Bildirim
YURTDIŞINA EN ÇOK ÖĞRENCİ GÖNDEREN ÜNİVERSİTELER ( 2019 )
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konuyu biraz geç açmışım galiba hit almayacak -
Hocam iibfden teknoloji şirketine giden -Ayşegül İldeniz hariç- örnek var mı ? -
Bu okullar dışında okuyanlar ağlıyor şu an yksbank bunu söyledi çünkü ahaha ulan ne komik adamlarsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Elbet vardır attığım linklerden ekstra Business Development, Finance, Sales, Operations, Information Technology gibi seçenekleri seçerek görebilirsiniz. -
Öyle deme bro sen biliyorsun ama cahil değilsin bence :) Bu arada bir şey diyeceğim Abet bir ölçü olabilir belki ama abet'in olmaması eğitiminin karşılıksız olduğu anlamına gelmez sonuçta gtü'yü ytü'yü veya başka üniversiteleri bitirip yurtdışında çalışan bir sürü adam var referans meselesi biraz da tabii ki odtü,boün,bilkentin yanında az kalır ben bunu demeye çalışmıştım sevgili kültürlü kardeşim -
Bundan önceki yazında abet kelimesi bile geçmemiş, sen bilirsin yine de.
Argüman bulamayınca 23 tane ''i'' kullanarak aşşağılamaya çalışman da komik olmuş. -
Aynen kanka sen koçu kazandın 3+ ortalama ile bitirdin ama yurtdışında 2500 euro maaş verecek olan işverenin senin diploman çöp git hacettepeden diploma al öyle gel dedi.
LinkedIn 28 Ekim 2018 Pazar verilerine göre Hacettepe mezunlarının %10 u yurtdışında çalışıyor, Koç mezunlarının da %26 sı.
ve Hacettepe Mühendisliğin Abeti var aman tanrım ne kadar mükemmel bir olay.
LETS CHECK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 28 Ekim 2018; 1:27:44 > -
Bu arada bir de Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin ABETi var.
ABET yok diye diplomalar geçersiz gibi bir durum yok. Almanya'daki ve Avrupadaki nerdeyse hiçbir okulun ABETi yok mesela. Dünya genelinde de bu böyle, çoğu okulda olmayan bir akreditasyon. -
Yok yok sen yanlış biliyorsun, hepimiz yanlış biliyoruz tek doğru ''yksbank''
QS ve THE ya göre TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ seçilen KOÇ ve SABANCI ÜNİVERSİTESİ'NİN mezunları yurtdışında çalışamazmış ''yksbank'' öyle söyledi.
Vee Koç ve Sabancı mezunlarının %26 sı yurtdışında (Kaynak:LinkedIn). -
Arkadaş yurt dışı derken sadece Amerika'yı kastetmiş herhalde, ABET Amerika merkezli bir akreditasyon.
Direkt olarak gidip çalışma konusunda emin değilim, genelde herkes master falan yapıyor önce. Bu sayılan üniversiteler dahil, Türkiye'deki hiçbir üniversiteyi tanımazlar Amerika'da iş hayatında. -
xxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegehthtvsshas -- 11 Kasım 2018; 0:17:24 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Araştırıp, linkler veriler koyup güzel konular açıyorsun gerçekten. Teşekkürler bunun için. Bu konuları tercih dönemi geldiğinde bir uplarsan o zaman çok daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacettepeTıp2019 -- 28 Ekim 2018; 2:37:6 >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu okullar dışında okuyanlar ağlıyor şu an yksbank bunu söyledi çünkü ahaha ulan ne komik adamlarsınız
|
Hocam bu üniversite meselelerine çok kafa yoruyorsun. Bence otur dersini çalış.
|
Araştırıp, linkler veriler koyup güzel konular açıyorsun gerçekten. Teşekkürler bunun için. Bu konuları tercih dönemi geldiğinde bir uplarsan o zaman çok daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum ben.
|
Benzer içerikler
- dil bilgisi nasıl çalışılır
- dr biyoloji tyt pdf
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- andrew tate eğitim
- pkob nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X