Şimdi Ara

Yurtdışından gelen iPhone 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar ABD'den iPhone 7 getirtirdim. Şarj aleti değişik Türkiye'deki pirizlere uygun değil. Acaba ben şarj Aleti kafası alsam sorun yaşarmıyım. Mesela bu ABD Türkiye voltaj sorunundan dolayı telefona bir şey olur mu? Acil cevap verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hiç bir sıkıntı yaşamazsın kardeşim, 4s ve 5s almıştım Amerika'dan, kullandığım sure boyunca hep çevirici ile kullandım adaptörünü, 2-3TL lik bir çevirici isini görür. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefonu dubaiden aldım, bilenler bilir orada prizler 3'lü tuhaf birşey türkiyede çalışmıyor.yukarıdaki arkadaşın dediği gibi dönüştürücü ilede kullanılabilir ki geçen seneden 1 hafta öncesine kadar note 5 cihazımı dönüştürücüyle kullandım ( onuda dubaiden almıştım )
    bildiğiniz gibi iphone 7 plus ve 7'de hızlı şarj özelliği yok.note 5'te kullanırken hızlı şarj sayesinde telefon 1 saat 10 dk gibi kısa bir sürede %100 şarj oluyordu ve dönüştürücü pek sorun oluşturmazdı ama iphone'da hızlı şarj özelliği yok bu nedenle dönüştürücü kullanmamayı tercih ettim.akşam yatarken telefonu şarja bırakırım ne olur ne olmaz garanti olsun diye forumdan birinden 50 tl'ye priz aldım onu kullanıyorum.

    fikir oluşturması açısından böyle yazdım,umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.