Şimdi Ara

Yurtdışında mühendislik okumak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır teknoloji ile uğraşıyorum ve bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.Bu sene 11. Sınıfım seneye üniversite sınavı var.Bu zamana kadar hiç üniversite düşünmemiştim fakat 2 gündür bu konuyu düşünüyorum.Yurtdışında okumak istiyorum fakat en iyi üniversitelerin olduğu yerler çok pahalı ucuz olan yerlerse avrupa birliği denkliği yok.Sizce hem maddi olarak orta hem de kaliteli eğitim veren üniversiteler hangi ülkelerde?Ayrıca okuduğum okulda IB programı var bunu yapıyorum bu bana nasıl katkı sağlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Merhaba,

    Eger yurticinde bir universiteye girerseniz oncelikle ogrenci degisim programi olan Erasmus programini arastirabilirsiniz. Her universitenin anlasmali oldugu ulkeler ve universiteler var. Onun disinda Baltik ulkelerinde egitim genelde uygun fiyatlidir. Ozellikle de Litvanya'yi tavsiye ederim. Baltik ulkeleri icinde digerlerine gore biraz daha iyi bir egitim sistemi vardir. Yasam da genelde AB standartlarina gore ucuz sayilir.
  • Yardım etmek isterim.Sen de istersen bana özelden ulaşabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IB olan okulda okuyorsan özel okul olması dolayısıyla cebinde para olduğu anlamına gelir, bu durumda neden ucuz üniversite arıyorsun? Yurtdışında kimse kendi ülkesine yabancı üniversiteyi sallamıyor. Nerede yaşamak ve çalışmak istiyorsan orada okumanı öneririm. Ukrayna tamamen çöp zaten, Rusya'yı da sallayan yok. Bazıları Litvanya vb tırt AB ülkelerine gidiyor AB diploması geçerli diye ama sonuçta sonrasında kalkıp Almanya'ya gitsen yine aynı saygıyı görmeyeceksin diyebilirim. Amerika'da state vs nispeten uygun üniversiteler olabiliyor. Kanada'da da bazı daha uygun üniversiteler var, ve Kanada doları daha ucuz bir para birimi. Simon Fraser Üniversitesi var mesela fiyatları çok kazık değildi, Türkiye'den giden çok oluyor.
  • Allah kolaylık versin hepinize

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ukrayna Odessa düşünürseniz bende yardımcı olabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burs sınavları ya da burs almanı sağlayacak SAT gibi sınavlsr var. Onun dışında Almanya'da üniversite harçları yabancılara da ucuz. Tek sıkıntı Almanca öğrenmek. Onun dışında İsviçre'de iyi üniversiteler var. Her iki ülkede de lisans süresi 3 yıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.