Bildirim
Yurtdışı merkezli internet sitelerine giriş problemi geri döndü !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynen amerikaya geçmiyor baglantı _____________________________ exe -
bi 5 gün daha bu eziyetimi çekicez yine arkadaş bu nedir ya _____________________________ -
modemi aç kapa yaptım şimdi düzeldi gibi yavaşlık var gene biraz hiç degilse pingleyebiliyorum _____________________________ exe -
yettin artık ttnet abi yok mu bunlara alternatif kanser oldum. _____________________________ -
modeme res attım hiç bi fark yok yine giremiyorum _____________________________ -
Allah Allah, bende yok bu sorun?
Orijinalden alıntı: Geschichte
Allah Allah, bende yok bu sorun?
geçen ay da böyledi dostum,sadece bazı kişilerde bu sorun vardı,çoğu kişi girebiliyordu sitelere_____________________________ -
Bende acaba bilgisayarda bi sorun falan mı var diye düşünür oldum. Demekki TTnet'in (h)alt yapısıymış... Arasam ne derler acaba ? Bakım yapıyoruz falan mı ? :)) _____________________________ ..... -
Yine mi? Oooff Allah'ım of. Bayramdan 2 gün önce başlayıp tam 3 gün sürmüştü bu sorun. Üzerinden uzun bir süre geçmeden yine tekrar etti. Allah belanı versin TTNet. _____________________________ -
Bende giremiyorum.
_____________________________ -
gene problem face twitter acılmıyor :@ _____________________________ -
10 senedir ttnet kullanıyorum böyle bir sorun hiç başıma gelmedi. -
Hotspot Shield ile geçici olarak idare edebilirsiniz,online oyun oynanmıyor yalnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 30 Ağustos 2012; 22:21:01 >_____________________________ -
sorun yine bizi buldu geçen hafta da vardı
Yine mi? Oooff Allah'ım of. Bayramdan 2 gün önce başlayıp tam 3 gün sürmüştü bu sorun. Üzerinden uzun bir süre geçmeden yine tekrar etti. Allah belanı versin TTNet.
aynen öle hacı.nedense yine aynı kişilerde çıktı bu sorun.eski başlıkta bende vardım sende vardın hatırladığım kadarıyla a.234 adlı arkadaşta vardı.bu nedir arkadaş ya_____________________________ -
Siteler gözlerimin önünde birer birer erişilemez oldu. Önce 9gag, sonra transfermarkt. Yine mi dedim içimden ve hemen facebook'u açtım ki sorunsuz açıldı, şükür bu sefer sitelerde bir problem varmış demeye kalmadı o da gitti.
Aynı kişiler, aynı problem. Ne kusurumuzu gördün ttnet?_____________________________ -
TTNet yine kafa buluyor bizimle. Hiç arayasım da yok. Yine aynı zırvalıkları söyleyecekler büyük ihtimal. 850 milyonun üstünde üyeli 90 milyar dolar değerindeki sitenin kapalı veya bakımda olabileceğini söyleyecek kadar gerizekâlı çalışanlara sahipler çünkü. Büyük ihtimalle yine haberleri yoktur arızadan. Bu kadar rezalet bir şirket daha var mıdır acaba ya? _____________________________ -
Bende de iptaller. _____________________________
Benzer içerikler
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- türk telekom kullanıcı adı şifre öğrenme
- gpon nedir
- ktunnel giriş
- en hızlı internet hangisi
- telefon sim kartı okumuyor
- internet çekmiyor ne yapmalıyım
- cep magnet nedir
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler