Şimdi Ara

Yurtdışında İki Pasaport Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
10.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

daha önce hiç yurtdışına çıkmamış biri olarak yardımınızı rica ediyorum. bende standart bordo pasaport var. kamu kurumundaki işim gereği yurtdışı kursuna katılıcam bu nedenle kursa katılabilmem için gri hizmet pasaportu çıkıcak. şimdi ben avrupaya/luxemburg gitmişken kurs bitimi ingiltereye geçip oradan türkiyeye dönmeyi planlıyorum.

ancak ingiltere hizmet pasaportu olsa da vize istiyor ayrıyeten hizmet pasaportu başka amaçla da kullanılamıyor. bu nedenle kendi pasaportumla ingiltereye vize başvurusu yapıcam. pasaport şubede dilekçe verin iki pasaportuda bulundurabilirsinizi dendi.

sorularım ise şunlar:
    burdan çıkarken hizmet pasaportu kullanıcam sanırım damga vurulacak. lüxemburgda çıkışta ingiltereye giderken hangi pasaportla çıkış yapmalıyım.

-hizmet pasaportunu kullanırsam ingiltere de kontrolde kendi pasaportumu göstersem ne damga var ne bişey durumu olacak. tertemiz pasaport
    -kendi pasaportumu kullanabilirmiyim yine aynı şekilde sadece lüxemburg çıkış damgası olacak herhalde adamlar sorarmı sen türkiye den nasıl çıktın diye.
    -iki pasaportu da göstersem sorum çıkarmı

teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.