Şimdi Ara

Yurtdışında 54 Euro Türkiye'de 14 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümrük kararının ardından Türkiye esnafı yine şaşırtmıyor düşene bir tekme de onlar atıyor fazla söze gerek yok hak ettiğimizi yaşıyoruz.

• Kardeşim bunlar iyi oluyor ya Ben artık yani kendimi ithalatçıların yerine koyuyorum Yani bunlar böyle oldukça sesleri daha hiç çıkmadıkça hiçbir şey yapamadıkları sürece yani her türlü adam getirip satacak yani adamla haklı nasıl olsa alacaklar yani.

Yerli üretim falan bahane hocam ya tek amaç var ithalatçıların Daha da zengin olması ve Sıradan bir insan ithalatçı olduğu zaman ürün de sokamıyor 50 tane belge istiyorlar ama işinde uzman biriyse her türlü ürünü belgesiz sokabiliyor ülkeye.

Ben ne yapacağım size söyleyeyim bütün kalitemi kısıyorum bütün o hayat yaşam standartlarımı kısıyorum yemek teknoloji teknoloji işte bilgisayar olur PlayStation olur televizyon olur telefon başka zaten ıvır zıvır almaktan artık vazgeçtik mecbur 3D Yazıcı falan alacağız ıvır zıvırsız da bir şekil yaşarız ya. Ithalatçılardan almayacağım inat ediyorum gerekiyorsa yurt dışına çıkacağım para biriktireceğim kredi çekeceğim yine de o parayı ithalatçılara yedirmeyeceğim.

Yurtdışında 54 Euro Türkiye'de 14 bin tl Yurtdışında 54 Euro Türkiye'de 14 bin tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.