Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Yurtdışı vatandaşlık ilgili niye kesin bir bilgi yok

8
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı >> Yurtdışı vatandaşlık ilgili niye kesin bir bilgi yok
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene üniversiteye gideceğim
    Universitede son 2 yıl veya yüksek lisans olarak yurtdışına gitmek istiyorum beğenirsemde orada kalmak istiyorum ama gel gör ki

    İnternette hizmet veriyoruz diyerek para alan siteler dışında adam akıllı bilgi veren site yok
    Ben örneğin kanadaya gitmek istiyorum nasıl nereye neyle başvuracağım



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    |
    |
  • Yarbay
    5277 Mesaj
    imzamdaki konuyu bastan asagi oku.
    _____________________________
  • Binbaşı
    1475 Mesaj
    Kanada icin once PR card alman lazim. Mevcut vatandaslik kanuna gore pr card li olarak son 6 sene icinde 4 sene kanada da yasamis olman gerekiyor. Simdiki hukumet 3 seneye cekmek istiyor, buyuk ihtimal yakinda 3 seneye dusecek.

    Pr cardi nasil alirim dersen o konuda emin degilim. Uni den mezun olup once calisma vizesi aliyorsun, sirkette 1 sene calistiktan sonra o sirketin yazisiyla pr a basvurabiliyorsun galiba.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    10 Not
    kanada seni kabul ettide bide beğenirse kalacakmış liseliye bak
    |
    |
    _____________________________
    ХОЛОДНО БЫВАЕТ КОГДА В СЕРДЦЕ ДОЖДИ ,
    ТЫ КУДА ЖЕ СОЛНЦЕ МОЁ ПОДОЖДИ !
    РАЗРЫВАЯСЬ С ДУШ ТЫ ИДЁШЬ СНОВА К НАМ,
    ВСЁ ЭТО ВО СНЕ НО НЕ ВЕРЮ Я СНАМ ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CThirty

    imzamdaki konuyu bastan asagi oku.

    mobildeyim link verebilirmisiniz



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Urthas

    Kanada icin once PR card alman lazim. Mevcut vatandaslik kanuna gore pr card li olarak son 6 sene icinde 4 sene kanada da yasamis olman gerekiyor. Simdiki hukumet 3 seneye cekmek istiyor, buyuk ihtimal yakinda 3 seneye dusecek.

    Pr cardi nasil alirim dersen o konuda emin degilim. Uni den mezun olup once calisma vizesi aliyorsun, sirkette 1 sene calistiktan sonra o sirketin yazisiyla pr a basvurabiliyorsun galiba.

    TR universite diplomalarini kabul etmeyebiliyorlarmış

    O yuzden egitimi orda yapamiyormuyuz



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Binbaşı
    1475 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan.A


    quote:

    Orijinalden alıntı: Urthas

    Kanada icin once PR card alman lazim. Mevcut vatandaslik kanuna gore pr card li olarak son 6 sene icinde 4 sene kanada da yasamis olman gerekiyor. Simdiki hukumet 3 seneye cekmek istiyor, buyuk ihtimal yakinda 3 seneye dusecek.

    Pr cardi nasil alirim dersen o konuda emin degilim. Uni den mezun olup once calisma vizesi aliyorsun, sirkette 1 sene calistiktan sonra o sirketin yazisiyla pr a basvurabiliyorsun galiba.

    TR universite diplomalarini kabul etmeyebiliyorlarmış

    O yuzden egitimi orda yapamiyormuyuz


    Diplomana denklik alman gerekiyor. Bunu yapan bazi firmalar var ya da Toronto Universitesine basvurucan bunun icin. Toronto icin konusuyorum tabi baska sehirlerde de olanaklar olabilir. Diplomani veriyorsun onlar inceliyor ve onayliyorlar. Bu okul okumaya gelmis biri icin nasil olur bilemiyorum. Ben direk pr cardli geldim. Diplomayi verdim onayladilar. Ise girerken lazim oluyor. Master a gelmis biri daha saglikli cevap verebilir.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Binbaşı
    1802 Mesaj
    "beğenirsemde orada kalmak istiyorum ama gel gör ki ... "





    Senin istemenle olmuyor kardeş,keşke öyle olsa



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________


    İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Urthas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan.A


    quote:

    Orijinalden alıntı: Urthas

    Kanada icin once PR card alman lazim. Mevcut vatandaslik kanuna gore pr card li olarak son 6 sene icinde 4 sene kanada da yasamis olman gerekiyor. Simdiki hukumet 3 seneye cekmek istiyor, buyuk ihtimal yakinda 3 seneye dusecek.

    Pr cardi nasil alirim dersen o konuda emin degilim. Uni den mezun olup once calisma vizesi aliyorsun, sirkette 1 sene calistiktan sonra o sirketin yazisiyla pr a basvurabiliyorsun galiba.

    TR universite diplomalarini kabul etmeyebiliyorlarmış

    O yuzden egitimi orda yapamiyormuyuz


    Diplomana denklik alman gerekiyor. Bunu yapan bazi firmalar var ya da Toronto Universitesine basvurucan bunun icin. Toronto icin konusuyorum tabi baska sehirlerde de olanaklar olabilir. Diplomani veriyorsun onlar inceliyor ve onayliyorlar. Bu okul okumaya gelmis biri icin nasil olur bilemiyorum. Ben direk pr cardli geldim. Diplomayi verdim onayladilar. Ise girerken lazim oluyor. Master a gelmis biri daha saglikli cevap verebilir.

    Yanlış anlamadıysam kanada da yaşıyorsun

    Kanada da en çok hangi mesleklere ihtiyaç duyuluyor üniversite seçimimi buna göre yönlendirebilirim



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________




HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
sohbet
e-ticaret
haberler
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Blogio
son dakika
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,203
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.