Şimdi Ara

Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!! (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
140
Favori
126.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler yeni bir çerçeve arayışı içerisindeyim.
    Şu an'a kadar kemik,düz vs kullandım.
    Çerçevesiz bir model almak istiyorum.
    Tag Heuerin çerçevesiz modellerini görüyorum ama orjinal olmadığını düşündüğüm ürüne 25 usd vermek istemiyorum.
    Var mı çerçeve önerisi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rezilvezir

    Bu konuyu açan arkadaşı kınıyorum. Sayesinde 3-5 aya kalmaz, yurtdışından optik ürün almayı engelleyen gümrük mevzuatı devreye girer. Yaşı yetenler strawberry'i ve iherb'i hatırlar. Iherb eczacılar birliğinin, strawberry sevil parfümeri ve tekin acar'ın şikayetleri sonucunda Türkiye için tarihin karanlık sayfalarına gömülmüştü. İkisinden de ürün getirmek yasaklandı. Optik gibi bir sektörde de ekmeğini azaltacak her girişimi engelleyebilecek dayısı, amcası bulunanlar olacaktır. Bravo diyorum, alkışlıyorum. İki dandik metal kola, 10 gr plastiğe, iki uyduruk cama en az 1000 tl vermek için çabanız takdire şayan.. Verin ki aklınız başınıza gelsin.
    Diyeceklerim bu kadar. İsteyen eleştirsin umurumda da değil. Dediklerim olduğunda bu post'u burada en çok yorum alan post olacak.

    Merhaba,



    Konuyu açarak yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Konuyu 2011 yılında açtım ve bir çok kişi bu konudan yararlandı. Kimisi teşekkür etti, kimisi hayır duası etti. Bilgi paylaştıkça çoğalır, ben de bunu yaptım.



    Sıkıntı bunu keyfe keder yasaklayacak zihniyette. Konu 7. yılına girdi ve hala bir yasak gelmedi.



    Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler.




  • özket kullanıcısına yanıt
    Orjinal ürün için yanlış yerdesiniz sanırım
    TH çerçeveyi 150-200 $ dan aşağı bulamazsınız sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demayc

    Orjinal ürün için yanlış yerdesiniz sanırım
    TH çerçeveyi 150-200 $ dan aşağı bulamazsınız sanırım.

    Bahsettiğim durum şu hocam TR de satılan klasik gözlükçülerde olan TH çerçeveler de orjinal olmamakla beraber bu fiyatlara satılmakta.
  • drexel D kullanıcısına yanıt
    Yasak gelmedi de daha beteri geldi Hayır'lı olsun.

    150 euro olan vergi muafiyetinde sınır önce 75 euroya şimdi de 30 euroya düşürüldü. Paketinizi almaya pttye gittiğinizde bi zahmet gümrük verginizi de ödersiniz (ki genelde "türkiyede alabileceğin fiyat-yurtdışından aldığın fiyat=gümrük vergisi" yöntemiyle hesaplanır)

    Yasal dayanağını nette bulabilirsiniz.
  • özket kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, Artık Saat ve çerçevelerde Replikalar 1:1 kadar iyi oluyor. Ayırt etmek zor o nedenle. Uyanık satıcılarımız da gerçek diye 10 katı fiyata satıyorlar.
    Geçen yıl markalı çerçeve ve saatlerde bir sıkıntı yoktu. AE bu yıl işi sıkı tutuyor, açılan mağazalar bile farkedildiği anda 1-2 gün içinde kapatılıyor.
    Ancak, markaları silerek satış yapılabiliyor. onları da bulmak zor bir süreç.
    Geçen yıl TH çerçeveler 20-30 $ civarlarındaydı, ben de almıştım, ama şimdi bulmak zor.
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    Valla görürsen bir haber edebilirsen sevinirim hocam.
  • Konuyu açan arkadaşa tesekkuler.Eleştirenler ise bilmeli ki burası paylaşım için varolmuş bir forum.Herkesin bildiği kendine kalsın diyeceksek niye burada bulunalım ki.
    Bu konu başlıgında yaptıgım araştırmalar sonucunda tam bir memnuniyetle sonuclandı.Aliexp... sayfasına yazdıgım yorumdan size alıntı kopyalıyorum.Umarım faydası olur.

    https://tr.aliexpress.com/item/Fashion-Quality-Men-Style-Pure-Titanium-Progressive-Reading-Glasses-New-Multifocal-Half-Rim-CR39-Presbyopia-Eyeglasses/32789509052.html?spm=2114.13010608.0.0.Mk70vB
    siparişimle ilgilidir.Bazı extaralarla liste fiyatında farklı ödeme yaptım.


    Arkadaşlar inanılmaz bir sonuç.İstanbul da bulabildiğim en iyi fiyat 800 TL idi ve bu camda ki güneşte renk koyulaşma özelliği yoktu. Ayrıca çerçeve fiyatı da hariçti. Bu siparişimde ise çerçevede dahil olmak üzere 47 USD ödedim. Çerceve titanyum ve oldukça saglam görünüyor. Estetik olarak ise aynı resimlerinde ki gibi olmasına ragmen bana beklediğim kadar yakışmadı. Görüntü ise mükemmel bu 3. progresive gözlüğüm.birincisini lüks magazan 2. si o magazaya satış yapan toptancıdan ve her ikiside ünlü Fransız markadandı .Bunun yerini tutmuyor inanın.Şiddetle tavsiye ederim.Bir siparis daha verecegim bu sefer aynı cam ama daha ucuz ve ince görünen başka çerçeve ile (çerceveyi 2 adet sipariş vereceğim çünkü bir kaza olursa çerceve kırılıyor).Şiddetle tavsiye ediyorum.Ha bu arada satıcı mesajlarınıza (1 gün sonra baktıgımda cevap gelmişti) uygun sürede cevap veriyor.Bir kerede chat yapabilecek saatte buldum.Çok iyi olmayan İngilizcemle rahatç Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!!a anlaştık.Tam anlaşıldıgınızdan emin olmak için ayrıntılı tarif ediyorlar.Gerçi gereken sadece receteniz ve pupil mesafesi(yani 2 gözbebegi arası uzaklık) aynaya burnumun üstüne cetveli koyup ölçümü yaptım. Sonuç mükemmel :)))




  • incele kullanıcısına yanıt
    Sol cam gölgede Sag cam güneşte çekilen resimdir.
  •  Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!! Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!!

    arkadaşlarbu gözlüğün markası nedir ve çinden getirebilirmiyim acaba




  • rezilvezir kullanıcısına yanıt
    2016’da Zenni’den biri nakliye dahil 37.67 USD tutarında iki adet gözlük ve diğeri nakliye dahil 84.15 USD tutarında üç adet gözlük olmak üzere iki alışveriş yaptım. Siparişlerimin ambalajı üzerindeki etiketlerde gözlük başına 50 Hong Kong Doları bedel yazılmış.Şunu merak ediyorum ,acaba gümrük muafiyetine esas teşkil eden tutar bu mudur (gözlük başına 50 HKD) yoksa firma gümrüğe ayrı bir fatura bilgisi mi veriyor? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum.  Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!! Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!!




  • svesves S kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında bilgisi olan yok herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incele

    Sol cam gölgede Sag cam güneşte çekilen resimdir.

    Tek odaklilarda herhangi bir sorun olmaz ama bu çift odaklilarda neye göre ayar yapılıyor. 2 göz arası mesafe kadar fotoğrafta ortada çizgi var o çizginin göz bebeğine göre bulunması gereken yer var. O tamamen tesadüf oluyor o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svesves

    Konu hakkında bilgisi olan yok herhalde.

    Üstünde belirtilen tutar göz önüne alınan tutar. Ama gümrükte o miktara inanilmayip ne kadar ödediğini kanitlamani isteyebiliyorlardi eskiden. Hala öyle mi bilmiyorum.
  • dombilibili D kullanıcısına yanıt
    Anladım,bilgi için teşekkürler. Anlaşılan denemeden tam emin olamayacağım.
  • 3-5 dolarlık , dereceli güneş gözlüğü yapan yer yok mudur ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    normal dereceli gözlük camlarının 10-15 dolar olduğu düşünülürse, isteğinizin olma olasılığı hayli düşük. Ben o fiyatlara güneş gözlüğü hazırlayan hiç bir mağaza ile karşılaşmadım çin sitelerine.
    bazı mağazalarda standart numaralı okuma gözlükleri var 3-5 dolara ama renkli cam değiller.
    Tamam ülkemizde fahiş fiyatlara gözlük alıyoruz bu nedenle çinden araştırıyoruz ama bu kadar da ucuza kaçmayalım. konu olan şey göz gibi önemli bir organımız.
    Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mars51

    normal dereceli gözlük camlarının 10-15 dolar olduğu düşünülürse, isteğinizin olma olasılığı hayli düşük. Ben o fiyatlara güneş gözlüğü hazırlayan hiç bir mağaza ile karşılaşmadım çin sitelerine.
    bazı mağazalarda standart numaralı okuma gözlükleri var 3-5 dolara ama renkli cam değiller.
    Tamam ülkemizde fahiş fiyatlara gözlük alıyoruz bu nedenle çinden araştırıyoruz ama bu kadar da ucuza kaçmayalım. konu olan şey göz gibi önemli bir organımız.
    Saygılar.

  • güzel site teşekkürler
  • svesves S kullanıcısına yanıt
    burada firma 50 HKD yi Türkiye Gümrükleri için ayarlıyor 25 tl gibi bir para ...ayrıca bu firmalar bu tarzı severler çinde çünkü oda ona göre vergi verir....siz faturayı kullanmayacaksanız sizin için sorun değil...yok sorun olduğunda ben bu parayı verdim firma bunu göstermiş sorun olurmu dersenizde işte kredi kartı ile ödemenin güzel tarafı bu ödediğiniz miktar önemlidir.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.