Şimdi Ara

Yurtdışına Mektup Göndermek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler arkadaşlar, Belarus'taki bir arkadaşıma nostalji amaçlı mektup göndermek istiyorum. Forumlara biraz bakındım PTT'nin güvenirsizliğinden, Ups, Fedex gibi firmaların ise Tuzluluğundan yakınılıyor. Fiyat sorgulaması yaptığımda PTT 10 TL'yi aşmayan çok çok cazip bir fiyat çıkarırken Ups ise KDV hariç 83$ gibi bir rakam çıkarıyor, yani benim için olanaksız ve bir o kadarda saçma bir rakam. Sizin önerileriniz nelerdir ?



  • mail at sende
  • dostum yurt disina gonderen bir turk firmasi ornegin arasla yolla tahminim 50-60 lira tutar bide mektup yani zarf en ucuz secenek. ki ben romanyaya gelmeden once islemlerim icin 2 kere yolladim 60 lira fln ve zarf degildi daha pahali olan dosyaydi. UPS e gitme bosver Ups in tek avantaji 1-2 gunde alicinin eline gecer digerleri 4-5 gune uzayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    dostum yurt disina gonderen bir turk firmasi ornegin arasla yolla tahminim 50-60 lira tutar bide mektup yani zarf en ucuz secenek. ki ben romanyaya gelmeden once islemlerim icin 2 kere yolladim 60 lira fln ve zarf degildi daha pahali olan dosyaydi. UPS e gitme bosver Ups in tek avantaji 1-2 gunde alicinin eline gecer digerleri 4-5 gune uzayabilir.

    PTT'ye değinmeye gerek görünmüyor sanırım ? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mucahitsvm

    İyi geceler arkadaşlar, Belarus'taki bir arkadaşıma nostalji amaçlı mektup göndermek istiyorum. Forumlara biraz bakındım PTT'nin güvenirsizliğinden, Ups, Fedex gibi firmaların ise Tuzluluğundan yakınılıyor. Fiyat sorgulaması yaptığımda PTT 10 TL'yi aşmayan çok çok cazip bir fiyat çıkarırken Ups ise KDV hariç 83$ gibi bir rakam çıkarıyor, yani benim için olanaksız ve bir o kadarda saçma bir rakam. Sizin önerileriniz nelerdir ?

    Ptt 1 tl ama 3 haftada amerikaya ulaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf bozkurt58 e cevap yazmak için giriş yaptım. adam nostalji olsun diyor sen mail diyorsun. zekana hayran kaldım doğrusu. kibrit çakınca senin zekandan daha çok parlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.