4 aynı dönemde 1400-1500 lira civarıydı. Daha sonra çıktığında iPhone 4S aldım 1549 liraya. Yani amiral gemileri 1500-1800 lira arasındaydı. Şimdi Galaxy S10 6000 liraya satılıyor. 3 katından fazla bir fiyata alıyorsunuz amiral gemilerini. Artık 2000 bandında amiral gemisini geçtim işe yarar bir telefon bile bulmak zor.

  • valla guzel seyler var muhakkak da sahsen bana faydasi yok. ornegin gogle maps den otoban kopru vs. ucreti odemeden nasil giderime bakarken buldum kendimi. yapilan yola kopruye tunele nasil girmem ve kaziklanmam diye bakiyorum artik. bu adamlar agir populizmle harmanlayarak halki dudukleyen bir zihniyete sahipler. baska bir ornek daha vereyim. 170 diye bir sgk sistemi kurmuslar. arayinca size cevap veren sorunu takip eden calisir bir sistem fakat bariz belliki bu isi yapanlar devlet memuru degil ozel sektor elemani. yani anlayacaginiz adamlar senden benden aldigi vergiyi bunlara vererek sistemi calisir kiliyor belliki. bu ulke bir sirket gibi oldu, kendi capinda kapitalist kucuk amerika olduk diyebilirum ve tam gaz boyle devam ediyoruz. bakmayin siz bunlarin rusyali cinli propagandalarina...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem süre 3 yıla çıkarıldı, hem de yolcunun kimlik numarasına kayıtlı hatlarla kullanma şartı getirildi. Süre o kadar önemli değil ama diğer şart yurtdışından telefon getirme olayını tamamen bitirecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olay cami duvarını aştı içeriye pisliyor birileri...

  • Her yeni gun aldıkları bir karar(name) yeni bir zam hep milletin sırtına yük.. neden hic bigun guzel bir haber paylasamıyoruz burda?

    Ne guzel devletimizin paraya ihtiyacı oldugunda şaaaaaakkkk :1 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 1013 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile cep telefonlarında uygulanan ÖTV oranları arttırıldı.

    Tam kabullenmiş normale donmeye calısırken şaaaaaakkkkkk: Cumhurbaşkanlığı'nın "4458 Sayılı Gümrük Kanununun Bazı Maddelerinin Uygulanması Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar"ı Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, yurt dışından yolcu beraberinde getirilip kayıt ettirilebilen cep telefonları için süre, yabancı misyon görevlileri hariç 2 yıldan 3 yıla çıkartıldı.

    Baskanlık sistemimizin guzelligi; ne mecslite oylama, ne bi gorus alma, komısyon calısması vs..Bir gecede Cumhurbaskanlıgı kararnamesi...

    Hayırlı ugurlu olsun. acı cekmekten zevk alan yurdum insanının bir kısmınada selam olsun




  • Daha ne kadar dibi göreceğiz çok merak ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafaki34

    Hem süre 3 yıla çıkarıldı, hem de yolcunun kimlik numarasına kayıtlı hatlarla kullanma şartı getirildi. Süre o kadar önemli değil ama diğer şart yurtdışından telefon getirme olayını tamamen bitirecek.
    bu soyledıgınız hususu bulamadım. ayrıca bıraz mantıksız geldı. getirdigim telefonu bozulana kadar benmı kullanıcam sadece? belki 2 sene sonra satıcam yada ailemden birine vericem?
  • ülkeden gitmek isteyene dur diyen var mı? bin uçağa, paran yok yürüyerek çık kapıdan sana kimse gidemezsin diyemez.
    Okuduğun için sana para verileceğini kim söyledi? ebeveynlerin seni okula gönderdiyse bizim suçumuz mu? zorunlu olan ilköğretim.
    Emeğin karşılığını, ya ticaret yapar kazanırsın, yada işçi olursun, yani sana söylenen işi eksiksiz yapar ve patronuna para kazandırırsın, buna karşılıkta patronun sana para verir. Bunca zaman okudunda bunu öğrenemediysen de vah ki ne vah.
    Telefonlarınız eski yani 2-3 senelik olursa ne kaybediyorsunuz? özenipte taklit ettiğiniz gavura (aralarında olduğumdan biliyorum) eski bir cihazı (sadece elektronik değil, herşey) neden değiştirmiyorsun dediğimde, çalışıyor neden değiştireyim ki diyor.
    Bu yurt dışından gelenlere vergi neden arttırılıyor hanginiz düşündü? evet amaç almanızı engellemek, para toplamak işi fazladan kazanç. cari açık ne biliyor musunuz? o sadece iki sayı arasında ki bir fark değil. Siz önce bir üretin, bir şeyler yapında ondan sonra istemeye başlayın. Ha iş yok, herkes mühendis, klimalı ortamda sabah 10 akşam 3-4 gibi masa başı ve her ayda ikramiye bol sıfırlı üstelik. Peki sen onu hak edecek bir şey yap önce. Sonrada ortalıkta bu kadar mühendis varda duvarı kim örecek ? boyayı, sıvayı kim yapacak? patates soğanı kim dikecek, toplayacak.
    Siz dünyayı istanbul ve bodrumdan ibaret sanıyorsunuz. Tavuk dendiğinde marketteki et aklına geliyorsa, yediğin tavuğu hiç canlısını eline almadıysan, nasıl herşeyi bildiğini iddia edebilirsin?
    Bu arada şahsına alınma, aklına gelen ilk şeyi doğru sanan milyonlara sözüm, belki bi anda olsa düşünürler. ama benim umudum yok.





  • ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı getirmekte değil zaten getirdikten sonra kullanmakta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakinda telefon getirene hapis cezasi da verirler !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Bence olaya yanlış bakıyorsunuz. Yok ÖTV yok KDV diye millete geçirdikleri için böyle krizi fırsata çevirebilen insanlar ortay çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent Guardian

    2011 senesinde amiral gemisi olan Galaxy S2’yi 1699 liraya almıştım. Dock falan hediyeydi ilk alanlara hatta. iPhone 4 aynı dönemde 1400-1500 lira civarıydı. Daha sonra çıktığında iPhone 4S aldım 1549 liraya. Yani amiral gemileri 1500-1800 lira arasındaydı. Şimdi Galaxy S10 6000 liraya satılıyor. 3 katından fazla bir fiyata alıyorsunuz amiral gemilerini. Artık 2000 bandında amiral gemisini geçtim işe yarar bir telefon bile bulmak zor.
    Kasada para kalmadı hocam tükete tükete anca bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farego kullanıcısına yanıt
    22 euro da gitti maalesef.
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız ama iphone fiyatları bana biraz garip geldi. benim bildiğim iphone'lar hep pahalıydı. benim arkadaş amerika'ya gitti geldi. 4s aldı. o zaman burada 2000 falandı (hatta 2500 bile olabilir). doların 1.8-1.9 olduğu zamanlar. kayıt ücreti zaten çok azdı. baya kar etmişti. siz kampanya çek vs gibi şeylerle mi aldınız. android'ler evet fiyatları makuldu ama iphone'lar hep pahalıydı.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.