Bildirim
YURTDİSİNDAN GELME UCUZA SEİKO SAAT NEREDEN BULABİLİRİM??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seiko saatler zaten ucuz eğilmi? _____________________________ -
1000ytl - 1300ytl arasi degisiyor turkiyede. ben sna595p1 model saat ariyorum. benim aradigim model turkiyede 950 ytl. ama gittigidiyorda 1300ytl lik modeller 640ytl'ye satilmasina ragmen 950ytl'ye satilan benim istedigim model gittigidiyorda 699ytl'ye satiliyor. bu bana garip geldi. bu saati daha ucuza bulursam kesin almayi dusunuyorum. _____________________________ -
Ben de DT Swiss 240s göbek arıyorum ama bulamadım. Galiba bayılacağız 900 lirayı. :S _____________________________ -
900 lira veya 1000 lira verilirmi arkadaşlar bi saate Allah Aşkına!
Babamdan rica etsem daha iyisini alabilir.Ama yok haşa milletin 2 ayda kazanamadığını bana emek vermeden almam bana ters._____________________________
Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söylecek biri.
En çok da insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum.
Elvis Presley Şarkı Çevirileri
| Star Trek TOS | Star Trek TNG | Star Trek Voyager | Star Trek Deep Space Nine | Stargate SG-1 | Supernatural | The Vampire Diaries | Game of Thrones | Homeland | Arrow | -
Valla bazı şeylere çok kolay verilir para araba,gözlük,saat vs tabi kişisel bir tercihte bu 1000 ytl bir saat için orta düzey bir fiyat adam gibi saatler rolexler 5,10 bin$ dan başlıyor neredeyse _____________________________ -
ben de vermem bir saate 100ytl. sedece 1000ytl lik saati 500e bulmaya calisiyorum _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: switel
ben de vermem bir saate 100ytl. sedece 1000ytl lik saati 500e bulmaya calisiyorum
sen saati bulmuşsun kıllısını arıyosun hocam
_____________________________ Go Long, Go Deep, Go State!
-
quote:
Orjinalden alıntı: Vanilla__
quote:
Orjinalden alıntı: switel
ben de vermem bir saate 100ytl. sedece 1000ytl lik saati 500e bulmaya calisiyorum
sen saati bulmuşsun kıllısını arıyosun hocam
pardon yanlis yazmisim oradaki 100 ytl 1000ytl olacak
_____________________________ -
fortress34 satıyor seiko citizen tissot vsvs... _____________________________ -
pokemonyudan al ebay satıcısıdır daha onlarcası var güvenli gönderi yapan sekiolar 1/4 fiyatına
_____________________________ -
fortress34 ile irtibata gectim. simdi bana istedigim saatleri ne kadara getirebilecegini soyleyecek.
pokemonyu'nun urunlerini gorebilecegim bir link var mi??_____________________________ -
bir de turkiyedeki birinden almak varken ebay'den alip bir de cikarsa problemlerle ugrasmak istemem. onun icin insallah fortress34 ile anlasiriz da ondan alirim saatimi. _____________________________ -
konu saat olunca paraya acımayacaksın (bir de parfüm) hiçbir şey bana daha albenili gelmez konu saat olmadıkça _____________________________ -
Merhabalar japonyada yaşıyorum buradan saat , parfüm vb küçük eşya satın alıp gönderebilirim. Seiko,tissot,armani modelini bildirmeniz yeterli _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler