Şimdi Ara

Yurt dışından siparişlere kişi başı limit geldi! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
2
Favori
25.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepinizin sorunu şu ki (özellikle gençlere söylüyorum) sizler akparti öncesi Türkiye'yi bilmiyorsunuz.. şayet bugün 1994 olsaydı enflasyon %149 ile kime nasıl küfür ederdiniz merak ediyorum. 1994te enflasyon %149 idi. Bir ürünün fiyatı ancak bir hafta aynı kalabiliyordu. Bu hükümet ile ülke biraz kavuşunca insanlar sizin bilmediğiniz o eski günlere geri dönmemek için 18 yıldır bu hükümete o eski lanetli günlere geri dönmemek için iktidar verdi. Tabi siz tuzunuz kuru doğunca yumurtasından çıkıp kabuğunu beğenmeyen civcivler gibi sizin bu refah ortamında doğmanızı sağlayan hükümete ottan boktan sebeplerle nefret duymaya başladınız. Neden akpartiye oy vermeyenlerin çoğu genç? Çünkü eski Türkiye yi bilmiyorlar bilselerdi bu hükümet için sabah akşam dua ederlerdi tıpkı bilen eskiler gibi. Ha bu söyledikletimin hepsi Türk vatandaşı masum gençler için. Birde burada havadan sudan saçma sapan isimlerle oturum açıp işi sadece sabah akşam bu hükümeti karalayarak fetö elebaşı hocasının talimatıyla hocacısının balgamı yutup o sevinçle burada Türkiye düşmanlığı yapan tonla fetöcü var. Sayfayı yukarı doğru kaydırın .. isimlere bakın aldıkları artılara bakın. Bunlar hep feröcületin sosyal medya faaliyeti.. bunların hepsi bir savaş olsa Türk halkına kurşun sıkacak vatan hainleri.. sadece halkı kin ve nefrete teşvik etmek için buralarda halka nefret ve kin pompalamaya çalışıyorlar. Gençler uyanık olun. Bu şerefsiz fetöcülerin kin ve nefret içeren mesajlarına karşı dikkatli olun, niyeti görmeye çalışın, neye kime hizmet ediyor bir düşünün, ona göre pozitif alın. Bu alçak fetöcülerin mesajlarına alet olmayın, onların mesajlarıyla gaza gelmeyin ne diyim daha bilmiyorum ki. Türkiye'nin akparti öncesi siyasi ce ekonomik tarihini gidin kendiniz araştırın bulun ona göre karar verin. Bende dahil kimseden etkikenmeden gidin kendiniz objektif bir gözle araştırın ama buradaki bazı alçak fetöcü gazıyla düşünüp hareket etmeyin.. Ne olurdu azıcık araştırmayı bilen kendi aklını kullanan bir gençliğimiz olsaydı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • He, he ucarsiniz boyle 2023 de zaten amerigaya gafa tutacaz yigenim.

  • En başından beri olması gereken buydu. Artık bütün ürünlerden gümrük vergisi alınıyor. Aylık sınır tanındı. Tek problem yasaklı denen ürünler. (vitamin protein parfüm cep telefonu vs.)İthalattan para kazanacak insan toplu alır ufak almaz.

  • keşke akparti öncesi Türkiye' yi görseydiniz arkadaşlar. İnsanların umudu gençlerin hayalleri vardı ve gerçekleştirebiliyorlardı. İnsanlara her gün hakaret eden küfreden siyasetçiler yoktu. 80' ler ve 90' larda yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki çok güzel zamanlardı.

    Fetö terörizmden ve derin devlet kurmaktan yargılanıyordu ama 99 da yurtdışına kaçtı daha sonra akape fetöyü yasa çıkararak 2006 yılında beraat ettirdi. Yani akape aslında fetullah ın terörist olduğunu bilerek yanında bulundu zaten akapelilerin fetöcü oldukları fotoğraflarından videolarından ve istedilerse verdik demelerinden belli. akapelilerin fetöyü övdüğü onlarca video var.

    Bildiğiniz üzere akapeli ler devamlı halkı aşağılayarak iftira ederek yukarıdan bakıyorlar, bunlarla ilgili onlar video var. biri vatadanşa ananı da al git diğeri yere düşen vatandaşımıza tekme atar vs. Aşağıdaki resimde artık laf etmeyi geçmişler başbakan yardımcısı arkadaşları kazada ölmüş muhtemelen bir maden işçisini tekmeliyor. Yani günün birinde sizi de tekmeler size de küfrederler. Zaten forumda da bunlardan bazıları sizleri bizleri gençlerimizi fareler teröristler diyerek aşağılamaya devam ediyor.
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/fethullah-gulenin-beraat-gerekcesi-4554800


    Yurt dışından siparişlere kişi başı limit geldi!Yurt dışından siparişlere kişi başı limit geldi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 10 Temmuz 2019; 14:27:0 >




  • Hala toplum içinde Türkiyedeki petrolü gavurlar çıkarttırmıyor diyenler var. Oysa devletin resmi kanallarını kullanmayı bilseler sorar öğrenirlerdi.
  • 2 aydır siparişlerim gelmiyor. yerel dağıtım şirketinde takıldı kaldı. artık Aliexpress hayal olacak.
    bu düzenleme eski siparişleri de kapsıyor mu,acaba?
  • anteplee35 kullanıcısına yanıt
    Klasik mantık hatalarından muzdaripsin güzel kardeşim. Karşılaştığın herkesi yaftalama peşindesin.

    Kemal Derviş geldiğinde ne yaptı? İsrafı kesmek yetti mi? Dünya kadar vergi yükledi. İşler bir kere xoka sardıysa vergiden başka çıkış yolu yok. Burada kimi, neyi savunduğumu zannediyorsun?
    Vergiden şikayet ederken ekonomiyle hiç alakası olmayan kadın üniversitesinden bahsetmek demagojidir. Ülkemizde çok prim yaptığı için bol bol kullanılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sharparrow S kullanıcısına yanıt
    Güzel hikaye sallıyorsun.

    Hani o dönemleri yaşamasak bilmeyeceğiz.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım mantık hatasiysa hatanin ne oldugunu soylersin oyle senin fikrin hatali deyip gecmek olmuyor. Daha ilk yorumumu anlamamışsin hala gelmiş şunu dedin bunu dedin ben sana daha cevap vermiyorum git ikinci mesajimi oku.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 kasımında davulla zurnayla geldiklerinde akepenin 2020 kişi başı milli geliri vizyonu 20 bin dolardı. şu anki resmi 2023 hedefleri 14 bin dolar. bu millet her halta layıktır. az bile. daha da çoğunu yasağını getirsinler. kuzey kore gibi olalım. beter olsun bu toplum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    O zaman almayacaksın madem bütçen yetmiyor fazla geliyor bunun bahanesi dışarıdan almak değil geç o işleri.
    Sen her "hıyarım var" diyene elinde tuzlukla koşmaya devam et

    10 dolar ulan 10 dolar, 10 dolarlık ürüne 1200 lira vermenin bütçeyle ne alakası var ?!
  • AliExpress Beratın fazla canını yaktı herhalde şuna bak önce her alışverişe 5 lira vergi koy 22 euro gümrük vergisi muafiyetini kaldır simdi de aylık 5 adet limit koy amacın ne Berat efendi AliExpress ne yaptı sana?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

    Sen her "hıyarım var" diyene elinde tuzlukla koşmaya devam et

    10 dolar ulan 10 dolar, 10 dolarlık ürüne 1200 lira vermenin bütçeyle ne alakası var ?!

    Alıntıları Göster
    ahahah bunlar laf anlamaz kardeşim, belli ki maaşlı tiplerden




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dndd

    Kardeşim kendi ülkenden aldığın adam da gavurdan alıyor, gene gavura kazandırmış olursun, gavura kazandırmamak için mağrada yaşaman gerek
    zaten magarada yasıyor bunlar hayattan ve gerceklerden kopuk bir sekilde ; yoksa ulkenın durumundan bıhaber olmak,ekonomının ıyı gıttıgını dusunmek nasıl mumkun olabılır kı??? bırakın teknolojık aletlerı; eti-sütü-samanı-bugdayı-corabı-terliği-yaka dugmesını-ayakkabıyı-kursun kalemı-don lastıgını-gubreyı-tohumu ıthal edıyoruz..hala utanmadan cıkıp "buradan alın,gavura para vermeyın yav" dıyorlar ıthal gıdalar yapıyor bu kafayı ıste,herkese ıyı gelmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 10 Temmuz 2019; 15:36:4 >




  • Şimdiden yılda 5 adet olarak düşünelim biz onu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dndd

    Bu ilk adımdır, vergide de böyle yaptılar adım adım sıkılaşacak, bir süre sonra tamamen yasaklanabilir
    istese de yasaklayamaz, ambargo yer çünkü,
  • _S_R_ _ kullanıcısına yanıt
    bence oyle yapmazlar..ganımet ıyı boyle,yolmaya devam ederler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 10 Temmuz 2019; 15:35:27 >
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    dedenin kotasını kullanmaya utanmıyormusun :) ayda 5 ürün kotası var onuda sen tüket, hayırsız evlat :)
  • pazardan karneyle sebze döneminden sonra alışverişte karne dönemi hayırlı olsun, 1950 lere geri döndük resmen
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.