Şimdi Ara

Yurtdışına çıkmak zor mu? Ne kadar para gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bakıyorum herkes yurtdışına gidiyor arkadaşlar falan hem de öyle çok zengin olmayan kişiler. Yurtdışına çıkmak bu kadar kolay mı seneye üniversiteye gireceğim ama yazın önce bir yurtdışına çıkmak istesem ne gibi aşamalardan geçmem ve ne kadar para harcamam gerekiyor? New York Glen Cove'da amcamlar var üniversite için gelmemi söylediler kaç kere yani gidersem yazın onlarda kalabilirim ama yine de gidiş dönüş falan ne kadar para gerekiyor öğrenmek istiyorum.Teşekkürler

dil eğitimi yıllık maliyeti yaklaşık olarak 4000 ile 9000 $

Uçak biletleride gidiş dönüş 2.500 $ felandır heralde.

Aylık masrafın çok az olcak akraban olduğu için. Ailenin durumu iyise okul fiyatı için kaçırma bu fırsatı. İlerde meyvesini toplarsın.

Orijinalden alıntı: ForeverBim

Orada kalıcak Akraban varsa orda okumanı öneririm 15.000 ila 25.000 $ arası okul fiyatları

dil eğitimi yıllık maliyeti yaklaşık olarak 4000 ile 9000 $

Uçak biletleride gidiş dönüş 2.500 $ felandır heralde.

Aylık masrafın çok az olcak akraban olduğu için. Ailenin durumu iyise okul fiyatı için kaçırma bu fırsatı. İlerde meyvesini toplarsın.

+1 kesinlikle git oraya imkanın varsa
  • ucuz collegelar var dostum onlardan sonra üniye transfer oluyorsun.Bayada para cepte kalıyor..Community college
  • Akrabam var orda dediğim gibi kaç kere söylediler bana ama ben o kadar sene başkasının yanında kalamam ya Peki orda akrabam varsa 1-2 hafta kalmak için sadece uçak bileti ve vize almam yetiyor mu? Ve vize için ne gibi koşullar gerekiyor?

@Cruiser33

Work and Travel'ı düşündüm ama kalacak yerim varken sadece uçak bileti alıp gidip döneceğim 1-2 hafta New York'u falan gezeyim yeter yani work and travel'da dil sorunu falan çıkar sanırım

@Keep on rising

Dediğim gibi okumak sorun olur ya orda istediğim sadece 1-2 hafta gezmek bunun için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 10 Eylül 2012; 0:46:10 >

• Wat İçin üniversite öğrencisi olmalısın yannız.

http://www.songazetehaberleri.com/cipli-pasaport-cikarma-2012.html

1 yıllık pasaport 140tl falan ediyor(cüzdan parasıyla birlikte) + uçak bileti işte gidiş dönüş onuda ucuz anına denk getirirsen çok uygun fiyata 1 ay orda kalabilirsin.

gidiş dönüş uçak biletide 750tl olsa

toplamda kafadan 900 tl ile gidiş dönüş yaparsın. oradada 1 ayda 600tl harcadın diyelim.

1500tl ye 1 aylık rusya ziyareti yapabilirsin çok ucuz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 10 Eylül 2012; 11:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

rusyaya sadece pasaportun varsa gidebiliyorsun vize falan istemiyor git bir bak begenirsen bir yolunu bulursun.

http://www.songazetehaberleri.com/cipli-pasaport-cikarma-2012.html

1 yıllık pasaport 140tl falan ediyor(cüzdan parasıyla birlikte) + uçak bileti işte gidiş dönüş onuda ucuz anına denk getirirsen çok uygun fiyata 1 ay orda kalabilirsin.

gidiş dönüş uçak biletide 750tl olsa

toplamda kafadan 900 tl ile gidiş dönüş yaparsın. oradada 1 ayda 600tl harcadın diyelim.

1500tl ye 1 aylık rusya ziyareti yapabilirsin çok ucuz bence.

1 ayda 600 tl az değil mi ya otel fiyatları nedir orda?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.