Şimdi Ara

Yurtdışına gidecek buddy ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalım bileti uçalım bi avrupa ülkesine orda çalışır başımızın çaresine bakarız

Pasaport var bu arada  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu 3 ay boyunca çalışıp para biriktiricem sonra uçuyorum bi ülkeye

• 1 ayın kaldı nasıl gidiyo para biriktirme

• Vizen var mı nere uçuyon alooo

• Hocam yurtdışındayım şuan

• lil suffer kullanıcısına yanıt

wow süper hangi ülkedesin hajı bende geliyim oraya

sondaki geyik,geyik yapıyorum anlamına mı geliyor yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 17 Temmuz 2022; 1:53:51 >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Hocam Fransadayım şuan. En son ss’li konusunu açmıştım. Benim kendi düzenim yok sadece tatile geldim sayılır.

• lil suffer kullanıcısına yanıt

ow se tığe biyan. peynirlere çikolatalı kruvasanlara saldır hajı. coeur de lyon fena marka değil. tabi ilk başta buna para verilir mi dersin ama sonra müptelası olursun. isviçre peynirleri daha iyi,fransızlar biraz ucuz ve kalitesiz kalıyor yanında. isviçre peyniri var bi tane 300 gramı 10 euro peynirin. ama akıyo içi akıyoo offf.. peynir değil mübarek yaş pasta. kaşarlı pidenin üstündeki kaşar halt yemiş yanında... neyse..

iş olmadan düzen kuramazsın ama oraya giriş yapabilmen bile başarı diyebiliriz.

• Demin rüyamda, tanımadığım bir arkadaşla Amsterdam' da idim. Arkadaş ricası üzere aha önce alış veriş yaptığım kafeden yine alış veriş yapıyordum. Görevli kadına alacaklarını söylüyordum, o da sırayla veriyordu. Arkadaşa bir kısım kahvaltılık ve demleme çay alırken kendime de küçük bir kavanoz extassy kapsülü aldım. Sepeti doldurup kasaya ilerleyince görevli kadın "Şimdi ben siznden onayınızı rica ediyorum" dedi gülümseyerek ve pos cihazını uzattı. O esnada pos cihazında 46 rakamı görünce "Ne kadar ucuz" diye düşündüm ama hemen ardından *Saçmalama oradaki rakam Oyro" deyiş cüzdanımda kartlığa bakındım. "o kartın ekstresinin kesilmesine daha var ama bu kartın ekstresi geçen gün kesildi" diyerek kart seçmeye çalışırken, esmer bir görevli kızın makineden elindeki fincana bireyler doldururken diğer görevliye Türkçe bireyler söylemesi dikkatimi çekti.

Uyandım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.