Şimdi Ara

Yurtdışına gitmek(Ufak bir soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben erasmusta İngiltere'ye gitmeyi düşünüyorum inşallah olursa orda iki dönemde kalmak istiyorum zaten para biriktirmeye başladım bile

Benim aklıma ilerleyen yıllar için İngiltere'de yaşama planı var
    Ben de düşünüyorum ki eğer Erasmus sürecinde iyi bi çevre kazanırsam elimden geldiği kadar fazla kontak kurarsam acaba mezuniyet sonrası o kontaklar aracılığıyla İngiltere'de çalışma izni alarak bir süre orada çalışıp ardından da oturma izni ile birlikte evleneceğim/kimse artık- kişiyi de götürüp orda vatandaşlık hakkına sahip Olana dek yaşamak
    Sizce bu mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam İngiltere diğer ülkelere göre biliyorsun ki daha pahalı bir yer.Neresinde yaşayacağın ve hangi bölümü okuduğun önemli.
  • hangi üniversitede ne okuyorsun o önemli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiltere bu konularda en sıkıntılı ülke. sıkıntılı derken zorluğundan bahsediyorum. yani şöyle diyim sana ab pasaportu olmayan futbolculara çalışma izni çıkması çok zor olan bir ülke. yani ne kadar zor olacagını düşün. erasmus veya erasmus sırasında edineceğin çevre kesinlikle yeterli olmaz. yüksek lisans kovalamalısın. arkasına bi iş ve evlenecek kadın bulman çok önemli ki bi gelecek oturtabil orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 3 Eylül 2017; 11:43:55 >
  • Mülteci ol

• Selçuk üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı aynı zaman da uzaktan eğitim ile iktisat

• Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    İlla Londra Manchester Southampton Liverpool filan olcak diye bi kaide Yok tabiki Nottingham olabilir Peterborough olabilir önemli olan uk içerisindeki İngiltere sınırları dahilinde olması demek istediğim Galler ya da İskoçya da olmasın yeter

• mustafa042 kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümünüz çok kısıtlı.Oralarda çok zor bu bölümde iş bulmanız,ancak mühendislik yada sağlık alanında bir bölüm okuyorsanız ve belli başlı bazı üniversitelerden birinde okuyorsanız kabul görürsünüz.Kaldı'ki üstteki mesajlarda'da belirtildiği gibi futbolcu bir adam bile zorluk yaşayabiliyor.
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.