Şimdi Ara

Yurtdışında Araç Kiralamak?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
51.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İspanya Sevilla'da araç kiralamak istiyorum. Aşşağıdaki adresini verdiğim firmadan Audi A3 kiralamayı düşünüyorum 3 günlüğüne. Bu firma hakkında bilgisi olan yada daha iyi bir yer tavsiye edebilcek var mı?
    http://www.avis.es/Fleet.aspx?PickupCode=U6J&PickupDate=2011-07-14%2009:00&ReturnCode=U6J&ReturnDate=2011-07-16%2009:00&awdnumber=




  • avis veya münferit şirketler yerine autoeurope.com dan kiralamanızı öneririm. aynı arabayı daha ucuza bulabilirsiniz.
  • Ucuzluğu bilmem ama güvenilir olduğu kesin.. başınız ağrımaz..
  • en az 100 euro daha pahalı autoeurope :(
  • başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

    Düzenleme:

    Arkadaşlar anlamadığım birşey var. 21-25 temmuz tarihleri arasında audi a3 126 Euro iken ile 24-28 temmuz tarihleri arasında audi a3 306Euro. arada 175 Euro fark var bunun nedeni ne acaba?

    http://www.avis.es/Fleet.aspx?PickupCode=U6J&PickupDate=2011-07-21%2009:00&ReturnCode=U6J&ReturnDate=2011-07-25%2009:00&awdnumber=

    http://www.avis.es/Fleet.aspx?PickupCode=U6J&PickupDate=2011-07-24%2009:00&ReturnCode=U6J&ReturnDate=2011-07-28%2009:00&awdnumber=

    Birde autoeuropeun sağladığı şartlarla avisin sağladığı şartlar arasında ne fark var. Aracı hasarsız teslim edersek belli bir miktarı geri felanmı ödüyor? Çünkü avise göre pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 11 Temmuz 2011; 15:08:57 >




  • o tarihler arası kesin birşey vardıt yogunluk yada fuar
    festival birşey. işine geliyorsa hesabı..

    bende giderken avis, europacar, budget vb. siteleri
    incelemiştir. en uygununu autoeurope almıştım.
    üzerine para iadesi yok.

    pahalı olmasını walla bende bilemedim.
  • Bana sorarsan sixtcar vb. firmalardan kirala arabayı istediğin şehirde bırakabilirsin. Berlinden aldın diyelim kölnden türkiyeye dönmek istiyosun kölne bırak dön. bende hırvatistan bosna gezimde aynısını yapmıştım çok memnun kaldım şahsen...
  • avisin verdiği fiyatlar günlük fiyatmı yoksa 4 günlükmü anlıyamadım arkadaşlar.

    @4carpediem
    öyle birşey düşünmüyorum sevillada kaldığım için sağolasın.
  • autoeurope.com.tr ve com'da 4 günlük 200 euro civarı isetrken .es 'de 100 euro gözüküyor acaba .es uzantılıda günlük fiyatmı anlıyamadım arkadaşlar. 4 günlük seçmeme rağmen 100 euro gösteriyor rezervasyonu tamamlamak için kredi kartı bilgisi vermem gerekiyor, avis ve doyouspainde kredi kartı istemiyor rezervasyonu yapıyorsunuz sonra arabayı gidip alacağnıız yeri söylüyor. ancak avis yaşım 24 oldugu için ekstradan 80euro ekliyor ve 200euro oluyor. do you spain ise 166 Euro.

    autoeurope.es hakkında öğrenmek istediklerim
    - 25 yaş altına ekstra ücret alıyolrlar mı?
    - 106 euronun dışında ayrıyeten bir ücret varmı sigorta vs.
    - birde kilometre limitsizmi ? limitliyse ne kadar. kilometre limiti yokmuş.
     Yurtdışında Araç Kiralamak??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 17 Temmuz 2011; 20:47:50 >




  • Böyle bir madde var sözleşmede
    Minimum driver age 18. Drivers age 18-24 must pay a young driver fee locally. Additional drivers sign on and pay a fee locally.

    24 yaşında oldugum için ekstra bir ücret var sanırım. Bu ücret nekadar akradaşlar? Avis'te 120 den 200 Euro oluyor. auto-europatada aynımıdır?

    Birde bu ücreti ne zaman ödüyoruz?
  • walla yasım 35 olduğu için bilmiyorum.
    ancak soyle bşr yorum yapabilirim.

    sen örneğin 10 günlük arac kiraladın.

    saat :10:00 aldın
    10 gün saat 10 da teslim edeceksin.
    1 saat bile geç kalsan 1 günlük kira bedeli alıyorlar.

    bu sistem nasıl oluyor.. söle

    10 günlük bedeli autoeuropaya önceden öduyorsun.
    autoeuropa san nerden ve hangi firmadan teslim alacağını soluyor.

    sen gidiyorsun o firmaya birde sendn kredi kartı istiyorlar
    ayrıca masraf cıkarsa ordan cekmek için..

    işte ordan cekebilirler.. biz 1-2 saat geç geldik diye 1 günlük daha para kesildi.
    o radada 1 ay sonra yansııdı kredi kartına..

    yani sen ilk etapta odemiyorsun
  • auto-europe'da herhangi sorun yaşamdınız değil mi çünkü rezervasyonda bile kredi kartı istiyor o nedenle çekiniyorum biraz.
    teşekkürler
  • italya trieste de ben sixt rent a car dan kiralamıştım görevli inigilizcede bilmiyordu el kol haraketleriyle anlaştık ödemeyi sadece kredi kartıyla kabul ediyorlardı şu eskiden kredi kartlarından elle silip çekme olayı vardı belki hatırlayan olur o sistemle kredi kartını geçiyo getirdiğiniz gün sayısına göre karttan çekiyolar ehliyete başta yok olmaz falan dediler ama el kola haraketlerifalan derken kabul ettiler markasına smart dediler smart fortwo kireladım dieçok korkmuştum arabayı bi getirdiler smart forfour du bide adamlar öyle rahatlar ki işiniz bitince arabayı otoparka koyuyorsunuz acente de kapalıydı kutu yapmışlar acentanın kapısına arabayı bi yere park edip anahtarı ordan kutuya atıyorsunuz,
    kiraladıgınız zaman yakıt olayına dikkat edin sixt de full depo veriyorlar sizde aracı tekrar full bırakıyorsunuz eğer full bırakmazsanız fulledikleri mevla + 30 euro para yazıyorlar.
  • sixt acayip pahalı bir firma 100 yüro benim kiralıyacağım araç sixtde 210 felan. Rahatlık ondan kaynaklanıyordur bence. ben goldcar.es den kiralıyacağım büyük ihtimal.
  • www.traveljigsaw.com.tr ' den 14 ekim Milano dan alacağım aracı , 16 Ekim de Roma da bırakıcam.

    Ford Focus ya da muadili araç için , 235 TL ödedim. Ayrıca 2 güne kadar ücretsiz iptal ya da değişiklik hakkım var.

    bu bahsettiğim site , bir broker mış. Bu sebeple araçlar ucuza geliyo , bir çok şirketle çalışıyorlar , örneğin ben aracı Hertz acentasından alıcam.

    Türk ehliyeti ile hiç bir sorun yok bu tarz kiralamalarda. Yalnızca traveljigsaw da görüştüğüm bayan , İtalya da herhangi bir kaza riskine karşı riski tamamen atmak için , günlük 20 € luk sigortayı da yaptırın başınız ağrımasın dedi.
  • Ben de bilgi olarak bişeyler yazmak istedim. Haziranda autoeurope aracılığıyla İtalyada araç kiraladım. Başta benimde çekincelerim vardı.Gitmeden internetten aracı ayarladım.Emailime hemen bilgi kağıdı( voucher) gönderdiler.. Milano bergamo havaalana inince havaalanındaki autoeurope ofisine gittim. Beni hemen yanında olan europe car a yönlendirdi. Voucheri, ehliyeti ve ayırttığım kredi kartını istediler.Kredi kartımdan bir miktar bloke ettiler. Full kasko yaptırmak istediğimi söyledim. Bana günlük full kaza sigortası için 20 euro, eğer hırsızlık için de istersem 10 euro daha vermem gerektiğini söylediler. Kalacağım otellerde otopark olduğu için ben sadece kaza sigortası yaptırdım. . Anahtarı verip havaalanı çıkışında shuttle binip otoparka gitmemi söylediler. Ordaki görevli kağıda baktı arabanın yerini söyledi o kadar. Arabanın deposu fulldü ve dizeldi. Arabayı Romada tren (termini) istasyonunda bıraktım. Oradaki ofisleri termini binasının içinde yola paralel ofislerin arasında. İçeri girdim, görevli otopark bulun bırakın dedi. Hiçbir yerde boş park yeri yoktu. Neyseki kahya gibi bir europe car görevlisi geldi. Arabayı kenara park et dedi sonra depoya baktı. Romaya girmeden önce fullemiştim. Tamam dedi. Anahtarı ona verdim, içerde imzayı attım işim bitti. Zaten romada arabaya gerek yok. Arabayla Verona, venedik, floransa, siena ve roma turumuz( toplam 900 km) gayet güzel geçti. Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serhak S kullanıcısına yanıt
    merhaba dostum bizde arkdasla italyaya gidicez 2 günlük araç kiraladık milanodan başlayıp roma florensa ve bolognada aracı bırakıcaz..nelere dikkat edelim sigorta hırsızlık park trafik cezaları..yardımcı olurmusun..
  • Başka bir başlıkta sormuştum. Burası daha alakalıymış. Değişik yorumlar olduğu için daha önce tecrübesi olan arkadaşlara danışmak istedim.

    Münih ten teslim alıp aynı yere teslim edilecek şekilde Vito veya benzeri araç kiraladık. İzzirent diye bir aracı firmadan; onlar da Budget ın arabasını kiralamışlar.

    Gelelim soruma: İzzirent Uluslararası Sürücü Belgesi şart değil derken Budget isterim diyor. Daha önce Avrupa'da birkaç defa araç kiralayan kardeşim ne kiralamada ne de polis kontrolünde o belgenin istenmediğini söyledi. Budget tan bu belge olmadan araç kiralayan var mı?

    Az bi para olsa neyse de 400 TL'ye yakınmış ücreti.

    Teşekkür ederim.
  • Ben europacar dan kiraladim ehliyeti bile sormadilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Budget ofisini arayayım bari. Belgeyi aldırırlar da orda sormazlarsa kötü olur ama :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.