Şimdi Ara

Yurt Dışı Yüksek Lisans Başvuru Rehberi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
153
Favori
56.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt

    Sorularinizi buradan ya da ozel mesajla gonderirseniz cevaplamaya calisirim hocam.

  • Merhaba,


    Kanada'da 3 üniversitenin yüksek lisans programlarına başvuru yaptık 2021 fall dönemi için, mart sonuna kadar dönüş alacağımızı tahmin ediyorum. Yüksek lisans sonrası kalıcı oturum ve çalışma izninin esnek olması(öğrenciye haftalık 20 saat/eş varsa eğitim süresince full time çalışma izni+eğitim sonrası çalışma izni) sebebiyle tercihimiz Kanada oldu. Avusturalya da tercih edilebilir düzeyde.

  • Öncelikle herkese selam 3 kardeş viyana üniversitesi siyaset bilimine kabul aldık eylül ayında fakat d tipi ulusal vizeyi öğrenciler için 2021 nisanda veriyoruz dendi kasımdan beri bekliyoruz 9 nisan görünüyor fakat kesin bir bilgi verilmedi sizce bu pandemiden dolayı tekrar bir erteleme yaşanırmı yoksa 9 nisan dedilerse o vakit kesin midir?

  • Parayı veren düdüğü çalar gibi bir sistem var anladığım kadarıyla. Peki bu ülkelerde burs almak anlamında en avantajlı hangisi?

    Almanya ve Finlandiya gibi ücretsiz ülkelerde kabul almak ne kadar zordur?

  • Almanya'da, Max Planck Enstitülerinden birinde doktora yapıyorum sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: transverse

    Almanya'da, Max Planck Enstitülerinden birinde doktora yapıyorum sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışırım.

    Hocam merhabalar. Öncelikle eğitim ücretsiz mi harç ücreti hariç? Kabul edildikten sonra o kuruma karşı maddi tek sorumluluğumuz harç ödemek midir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 24 Nisan 2021; 10:33:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

    Hocam merhabalar. Öncelikle eğitim ücretsiz mi harç ücreti hariç? Kabul edildikten sonra o kuruma karşı maddi tek sorumluluğumuz harç ödemek midir?



    Alıntıları Göster

    Hocam burası üniversite değil, doktora yaparken maaş alıyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: transverse

    Hocam burası üniversite değil, doktora yaparken maaş alıyorsunuz.



    Alıntıları Göster

    Hocam ben masterı soracaktım karışıklığa gitmiş.  

  • Bu konuya uygun olabileceğini düşündüğüm bir videoyu paylaşmak istiyorum. Norveç'e eğitim için gitmeyi düşünenler için Norveç'te yüksek lisans yapan bir arkadaşımızın anlattıkları.. Özellikle Norveç ve İskandinavya yı düşünenler için tavsiye ederim..


    Norveç'te eğitime dair en kapsamlı videolardan birine daha hazır olun..🙂






  • Merhabalara düşük (2.70) lisans ortalama ve 3,63 gibi bir YL ortalaması ile Amerika'da doktora programlarından kabul alma şansı sizce nedir ? (okullar boğaziçi&istanbul üni)

  • Moral Alkışı kullanıcısına yanıt

    Eğer gidilecek okulun seviyesi göz ardı ediliyorsa, kabul alma şansınız %100. ABD'de resmi olmayan rakamlara göre 4000 den daha fazla yüksek öğretim kurumu var. Burada nasıl baraj geçilince, üniversiteye giriliyor. Orada da durum hiç farksız değil.


    "computer science phd highest acceptance rates in usa" gibi keywordlerle aranırsa mutlaka bir şeylere denk gelinir.

    Örneğin; https://collegelearners.com/phd-program-acceptance-rate// 'e göre Benedictine University graduate school kabul oranı %87

  • Arkadaşlar 2.78 lisans ortalaması üzerine 3.8 yüksek lisans ortalaması ile yurt dışında doktora şansım olur mu? Yoksa lisans ortalaması 3'ün altında olunca durum çok zora mı giriyor dersiniz.

  • Herkese merhaba, Polonya'da Felsefe, Etik ve Din üzerine yüksek lisans yapıyorum. Okul görece küçük bir üniversite olduğu için arama motorlarında çok sık görünmüyor ancak eğitimi İngilizce ve uluslararası akreditasyona sahip, ilgilenen olursa aşağıdaki e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.



    #university #recruitment #master #masterinenglish #poland #intellectualdevelopment #philosophy #ethics #religion #fulltimestudy


    "23 Şubat 2023’te başlayacak bahar dönemine yazılmak için hâlâ zamanınız var! 2022-2023 akademik yılı için Felsefe, Etik ve Din Tezli Yüksek Lisans programının son başvuru dönemini kaçırmayın. Başvuru dönemi 13 - 25 Ocak 2023 tarihleri arasında açık olacak. Eğer felsefi yolculuğunuza çıkmaya hazırsanız detaylı bilgi için recruitment@upjp2.edu.pl adresinden bize ulaşabilirsiniz!”





  • Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt

    aldın mı

  • bruh bu ne la

    başvurmadım bile, o zamanlar euro 6 civarı falandı. o yüzden gitmek ve RAHAT ETMEK gibi hayaller kurulabiliyodu. artık imkansız. ya 2 yıl boyunca sürünerek okuyacaksın ya da burda rahat edeceksin. ben de uğraşmak istemedim.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.