Şimdi Ara

Yurtdışında Nereden Ne Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,


    Yurtdışından ürün getirip burada satmak istiyorum, bununla alakalı güncel bir konu bulamadım. Bilete ucuz erişimim var.

    Iphone ve ps 5 gibi stok sıkıntısı yaşanan şeyler dışında, kapladığı alan bakımından ufak, bırakacağı kâr bakımından tatmin edici ve elbette legal olan, ne gibi ürünler getirilebilir. Spesifik örnekleriniz varsa, özel olmayanları paylaşırsanız sevinirim.

    Bir konu altında schimano olta takımı gördüm mesela. Japonya'dan seiko saat, Kore'den olta takımı vs. vs. bunun gibi örnekleri kastediyorum. İyi günler...




  • Bizim para biriminin dünya üzerinde bir anlamı kalmadığı için, öyle karlı bir iş bekleme bence.Eskiden olabilirdi.Simdi iihh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt

    Var hocam yine, iphonelar ps5'ler en kötü 3-5 bin bırakıyor kapalı kutu. Daha iyisini bilen de söylemez heralde. :)

    O zaman bu iki üründe stok kovalamak gerekli.

  • Hocam iphone yığınla var sarı siteye gir bak kaçakçılar binlerce ürün getirmiş. Ayrıca iphone da şöyle bir sıkıntı var , tamam vergi iadesi ile ucuza aldın, örneğin 27 bin liraya getirdin ürünü, kime satacaksın? Son 3 ay içinde yurt dışı giriş çıkış yapmış birine. Öyle biri zaten kendisi de alabilir yani onda da son bir kaç gün , kayıt ücreti 6k olunca onun da bir anlamı kalmayacak. Başka fikri olan varsa söylesin, mesela bayanlar dyson için oldukça ilgi gösteriyor eğer dyson v15 bulursan uygun rağbet görecektir fakat onda da hacim sorunu var kaç tane getirebilirsin ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha ucuza mal edilebiliyor. Ve kayıtsız kullanan epey bir kesim var. Çıkıp cihaz bulamayan var. Yani talep var. İphone ve ps5 e çıkıyor günün sonunda her kapı. Ayrıca kayıt ücreti 6 bin de olsa, kur yükselince iphoneun 60 70 olacağı günler uzak görünmüyor bana. Yani avantajlı olmaya devam edeceğini düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de takipteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

    Şöyle bir yöntem okumuştum,

    Sigortalı yurtdışı uçak bileti alıyorsun. Uçuş günü pasaportuna çıkış bastırıp çıkış yapıyorsun. Bir iki saat oyalanıyorsun. Sonra uçağa binmeden geri dönüp pasaporta giriş damgası bastırıyorsun. Sigortadan uçak parasının %90'ını iade alıyorsun. Piyasadan yurtdışı bir telefon alıp pasaportundaki giriş çıkış damgasıyla kaydını yaptırıp hiç yurtdışına gitmeden yurtdışı telefon almış oluyorsun. Bunu yapan ve piyasadan telefon alan çok kişi varmış ama bu açık daha ne kadar gider belli değil tabii. Yakında bence adına kesilmiş fatura da isteyecekler yurtdışından.

  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

    Ürün çeşidi açısından 1 tane de getirilse yeter. Kutusu çok büyük değildir heralde.

    Bu sigortalı bilet olayını yalanlayan bie mesaj okumuştum ben de. Çıkış giriş değil de, çıkışın iptaline yönelik bir damga vuruluyor denmişti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman zaman yurtdışına çıkıyorum, sipariş üzerine de getirbilirim. Özelden yazabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pny ekran kartlarının yurtdışından alınan ürünlerde garantisi oluyor mu bilgisi olan var mı? Destek bu şekilde cevap verdi soruma ama.
    Yurtdışında Nereden Ne Alınır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.