Şimdi Ara

yurtdışından 6s alınacak yardım edermisiniz lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, annem italyada ve kullandığı iphone 5 i suya düşürmüş telefon pert.

    bende dedim madem ordasın 6s al kendine. vergisinide alırsın dönerken.

    öncelikle model A1688 olunca sim free oluyor sanırım dimi. biraz araştırdım ama çokda bakamadım. A1688 olsa burda sırunsuz kullanır sanırım.

    ben alacak olsam iyice sorar ederimde şimdi kadın orda bilmez falan yada unutur sormayı. Bu arada bulunduğu yere yakın apple store yok, çok yakınında bi premium reseller var. onlarda iphone satarlarmı A1688 modelinde. bana kalsa apple store dan almasını isterim tabi ama olmadığı için reseller dan alacak artık, ben daha önce hiç onlardan almadığım için bilmiyorum işleyişlerini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 1 Şubat 2016; 0:05:19 >



  • arkadaşlar bugün alınacak bi yardım ederseniz makbule geçer acil konu biraz
  • Koca italyada nasıl apple store yok anlamadım konuya dönelim 6s için A1688 modelini plus içinse 1687 modelini alırsa uluslararası garantili almış olur süresi 1 yıldır bu iki modelden birini aldığı sürece sıkıntı olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GENİŞ

    Koca italyada nasıl apple store yok anlamadım konuya dönelim 6s için A1688 modelini plus içinse 1687 modelini alırsa uluslararası garantili almış olur süresi 1 yıldır bu iki modelden birini aldığı sürece sıkıntı olmaz

    apple store yok demedim. tabiki var. ama şu an bulundukları yere ters ve uzak. bugün dönecekler, otele 3dk yürüme mesafesinde premium reseller var, apple storelar merkezden uzak roma'da, arabayla 25dk diyor harita, toplu taşımaylada gitmek baya süre alıyor ve tek bi araçla gidilmiyor baktığım kadarıyla.

    teşekkürler cevap için
  • Merak ettim. Takip
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Premium resellerdan yani resmi bi Apple Satış noktasından alırsa zaten Türkiye'de destek görür onda sıkıntı olmaz rahat olun. SIM free istiyorum demesi yeterli olur zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.