Şimdi Ara

Yurt Ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye başlayıp yurtta kalan arkadaşlarım hep yurt odalarında gır gır şamata oldugunu gece geç saatlere kadar gürültünün eksik olmadıgını lambanın sönmediğini ve derslerine çalışamadıgını söyledi.Ben de bu durumu duyunca kaygıya kapıldım.Şimdi birini uyarırsın sessiz ol vs dersin sanane der yani milletle uğraşamazsın kavga falan çıkar sizce bu tür durumlar nasıl aşılır ? Cemaat yurtlarında böyle şeyler olur mu?

Orijinalden alıntı: saldoetealp

Üniversiteye başlayıp yurtta kalan arkadaşlarım hep yurt odalarında gır gır şamata oldugunu gece geç saatlere kadar gürültünün eksik olmadıgını lambanın sönmediğini ve derslerine çalışamadıgını söyledi.Ben de bu durumu duyunca kaygıya kapıldım.Şimdi birini uyarırsın sessiz ol vs dersin sanane der yani milletle uğraşamazsın kavga falan çıkar sizce bu tür durumlar nasıl aşılır ? Cemaat yurtlarında böyle şeyler olur mu?

2 hafta sonra okul açılınca görürsün bizzt

Kyk Yurtları hakkında merak edilenler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_64231226/tm.htm
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.