Şimdi Ara

Yurtdışı gezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar ben 2 aya kadar yurtdışına helsinkiye gidicem okulda ki bi proje sayesinde ingilizcem falan iyi ancak bazı endişelerim var yurtdışında insanlar nasıl yaşamları nasıl nelere dikkat etmeliyim konuşurken falan ek sıkıntı olarak bide yanımda konuşup en azından birbirimize yardımcı olalım diyebileceğim bi arkadaşım yok benle beraber 6 kişi daha gidecek ancak ben çoğunu tanımıyorum ve benimle gelceklerin hepsi kız galiba ve onlarlada çok iletişimim yok oda ayrı sıkıntı yardım isteyemiyorum onlardan da yani işin özü bana yardımcı olabilecek daha önce lisede veya üniversitede(üniversite muhtemelen daha farklı olur ama olsun) erasmus veya başka bir yurtdışı deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim




  • Gittiğin yerde insanları gözlemleyerek bu sorularının cevabını bulacaksın. Oraya gitmeden öğrenemezsin.

  • Tavsiye için teşekkürler ayrıca SIM kartı olmadan otel veya başka bir yerlerin internetine bağlanabilirmiyim yurtdışında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

  • Strox kullanıcısına yanıt

    WiFi ile bağlanabilirsiniz. Avrupaya gittiğimde yanıma interneti olmayan ikinci bir telefon alıyorum (eski tip telefonlar), SIM kartımı ona takıyorum. Kullandığım akılllı telefonun SIM kartını çıkartıyorum, uçak moduna alıyorum, WiFi olan her yerden WiFi ile internete bağlanıyorum. Merkezi yerlerde ana caddelerde belediyeler ücretsiz WiFi bağlantısı hizmeti de veriyor.

  • Anlıyorum ilgi ve alakanız için teşekkür ederim tekrardan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.