Şimdi Ara

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress Destek, Sorular ve Cevaplar (1299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.990
Cevap
1.102
Favori
968.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • illiyyin131 İ kullanıcısına yanıt
    Aliexpress fiyatına kargo dahil mi? Çünkü kargo fiyatı 300 filan istiyorlar orada. Gearbest üzerinden alırsan 100 tl kargo ücreti. Ancak gearbest kendisi satmıyor, başka bir satıcı satıyor. Dolayısıyla öyle AE'deki gibi 2-3 güne kargoya verilmiyor. Benim kargoya verilmesi 15-20 günü buldu. Kargoya verildikten sonra 10 günde geldi zaten. Bu cihazın sahtesi yok, nerden alırsan al farketmez. Ama GB fiyatı şu anda pahalı. Acele etme, 1 haftaya daha ucuza yakalarsın. Gittigidiyor üzerinden bile alabilirsin hatta. Hem kupon kullanırsın, hem indirim denk getirirsin. Üstüne bir de taksit yaptırırsın, cihaz da 3 güne eline gelir.
  • Arkadaşlar AliExpress den mont ve pantolon aldim gümrüğe takılmış bu ürünler yasaklı olarak geçmiyor misal mont 24 dolar satış fiyatı var pantolon da 11 dolar gümrüğe takılması normalmi birde resim paylaşıyorum daha iyi anlaşılır belki şu anda gümrüge gidemem çok uzak ne yapmam lazım
     Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress  Destek, Sorular ve Cevaplar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rx423945755cn 50 liraya pense aldım.. 3 günde gelmiş, gümrükden geçmiş bursa pime gelmiş.. sonra yurt dışına sevk edildi yazıyor.. hafta sonu da çalışmıyor ptt arayamıcam..
    Bursaya gelen mal geri neden gider ki.. adres isim tel eksiksiz yazılmış..

     Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress  Destek, Sorular ve Cevaplar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtdışından supplument (takviye ürün) getirmek ile ilgili şöyle bir makale var okumanızı tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur...

    https://www.solargezi.com/yurt-disindan-recete-ile-ilac-getirmek/

    https://www.solargezi.com/iherb-com-suplement-urun-getirme/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar. eBay ile ilgili yardım isteyeceğim anlayanınız varsa.

    Dün babamla beraber araba yedek parçası almak için girdik siteye,ürünün sayfasından buy it falan dedikten sonra ödeme yönteminden en altta bulunan credit card lı olanı seçtik.Biz kredi kartı bilgisi ister diye bekliyorduk.Ama öyle bi seçenek ya da bilgi doldurma kutusu falan gelmedi .Ürünü aldık gözüktü fakat hesaba hiçbir kredi kartı bilgisi yüklememiştik biz.Bugün ödeme kredi kartı ile yapıldı diye mail gelmiş babama "paid with GENERİC_CREDİT_CARD" diye.Mailin fotoğrafını koyucam en alta. Şimdi biz ne yapıcaz,ne yapmamız gerekiyor bilen birisi yardım edebilirse çok sevinirim. :)

    Mail:https://i.hizliresim.com/dvJrjQ.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GVMA13 -- 12 Mart 2019; 3:58:12 >




  • Kart bilgilerin önceden ebay e kayıtlıysa varsayılan olr o karttan çekmiş olabilir paypala kayıtlıysa yine çeker

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 paketimde geldi Çin den. Ayri zamanlarda. Takipsiz paketlerdi. Toplam 11.5 tl gümrük ücreti kesmişler. Paketler açılıp kontrol edilmemiş bile. Standart ücret kesiyorlar anladığım. Yeni gümrük mevzuatı dereye girdi sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    "Hiçbirşey bilmeden araştırmadan" cümlesi yanlış, bence doğrusu "Adı sanı bilinmeyen güvenilir olmayan bir siteden". Cep telefonu o yıllarda gümrükten geçmiş ve elime kadar ulaşmıştı bu siparişten birkaç ay önce. Bu veya benzerî bir durum başka insanların başına gelebilir diye paramı nasıl iade aldığımı anlatıyorum. Paramı nasıl alabileceğimi epey bir süre düşündükten sonra bankayı aramak aklıma geldi. Durumu aynen izah ettim, siparişin gönderilmediğini ve para iadesi konusunda zorluk çıkardıklarını belirttim. Bana bir e-posta adresi verdiler. Banka sitesinde bulunan "Harcama itiraz formu" nu doldurmamı, yaşadığım sıkıntıyı yazmamı, firma ile yapılan yazışmaların ekran görüntüleri ile birlikte belirtilen e-posta adresine göndermemi söylediler. Firmayla bir kez de kendilerinin görüşüp işi neticelendireceklerini söylediler. Aynen denileni yaptım ve tahminen 5-6 gün gibi kısa bir sürede bakiye küt diye hesabıma yansıdı. Banka bu, elinde siparişi gönderdiğine dair belge olmayınca firmayı öttürmüş ve paramı hemen geri almışlar. Sizlerin hiç başına gelmemesi dileğiyle. Hayırlı günler.




  • Bayadır kimse alışveriş yapmıyor herhalde. En son 07.08.2019'da kalmış yorumlar :)
  • Km.lr kullanıcısına yanıt
    Vergiler ve döviz kuru yüzünden.
  • Konu ölmüş  Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress  Destek, Sorular ve Cevaplar Ne günlerdi...

  • Ebaydan kargo dahil 33 $ lık ürün almak istiyorum tahmini olarak ne kadar vergisi olur acaba ayrıca indirim kodu felan var mı ?

  • Arkadaşlar Merhaba.


    Yurtdışından istediğiniz ürünü komisyonsuz getirtiyorum. Paypalde 200 Dolara yakın param mevcut. Malum parayı Türkiyeye çekemiyorum. İsteyene yurtdışında istediği ürünü getirtebilirim. Tek şartım ürün ücreti TL ye çevrilerek satın alınmadan önce hesabıma havale yapılması. Komisyon 0'dır. Daha Önce 1 kez MGK_82 arkadaşımıza alışveriş yapmıştım. eğer kendisine ulaşabilirseniz size referans olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyarcan -- 8 Haziran 2021; 20:29:33 >
  • Arkadaşlar vergisini vs kapıda ödemek kaydıyla, gümrük merkezlerine gitmeden satınalım limiti kaç lira oldu? İstanbul'da yaşıyorum gümrüğe gitmek büyük çile , parası neyse verelim kapıya en azından ilçe ptt binasından alma limiti nedir?

  • koyarcan K kullanıcısına yanıt
    nasıl gitti sizin iş? nickinize bakan, ardına bakmadan kaçtı çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt

    150 dolar oldu.

  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Hocam bazı elektronik malzemeler alıp yerel internet sitelerinde satarak geç de olsa paraya dönüştürdüm. Şimdi de payoneer de 41 USD civarı param var. 1 yıl hareket olmadığı için hesap işletim ücreti olarak 30 USD çekilecek. Onu kurtarmaya çalışıyorum. Eğer aynı durumda olan arkadaşlar varsa karşılıklı birbirimizden 5 USD tutarında birşeyler alarak yardïmlaşabiliriz. Nick olayına gelince tamamı adımın harfleri. 2 sini değiştirince böyle bir talihsizlik oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar


    ebay üzerinden İnternational kargo ile gönderim yapan bir satıcıdan 60$ lık figür almak istiyorum.Ödeyeceğim vergi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

  • DHGate den alışveriş yaptığında vergi otomatik sistemden kesiliyor mu?

  • kalamalka* kullanıcısına yanıt
    Sanırım %20 vergi

    Gümrüğe takılırsa gümrük sunum ücreti 22 tl + 2.2 krş damga vergisi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.