Şimdi Ara

Yurtdışında Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar lise 3 e geçtim ve dil bölümünden okumaya karar verdim, sebebi ne diye soracak olursanız hem kolaylığı hemde inglizce başta olmak üzere diğer yabancı dillere ve ülkelere olan ilgim. Mütercim tercümanlık okumak hedefim fakat aklımda bir soru işareti kaldı. Bu alanda okuyup yurtdışında çalışma gibi bir olanak var mı merak ediyorum internet sitelerinin çoğunda araştırdım bu konuyu ancak tam anlamıyla kimse bu konuyu açmamış. Norveç isveç kanada ingiltere izlanda gibi gelişmiş 1. dünya ülkelerinde bu meslek ile veya ne tür meslekler ile çalışılır merak ediyorum. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Almanyada veya başka ülkelerde İngilizce öğreten bir kurumda çalışabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu ülkelerdeki insanlar İngilizce'yi ana dili gibi bilmiyorlar mı
  • Almanyada bu arkadaşı bekliyordu Yurtdışında çalışmak istiyorsan sayısala geçmeni tavsiye ederim daha çok mekanik, elektronik, en önemliside yazılım eğitimi almalısın yani dil bölümünde bunlar olacak iş değil. Lisedeyken yabancı dil konusunda kendini geliştirebilirsin almanyaya gelmek istiyorsan sayısal bir bölüm oku lisede ve üniversitede ingilizceni-almancanı geliştir master için almanyaya gelip kalabilirsin.
  • bence tercümanlık 21 yüzyıla yapayzeka cağında uygun bir meslek değil. çünkü bundan 10 sene sonra yapayzeka çok gelişmiş olacak ve elimizdeki cihazlarla tercüman olmadan bu translate cihazlarıyla karşımızdaki yabancılarla rahatça iletişim kurabileceğiz. şuan google translate saçmasapan çeviriler yapıyor olsa da gelecekte bu çeviriler eksiksiz ve kusursuz olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 19 Temmuz 2017; 22:52:21 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle geleceğin mesleği yazılım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scheisse

    Kesinlikle geleceğin mesleği yazılım

    Bilgisayar mühendisliği veya mimarlık almanyada iş yapar mı? Almanca öğrenip yüksek lisans yaparsam kesin iş bulur muyum?
  • Mimarlık iş yapmaz Bilgisayar müh. okuyup yazılım konusunda kendini geliştirirsen masterıda tamamlıyabilirsen çok rahat iş bulursun Ve master için eğitim masraflarını okurken ünide çalısarak çok rahat çıkarırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 19 Temmuz 2017; 23:16:54 >
  • USA' de saati 8 dolardan pompacı olabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.