Şimdi Ara

Yurt İçi Uçak Biletleri 59 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
7
Favori
3.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.instagram.com/ucuza.ucak tan alıntıdır.
    Orijinal konu : https://ucuzaucak.net/pegasus-ucak-biletini-ucuza-alma-yontemi/
    Youtube Video :



    Son günlerde ileri tarihli de olsa yurt içi bileti almak isteyen arkadaşların mesajları artmaya başladı. Ben de şöyle bir siteleri kurcalayayım dedim ve cüzi de olsa Pegasus için en uygun uçak bileti alabileceğiniz bir site buldum. Şunu belirtmeliyim ki bu en uygun uçak biletleri yakın tarihli biletler değil uzak tarihli uçak biletleri. Ekim – Mart arası yurt içi uçak biletlerinde indirim mevcut. Zaten günümüz şartlarını göz önüne aldığımızda en mantıklı tarihler de bu yine bu tarihler oluyor. Biletleri alacağımız site Gotogate ama direkt Gotogate sitesine giderseniz en uygun uçak biletlerini göremezsiniz. İndirimli biletleri görebilmek için aşağıda vereceğim linke tıklayarak ilerlemeniz gerekiyor. Bu yazıyı okumak istemeyen arkadaşlar için videolu anlatım da yaptım. Sayfanın en altından videoya ulaşabilirsiniz.

    EN UYGUN UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR
    Malum herkesin beklediği üzere Corona sonrası uçak bileti fiyatlarında bir artış muhtemel. Biletleri şimdiden alırsanız hem olası bilet fiyatı artışlarından etkilenmemiş olursunuz hem de şuan ki fiyatlardan bile daha ucuza bilet almış olursunuz. Örneğin aşağıda yer alan 9 Kasım İstanbul Erzincan Pegasus uçak bileti 81 TL. Biz bu bileti ne kadara alacağız ona bakalım.
    Yurt İçi Uçak Biletleri 59 TL

    Yurt İçi Uçak Biletleri 59 TL


    Yukarıdaki ekran görüntüsünden de göreceğiniz üzere aynı uçak bileti 58,55 TL. Üstelik hiçbir karta sınırlama yok. İstediğiniz kart ile bu bileti alabilirsiniz. Benim sizlere tavsiyem SANAL KART kullanmanız olacaktır. Sanal kartınıza 60 TL bakiye yükleyip bu bileti alabilirsiniz.

    Gotogate sitesinin bir güzel yanı da şu; alışveriş sitelerinde olduğu gibi sepet oluşturarak sepetinizdeki tüm biletleri tek seferde ödeyebiliyorsunuz. Bizim sık sık başımıza gelen gidiş biletini alabildim ama dönüş uçak biletini alamadım, hata verdi sorununu böylece atlatmış oluruz. Nasıl sepete ekleme yapılır ve alınır konusunu videoda detaylı gösterdim.

    Buraya tıklayarak Google Flights uygulamasına gidiyoruz. Bilgisayardan tıklarsanız harita görünümü açılıp istediğiniz güzergahta uçak bileti arama yapabilirsiniz. Telefondan tıklarsanız size liste görünümünde bir site açılacak ve sizde arama kısmına lokasyon yazarak istediğiniz güzergahta ucuz uçak biletlerini görebileceksiniz.

    Bu kampanyayı detaylı olarak bir de video şeklinde hazırladım. Videoyu izleyerek bilet alımını daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya ile ilgili sorularınız varsa sayfanın altına yorum olarak bırakabilirsiniz.



  • Erzincanlıyım

    Yakın zamanda şu yasaklar bitse de gitsek memleketimize anamızı babamızı görsek
  • Uçak ucuz da hayat ucuz değil
  • Kasıma kim öle kim kala..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Evet yakın zamanda yasaklar biter de virüs bitmez. Uçakta kaptığınız virüsü ananıza babanıza bulaştırmayın, yazıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Babam 22 gün yattı hastanede. Çok şükür şuan atlattı ve hayatına devam ediyor.
  • Uçaklardaki hepa filtre muhabbeti vardı, faydası yok mu şimdi bu filtrelerin?
  • Pegasusta 80 lira aynı uçuş Gotagate de 351 lira. Ben mi beceremedim acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

    Pegasusta 80 lira aynı uçuş Gotagate de 351 lira. Ben mi beceremedim acaba
    Direkt gotogate'den bakarsanız evet öyle ama yazıdaki linki tıklayıp google flights üzerinden gitmeniz gerek. İlk mesajda detaylı video var.
  • Valla hangisini seçersem seçeyim ileri diyince "maalesef bir önceki sayfada gördüğünüz fiyat değişti" diyor. Pegasus'un fiyatı çıkıyor en uygun.
  • İndirimli fiyatlar bitmiş.
  • arkadaşlar thy den ucuz nilet nasıl alırız ? istanbul sabiha gökçenden kıbrıs ercan havalimanına ? arkadaşın söylediği sistem ile sadece pegasus alınabilyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.