Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
21.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen devam etsinler bu vergiler nereye gidiyo yazık günah bu millete yazık günah bu halka, öldürdünüz insanları haraç kesmekten farkı kalması bu vergi sisteminin.. çok üzülüyorum milletimize et yiyemiyoruz, nusret videolarını iç çekerek izliyor millet.. telefonu yere düşürsek içiniz cız ediyor neden çünkü maaşımızın 3 de 1 i o ekranı tamir etmemiz için ödeyeceğimiz ücret... yazıklar olsun böyle yönetime. Alım gücü her geçen yıl dahada utanç verici hale geliyor, daha dün 1 kilo bakla için 9 TL ödedim liderimizin faşist dediği aşık atmaya çalıştığı o yurtdışı üşkelerinde bu bedele 1 kg et satın alıyor vatandaşları....



    Üzülüyorum çok üzülüyorum....

  • Mide bulandırıcı iğrenç ülke halkı ve ülke yöneticileri söylenecek çok şey varda neyse yapacağınız yasayıda sizide varya

  • o zaman birinci tlf dan vergi kayıt v.s almasınlar.

  • bırakın şu ecnebi telefonlarını.
    vesstel anüs neyinize yetmiyor.
  • Şimdi bu yolcudan kastı nedir bu adamların? Yurtdışında yaşayıp buraya gelirken telefon getirenleri kastediyor mu? Yoksa burada yaşayıp turist olarak gidip, geri dönerken 2. telefon getirenleri mi yolcu diye kastediyor?

    İlk maddeye göre diyorsa sonu ban da olsa fena saydıracam burada, ona göre şu işi bilen biri açıklarsa sevinirim.

    Bir tane telefon getirtecektim yurtdışından onun da önüne geçiyorlarsa harbiden başlayacam böyle işe!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyip : Bakın eğer ikinci telefonunuzu alacaksanız size bir fırsat olarak iki seçenek sunuyorum.İkinci telefonunuzu alacaksanız;

    1-Ya bizden alacaksınız
    2-Ya bizden alacaksınız



    Biz : Wtf.

    Bunlara oy veren kitlenin yarısından çoğu asgari ücretliler ya da emekliler olduğu için bırak ikinci telefonu adamların birinci telefonları dahi 300-500 tllik telefonlar olduğu için ikinci telefonu rüyalarında bile göremezler.

    Dolayısıyla bu ikinci telefon olayı tarzı olaylar onları etkilemiyor."Bize ne yha,parası olanlar düşünsün" kafasında insanlar bunlar.

    Dolayısıyla beyler,tayyip yine sapladı,gelin sarılalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 13 Mart 2017; 14:58:43 >
  • Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke aslında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemir


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemir


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

    BİRİLERİNİ KORKU SARMIŞ NEDENDİR BİLMEM AMA HER ŞEY YERLİ TEKNOLOJİLER GELİŞSİN DİYE OLUYOR ABD BİLE KENDİ ÜLKESİNDE ÜETİM YAPMAYANLARA ORASNTISIZ VERİLER UYGULUYOR DAHA FARKLI ADIMLAR ATIYOR YERLİ YATIRIMLARI DESTEKLERSEK ½100 YERLİ ÜRETİMLEİ DE GÖRMEMİZ İÇTEN BİLE DEĞİL FAKAT BİRİLERİ ÇIKMIŞ İSTEMEZÜK DÖVLÖT BÖZÖ SÖRÖNDÖRÖYOR DEMEYE ABD JAPONYAYA ATOM BOMBASI ATARKEN TÜRKİYEYE DE BÖYLE BİR MUHALEFETİ ATMIŞ SİZLER YÜZÜNDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE UÇAK FABRTİKALARI KAPANDI SİZİN YÜZÜNÜZDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE 80 SENE DE SANAYİ ADINA YAPILAN TEK YATIRIM RAHMETLİ ERBAKAN HÜKÜMETİ ZAMANINDA KIBRISA GİRDİĞİMİZDE YAPILDI SİZLEER O ZAMAN DA KIBRIS BARIŞ HAREKATINA KARŞI ÇIKANLARSINIZ HERKES UNUTSA TARİH SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAK SİZE RAĞMEN EVET SİZE RAĞMEN TÜM OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZE RAĞMEN DEVLET MİLLET EL ELE HEDEF 2023

    Al iste bi mal daha, daha kibris baris harekatinda kimin basbakan oldugunu bile bilmiyor.. Bak canim bak guzel kardesim bak caninim ici vestel cok kaliteli cihaz yapti da biz mi almadik ey beyinsiz mahlukat.. Dusuk donanima sahip cihaza ust segment parasi isterlerse tabi ki vestel almayiz, bizde isteriz yerli uretim olsun ama yok illa biseysen calacaklar illa kaliteyi dusurecekler, gerci ben hedef 2023 diyen insana ne desem ne anlatsam bos...

    Hemen şunu söyleyeyim. Milli Selamet Partisi, Kıbrıs Barış Harekatının fiilen başlamasında en önemli tarihi rolü oynamıştır. Çünkü Ecevit, Londra’dan döndükten sonra biz Başbakanlık’ta Kuvvet Komutanları ile kendisini bekliyorduk. O havaalanından Oğuzhan Asiltürk Bey ve Hasan Esat Işık Bey ile beraber döndüler, geldiler. O’nu uğurladığımız zaman kendilerine yani Kuvvet Komutanları’na “Yükleyin askerleri, bindirin, toplayın. Harekat bir nevi fiilen başlasın” dedik. Onlar da bunu yaptılar. Ecevit geldiği zaman gemiler yüklenmişti. Ve artık ertesi gün sabahleyin limandan ayrılacakları noktadaydık. Şimdi bir daha eski hükümetlerin durumuna düşmemek için kumandanlarla Ecevit’i bu işe ikna edelim. Bundan dolayıdır ki hep beraber artık dönüş olmayacağını savunalım diye bir hazırlık yaptık. Geldi kendisi Londra’daki görüşmelerini anlattı. Biz de Türkiye’de neler yapıldı onu anlattık. Ve sonunda da dedik ki, işte şu anda gemiler yüklenmiştir. Ok yaydan çıkmıştır. Bunun dönüşü yoktur. Eğer dönülecek olursa bak işte askerler burada “Bir daha bu harekatı yapamayız” diyorlar dedik. Birden bire telaşlandı. Bunu belki arzu ediyordu ama böyle bir karar verilmiş olması onu o anda telaşlandırdı.

    “Ben Karadeniz çocuğuyum, bir kayıkla bile Kıbrıs’a çıkarım!”

    Tereddütler var mıydı yani?

    O anda başlatmakta tereddüdü vardı. Ama baktı ki bu iş başlamış. Kendisini buna hazırladı ve o şekilde meseleyi düşünmeye çalıştı. Sayın Ecevit, Kuvvet Komutanları’na, “Harekata gidersek muhabereyi yürütecek gücümüz var mıdır, yok mudur?” diye tekrar sualler sorduğu zaman Deniz Kuvvetleri Komutanımız Oramiral Kemal Kayacan “Ben Karedeniz çocuğuyum. Bir kayıkla bile gider oraya çıkarım” dedi. Onun bu sözü çok memnuniyet verici, güven verici bir söz oldu. Diğer komutanlar da başta Semih Sancar Paşa olmak üzere “Bunun yürütülmesi lazımdır” noktasında ısrarla durunca o halde Bakanlar Kurulunu toplayalım orada konuşalım dedik.

    Asker ve MSP’den Ecevit’e Harekat Emrivakisi!

    Sayın Ecevit, Londra dönüşü bir nevi bir emrivaki ile karşılaştı. O yüklemelerin planların yapılmış olacağını tahmin etmiyordu. Ve böyle bir durumla karşılaştı. Bakanlar Kurulu’nu topladık. Şimdi Bakanlar Kurulu’nda bu sefer Halk Partili bir takım bakanlar baktılar ki bu iş çok ciddileşmiş bunun üzerine kırk dereden su getirmeye başladılar. “İşte üzerimize şu da gelir, bu da gelir, bütün dünyaya karşı harp açıyorsunuz, nasıl olur? Bunun önü var, sonu var..” diye saatlerce konuşmalar yaptık. Ama konuşmalar esnasında kendilerini tekrar tekrar ikna ettik.

    Diyanet’ten Gemide Kıbrıs Askerine Dua

    “Bakınız bu harekatı yapmaya mecburuz. Bu yılların birikimidir. Ve yapacaksak şimdi yapmaya mecburuz” diye bunları tekrar tekrar izah edilince o gece o harekatın yapılmasına Bakanlar Kurulu olarak karar verdik. İşte Bakanlar Kurulu kararı böyle alınmıştır. Karar alındıktan sonra yine tarihi bir olaydır. Hatta arkadaşlarımızdan birisi Halk Partili bir Bakana “Bak tarihi bir karar aldık. Şimdi de işte bugün Cuma günü gelmiştir. Hep beraber gelin Cuma namazını Kocatepe Camii’nde kılalım. Kimseye bir şey hissettirmeyiz ama Cenabı Hakk’tan zafer nasip etmesi için dua ederiz” dedi. Ama ertesi gün Kocatepe’ye sadece MSP’li Bakanlar geldi. Halk Partili Bakanlar ya başka camiye gittiler ya da gelmeyi uygun görmediler. Bir teklifimiz daha oldu: Şimdi Diyanet İşleri Başkanımız gitsin, sabahleyin gemiler harekat edecek. Bir an evvel haber verelim ve gemiler hareket etmeden bir dua yapsın dedik. O zaman Devlet Bakanı Arif Emre Bey Diyanet İşleri Başkanı’nı buldu. Mersin’e gidip bu duayı yaptırdı. Diyanet İşleri Başkanı gemiler sahilden ayrılmadan önce gitmiş orada dua yapmıştır.

    Liderler Tereddütlüydü, Baykal Şahit

    Liderler toplantısında kim ne dedi?

    Tabi bu çok önemli bir konudur. Liderler toplantısında yaşadıklarımızın şu kadarının bilinmesinde fayda görüyorum. Bir kısım liderlerimiz, bu harekatın yapılmasını arzu ediyorlardı ama kendilerini bizim istediğimiz kararlılıkta görmüyorduk. Hepsi tereddütler izhar ediyordu. Belki isimlerini açıklamak doğru olmaz ama Deniz Baykal Bey de müzakerede beraberdi.

    Ana Muhalefet Lideri (Süleyman Demirel) ne dedi mesela?

    Efendim şimdi tabi macera olur diyorlar şimdi bunlar. Onların şeyi bu. Bir tanesi de “Amerika’dan yazılı muvafakat almadan bu harekata kalkışmayın” diyecek kadar tekliflerde bulunmuştur. Bunları yaşadık. Ama biz içimizden bendeniz harekatı başlatmış idim. O hüsnü niyetle dinliyorduk siyasi parti liderlerimizi. Konuşmalardaki amacımız, gerçekten teklifleri nedir görelim ve bunları böyle bir harekata hazırlayalım şeklinde idi. Bunları hep müdahaleye çekmeye çalışıyorduk. Onlar da hep tereddüt gösteriyorlardı. Bize ihtiyatlı olun sakın haa diye tavsiyelerde bulunuyorlardı.

    Bm Ve Sisko, Ateşkes Dedi, Biz Bakanlar Kurulu’ndan Ateş Çıkardık

    Harekat başladı, ateşkesi nasıl karşıladınız?

    Kıbrıs Barış Harekatı emrini verdiğimiz zaman Allah’a şükürler olsun bizim askeri kuvvetlerimiz beş günlük noktaya üç günde ulaştılar. Şimdi tabii efendim bu olayın çok önemli kısmı da budur. Harekatın başladığı ve o gün daha hemen akşamleyin Sisco(ABD Dışişleri Bakan (Kissenger) Yardımcısı), harekat başlarken hemen doğruca havaalanına koşup Atina’ya gitmişti. Orada bir muhatap bulamamış akşamüzeri tekrar Türkiye’ye dönmüş gelmişti. Dönünce tabii Ecevit ile görüşmüştü. O gün de Birleşmiş Milletler karar almış saat 5’te ateşkes olacak diye. Şimdi Sisko da o karara dayanarak ve Amerikan emirlerini bildirerek bir ara da “Ateşi kesin, olduğunuz yerde durun, daha ileriye gitmeyin” diyerek Ecevit’i sıkıştırmış. Biz orada yoktuk onlar konuştuklarında ama Ecevit bunun üzerine Bakanlar Kurulu’nu topladı. Biz geldik Birleşmiş Milletler’in bu kararı üzerine asıl o zaman biz başlattık ateşi Bakanlar Kurulu’nun içinde. “Nasıl olur? Biz daha Ada’da yerleşmiş değiliz?” Gelen haberler o kadar tereddütlüydü ki. Ve o gece Yunan alayının bir mukabil taarruza geçtiği haberi geldi bize. Acaba topyekün denize mi dökülüyoruz diye tereddüt geçirdik. Bize gelen haberlere göre bu şartlar altında yani Ada’ya kesin olarak yerleşmemiz belli olmayan bir noktada “Ateşi kesin sizi denize döksünler!” demek mümkün müdür?

    Askerin durumunu bizzat askerlerimizden dinleyelim

    Harekatın seyri ile ilgili biz hararetle kati bir karar aldık. Nedir o kararımız? Önce G-5 hattına kadar geleceğiz. Yani büyük bir harekat ilk önce yapılacak sonra ikinci kısım devam edecek idi. Şu anda biz G-5 hattına geleceğiz diye karar almadık mı? Bu karar daha önce niçin alındı? Şimdi bu gün gelmişsiniz -beş gün bu harekat devam edecek – ateşkes: “Efendim Birleşmiş Milletler karar aldı!” “Birleşmiş Milletler’in aldığı hangi karara bu İsrail bugüne kadar uydu. Yani karar alınıyor biz uyacağız başkası uymayacak. Böylesine önemli bir hayati meselede bu kararlar gözetilmez. Mutlaka yerine gelecek dedik ve Ecevit’i ikna ettik. Ecevit hatta MSP kanadına “Teşekkür ederim. Bizi bir yanılgıdan kurtardılar” dediler ve bir gazetedeki açıklamalarında bu olayı tekrar ettiler. Fakat ateşkes işi bununla bitmedi.

    Sabahleyin tekrar Bakanlar Kurulu toplandı bu haberler üzerine. Sabahki Bakanlar Kurulu’nda Halk Partili Bakanların bir kısmı susuyor fakat diğer bir kısmı görmek gerekir, MSP olarak bizim üzerimize nasıl geliyorlar. Diyorlar ki; “Gördünüz mü bakın şimdi. Taşucu’ndaki telsizimiz çalışmıyor. Eee işte şimdi gördünüz mü; füzeler tükeniyor.” Biz o zaman kendilerine dedik ki, “Sizin verdiğiniz bilgilere inanmıyoruz. Askerin durumunu bizzat askerlerimizden dinleyelim.” Bunun üzerine o zaman Plan ve Prensipler Dairesi Başkanı olan Necdet Uruğ Paşa, diğer bir general ile beraber Bakanlar Kurulu’na geldiler. Bakanlar Kurulu’nda, durum nedir? Yani büyük bir harekat yapılmış, bize malumat verdiler. Biz buradayız, onlar burada, sonra kendilerine sualler sorduk. Dedik ki, arkadaşlarımız Şevket Kazan Bey diğer Halk Partili bakanların söylediği sözleri bir şey söyledi.Taşucu’ndaki telsizimiz bozulmuş doğru mu? diye. “Hayır kim söyledi bunu?” diye yanıtladı. “Füzelerimiz tükeniyormuş doğru mu?” diye sorunca, “Bunun gibi 5 tane harekatı yapacak füzemiz var” dendi. Bu esnada ismini açıklamayı uygun görmediğim bir bakan, askerlere politik sual soruyorsunuz? Ben bu toplantıda bulunamam dedi. Biraz önce bu haberleri getiren bakan arkadaşımız içeride oturamadı, dışarıya çıktı. Fakat bu hiç bir şeyi değiştirmedi.

    “G-5 hattı, ordumuza zayiat verdirir”

    Müzakere devam etti ve bu müzakerenin sonunda bendeniz sadece bu ateşkes için değil, bilahare mutlaka harekat sonuna kadar gitmesi gerektiğini istediğim ve inandığım için o müzakerede en son askerlere şu suali sordum: Dedim ki; “Şu bulunduğunuz yerde veya G-5’te bizim kendimizi savunmamız mümkün mü?” O zaman askerlerin verdiği cevap şu oldu: “Biz oraya götürdüğümüz birlikleri yerleştirmek isteseydik bu bahçe kadarlık yere zaten yerleştiremeyiz. Burada durmak mümkün değildir. Kaldı ki bir muhaberedeyiz. Böyle yoğun bir yerleşme halinde yoğun bir bombardımana maruz kalacak olursak çok büyük zayiat veririz. Askeri bakımdan buralarda durmak hiç mümkün değil.” Peki teşekkür ederiz dedik. Ondan sonra bizim işimiz kolaylaştı ve o gün ikinci defa Pazar sabahı ateşkesi önledik. Ve Ecevit gitti Sisko’ya hedeflere ulaşıncaya kadar yapılacak bir şey yoktur dedi. Ancak iş gene de bitmedi.

    BU DA İKİNCİ SORUNA CEVAP OLUR UMARUM
    HİÇ KIİMSE SIFIRDAN KALİTELİ ÜRÜN YAPAMIYOR ÖRN: ÇİN KALİTESİZ DİYE Bİ ALGI VARDI DÜNYA DA TAKLİT YAPIYOR ÇALIYOR ALGISI VARDI ŞİMDİ XİAOMİ VS. DÜNYA DEVLERİNE KAFA TUTUYOR HER NE KADAR PATENT İHLALLERİNDEN DOLAYI DÜNYA GENELİNE AÇILAMASA DA KALİTESİNE KİMSE LAF DİYEMEZ ORADA SİZİN GİBİ MUHALEFET OLSA ADAMLAR BİRBİRLERİNİ YEMEKTEN ÜRETİMDE BU KADAR İLERLEYEMEZLERDİ DEMEM O Kİ BİRAZ SABIR VE ORANTILI ELEŞTİRİ YAPIN BEN SİZİN GİBİ ''MAL'' YADA BAŞKA KABA KELİME KULLANMAYACAĞIM SİZİN GİBİ MUHALEFET DÜŞMAN BAŞINA HEP DİYORUM GENE DİYECEĞİM ABD JAPONYAYA ATOM BOMBASI ATARKEN SİZLERİ DE BU ÜLKENİN BAŞINA ATTI Kİ BİR DAHA KENDİNE GELEMESİNLER DİYE SİZLER 28 ŞUBAT İÇİN 1000 YIL ETKİSİ SÜRECEK DİYENLERSİNİZ #EVET BAŞKA SORUNUZ VARSA ALALIM SN. ZEKİ BEYEFENDİ

    melih gökcek detected




  • Vatandaştan almaya gelince çok aktif olan devletimiz, vatandaşa verme konusunda da keşke bu kadar aktif olabilse. Para kesme, vergi koyma, alacak tahsil etme işleri çok hızlı ve düzenli yürürken diğer işler de böyle yürüse keşke. Ama bakınca tam hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz. Sokakta esnaf ne kadar anasının gözüyse devletin başındakiler de o kadar anasının gözü

  • Ülke eyeye gidiyor eyeye daha vatandaşlar yararına bir tane kanun yok ya varsa yoksa sömürme..İnsanın suriyelisi olası geliyor onlara böyle bişi yoktur :D
  • Tüm bu olumsuzluklara rağmen evet oyu gelirse aziz nesine katılıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shegenli chingen


    quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY


    quote:

    Orijinalden alıntı: shegenli chingen


    quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    2. cihazı yurtdışından getirdik diyelim. Farklı bir cihazın imesini attık. Yine de mi çalışmayacak?

    çalışır bilader .aynı şey benimde aklıma geldi..fakat gümrükte imeisi alıncak vs. bi pislik çıkarırlarmı bilmiyorum

    O imeiyi alsın o bize lazım değil sonuçta biz yeni imei atıyoruz. Bir arkadaşın dediği gibi eski cihazlarınıza sahip çıkın atmayın sakın.

    eski philips motorola nokia evde hazırolda bekliyolar imei için

    Evde perte cikmis 3 ad. Nokia, 1 ad. Samsung D900i, 1 ad. HP6340, 1 ad. Nexus 4 var. Hepsinin nolari sakladim ne olur ne olmaz diye. Iyi para edecek yakinda. :D




  • Sabah kalkan telefon ile ilgili hangi yasağı çıkaralım diyor, bunların işi gücü yokmu allah aşkına..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extreme Victory

    Biraz faşizanca olacak ama bence tek çıkış yolu, ülkedeki eğitim ve kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelinceye kadar belli bir iq seviyesinin altındaki vatandaşlar oy kullanamasın. Niye kurunun yanında yaşta yansın ki?

    Fasizanca filan degil. Benim annenin okumasi yazmasi yoktur. Kadin gencliginde peder kime at dese ona atmis. Peder desen ilkokul mezunu, gece bekciliginden emekli. Bu insanlarin sectigi hukumetler iste bizi bu hale getirdi. Kendi ailemden ornek veriyorum ki dagdaki coban deyince alinanlar ziplamasin. Arkadasim, bu insanlar zaten basarili olsalar hayatlarinda bir sey yapabilirlerdi. Maalesef hayat standartlari ortada. Birine iki anahtar vadet oyu kap, digeri esim bilir modunda yasamis hep. Ben bu ailede uni. okuyabilmek icin surekli okurken bir istede calistim. yazlari bazen iki iste calistigim oldu. Bir defa burs cikmadi yandaslara peskes cekilmeden dolayi. Pedere kalsa berbere cirak gitmistik. Ilkokul mezunu olupta fabrika kuran insanlar da var tabii ama milyonda bir. Secme ve secilme kanunu degisip hakeden insanlar belirlenmedikce burnumuz boktan kurtulmaz ulke olarak. Sen egitimsiz olsan da kendini yetistirmek elinde. Acikogretim var, ucretsiz kitaplar var heryerde. Gelistir kendini "vatandas" olabilmek icin, bir sonraki secimde standartlarini sagla sec-secil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

    Tüm bu olumsuzluklara rağmen evet oyu gelirse aziz nesine katılıcam

    İzle.

    Bizim insanlar aslında aptal değiller.Fakat çıkarları çok ön planda.Bak bu videoda mesut yılmaz 8 yıl iktidar olmus baya bir oyla sonra 8 sene sonra insanlar bıkmıs ve bu oturumdan 9 gün sonra yapılan seçimde mesut yılmazı 2.liğe koymuslar ve başa demireli getirmişler.

    Fakat aynı insanlar 15 senedir tayyip in yaptıkları şeyleri görmelerine rağmen belli bazı şeyler çıkarlarına ters düşse bile bazı sebeplerden oy vermeyi bırakmıyorlar.Ya da seçimlerde belli oranda bir sıkıntı var.(tamamen sıkıntı oldugu konusuna katılmıyorum cünkü seçimlerde rahat şekilde istedikleri şekle getirebilselerdi oyları 7 haziran olayı olmazdı.tayyip 4 gün şoku atlatamamış konuşamamıştı,millet tayyipe ne oldu diyordu)

    Şu videodaki zamanda tv medya özgürdü.Halk istediği konuda herşeyi tam olarak ögrenebiliyordu.Dolayısıyla da tartıp biçim ona göre karar verebiliyordu.Şu anda ise halk ne izlerse izlesin tayyip için çalışan kanallar ne okursa okusun tayyip için yazan yazarlar olduğu için halk herşeye değil,sadece tayyip in halka verdiği bilgilere ulaşabiliyor.Dolayısıyla da tayyip te kendini yerecek şeyleri kendi havuz medyası aracılıgıyla halka ulaştırmayacağı için halk sadece tayyip in onların bilmesi gereken şeyleri izleyip ona göre belli bir düşünce yapısına sahip oluyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 13 Mart 2017; 14:27:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

    Yol yabdilar

    Deprem vergisiynen. Deprem olsa evler depemize cokcek onu garistirma tabe. TOKI ye gir,, 30 bine malettigi eve 30 yil boyunca kole olarak odeme yap. Tabe asgari ucretnen nasil o parayi oder, bir yandan da yasamayi basarirsin ayri konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMistanbul

    Ülkenin adını YASAK yapalım. YASAK imPARAtorluğu.

    Biz de yasaklı mı oluyoruz o zaman
  • vay arkadaş vallaha bıktık billaha bıktık arkadaş yaaa.. ulan dolar fazla ötv var kdv var trt vergisi var... insaf beeeeee insaff.. ötv neymiş ya.. ötv diye vergi mi olur ulan. kdv ni al alıyosan ona lafımız yok ötv nedir ya.. satıcılardan alamadığın kdv nin cezasını niye bize yüklüyosun kardeşim. zamanında çıkardıkları saçma sapan bi vergiyi hala devam ettiriyorlar. bir de çıkmışlar insanları Türkiye'den almaya zorluyorlar. arkadaş yapmayın etmeyin artık yaaaa.. 4000 lira mı verelim bi telefona yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yaa.. şunlara oy veren kitle artık görsün şu durumu ya. iyi telefon kullanmak iyi laptop kullanmak ülkede lüks haline geldi yazıktır ya. 3. dünya ülkesi olduk resmen ya. bunlar olması gereken ulaşılması bu kadar zor olmamalı. bir yerlerde bir hata var artık düzeltelim şu hatayı ya. yetti valla yemin ediyorum elimde olsa bir saniye durmam şurda. rezil ettiler ya. iki gün sonra diğer elektronik ürünlere de ambargo gelecek. offf ki ne offf yaaa.. her geçen gün daha da köleleştiriyorlar bizi farkında değil mi bunlara oy verenler ya. şu haberi okudum tansiyonum çıktı yeminle yaa.. valla bıktım arkadaş ya....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

    BİRİLERİNİ KORKU SARMIŞ NEDENDİR BİLMEM AMA HER ŞEY YERLİ TEKNOLOJİLER GELİŞSİN DİYE OLUYOR ABD BİLE KENDİ ÜLKESİNDE ÜETİM YAPMAYANLARA ORASNTISIZ VERİLER UYGULUYOR DAHA FARKLI ADIMLAR ATIYOR YERLİ YATIRIMLARI DESTEKLERSEK ½100 YERLİ ÜRETİMLEİ DE GÖRMEMİZ İÇTEN BİLE DEĞİL FAKAT BİRİLERİ ÇIKMIŞ İSTEMEZÜK DÖVLÖT BÖZÖ SÖRÖNDÖRÖYOR DEMEYE ABD JAPONYAYA ATOM BOMBASI ATARKEN TÜRKİYEYE DE BÖYLE BİR MUHALEFETİ ATMIŞ SİZLER YÜZÜNDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE UÇAK FABRTİKALARI KAPANDI SİZİN YÜZÜNÜZDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE 80 SENE DE SANAYİ ADINA YAPILAN TEK YATIRIM RAHMETLİ ERBAKAN HÜKÜMETİ ZAMANINDA KIBRISA GİRDİĞİMİZDE YAPILDI SİZLEER O ZAMAN DA KIBRIS BARIŞ HAREKATINA KARŞI ÇIKANLARSINIZ HERKES UNUTSA TARİH SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAK SİZE RAĞMEN EVET SİZE RAĞMEN TÜM OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZE RAĞMEN DEVLET MİLLET EL ELE HEDEF 2023

    Şu caps lock u kapatırmısın lütfen gözüm kanadı. Niçin dikkat çekmeye çalışıyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 13 Mart 2017; 14:26:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben başkan olsaydım vallahi de billahi de aynı bu şekilde kanun çıkartırdım. Kendime pay alırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.