Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
9
Favori
9.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk olarak geçerli olan ülkeler sürekli güncelleniyor. O yüzden kullandığınız oparatörden gelen sms leri takip edin. Yeni ülkeler dahil olurken bazı ülkeler de tarife kapsamından çıkabiliyor. Kullandığınız Oparatörün web sitesinden de hangi ülkelerin geçerli olduğunu kontrol edebilirsiniz.

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri

    günlük yurt dışı tarifelerini zaten herkes biliyor, bir iki gün seyahat edecek kişiler için her oparatörün günlük tarifeleri var. 10 ile 20 lira arasında değişiyor. Ama bir hafta bir ay ya da sürekli seyahat eden kişiler için geçerli tarifeleri bu başlıkta yazabiliriz. Forumda araştırdım bununla ilgili pek bir bilgi bulamadım. Varsa eğer konuyu silip oraya da ekleyebilirim.

    öncelikle Turk Telekom'un 1 gb 20 TL yurt dışı internet paketi sadece internet isteyen kullanıcılar için ve belli bir süre kalacak kişiler için uygun.

    ABD, Almanya, Avusturya, BAE, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, Macaristan, Polonya, Romanya, Slovakya, Yunanistan ülkelerinde geçerli. Ülke olarak pek geniş bir kapsama alanı yok malesef. Avrupa ve Amerika'ya seyahat eden kişiler için güzel bir çözüm olabilir.

    Faturalı kullanıcılar için fatura dönemi boyunca, faturasızlar için bir ay boyunca geçerli.

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/yurt-disi-1gb-internet-paketi.aspx

    bu tarifenin haftalık 2 gb olan versiyonu da var. 35 tl

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/yurtdisi-2gb-haftalik-faturali.aspx
    _________________________________________________________________

    ikincisi turkcell için Avantaj Yurt dışı paketi @daleque bilgilendirme için teşekkürler

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri


    Hem yurt içinde hem yurt dışında gün sınırı olmadan kullanacağız 76 ülkede kullanabileceğiniz güzel bir paket.
    Avantaj Yurt Dışı Paketi’ni 75 TL'ye yurt dışında 76 ülkede ve Türkiye’de kullanabilirsiniz.
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    Paket başvurusu 31.12.2018 tarihine kadar geçerlidir.
    Türkiye'den yurt dışı yönüne yapılan kullanımlar kapsam dahilinde değildir.
    Paketi almak için AVANTAJ YURTDISI yazıp ve iptal etmek için IPTAL AVANTAJ YURTDISI yazıp 2200'e gönderebilirsiniz.
    Paketinizi almak için 2200'e gönderilen SMS'ler yurt içinde ve yurt dışında ücretsizdir.
    Hattınızda TL olmadığı durumlarda, kredi kartınızla paketi alabilmek için buraya tıklayınız.
    Dakikalarınızı gelen ve giden aramalarda kullanabilirsiniz.
    Tekrarlı bir paket değildir, 30 gün sonra iptal olur. Tekrar almak isterseniz AVANTAJ YURTDISI yazıp 2200’e göndermeniz gerekir.
    30 günlük paket dönemi boyunca aynı paketten Bayi Nakit POS kanalı ile 3 kez ve diğer kanallardan da ayrıca 3 kereye kadar alınabilir.
    Ücretlendirme periyodu dakika kullanımları için 60 sn ve internet kullanımı için 100 KB’dir.
    Paketteki kullanılmayan dakika, SMS ve MB'lar bir sonraki aya devretmemektedir.
    Paket aşımı durumunda yurt içi ve yurt dışı fark etmeksizin 60 kr / MB, 60 kr / dk ve 50 kr / SMS olarak ücretlendirilir.
    KALAN yazıp 2200'e ücretsiz SMS göndererek kalan haklarınızla ilgili bilgi alabilirsiniz.

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri


    _________________________________________________________________________________________________

    bir başka kampanya yine turkcell için ve basın kartı olan ya da basın kartı sahibi tanıdığı olan kişiler için geçerli.

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri


    "Platinum 10 GB Basın Paketi " tarifenin adı.

    10 GB internet + her yöne 1000 dk + Turkcell yönüne sınırsız dk + 1000 SMS/MMS yıllık abonelik 55 TL aylık abonelik 89 tl

    bu tarifeyi yurt dışında da kullanabiliyoruz fakat 7 gün sınırı var.

    quote:

    Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve SMS’i "Tarifen Yurt Dışında Geçerli" özelliğine dahil ülkelerde otomatik olarak, her fatura dönemi için 7 gün ek ücret ödemeden kullanabilirsiniz. 7 gün sonrasında günlük ek ücret karşılığında tarifenizi yurt dışında kullanmaya devam edersiniz.Yurt dışında geçerli ülkelerde tarifenizin tüm her yöne dakikası ile bulunduğunuz ülke ve Türkiye’yi arayabilir, ayrıca tüm internet ve SMS’lerinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışında yaptığınız ilk kullanımda devreye girer. Kullanmadığınız gün ücret ödemezsiniz


    bu tarife çok uygun bir tarife gibi gözükse de basın kartı bulmak malesef sıkıntı diye tahmin ediyorum. Hostesler, pilotlar ya da sık sık yurt dışına toplantılara gidip gelen kişiler için mantıklı bir çözüm.

    geçerli ülkeler

    ABD, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Avustralya, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Krallık (İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya, Galler), Bosna Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Cebelitarık, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Estonya, Filistin, Finlandiya, Fransa, Guatemala, Güney Afrika, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, Irak, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Karadağ, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makao, Makedonya, Malezya, Malta, Monako, Moldova, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, San Marino, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tayland, Tunus, Ukrayna, Uruguay, Yeni Zelanda, Yunanistan, Katar, Ermenistan, Mısır, Nepal ve KKTC

    _______________________________________________________________________


    Turk Telekom'un yine aynı şekilde başka bir kampanyası var. Şu an fiyat performans tarifesi gibi duruyor. Bizzat kullanıyorum. Bir kaç uzak doğu ülkesinde, avrupa ülkelerinin bir kısmında ve amerika'da denedim. Bazı ülkelerde anlaşmaları 3G üzerinden yapmışlar anladığım kadarıyla. 4G yazısını göremedim. Özellikle Çin'de çok sıkıntı çektim. Bir anda oparatör gidiyor. Tekrar oparatör bulması için bir süre beklemen gerekiyor. Tabi artı olarak hotel internetinden vpn le bile whatsapp a giremezken mobilden çok rahat çoğu erişim engeli olan uygulamaya girdim. Çin hükümeti anladığım kadarıyla yabancı oparatörleri kullanarak internete giren kullanıcıları kısıtlamıyor. Bir fatura dönemi içinde iki üç farklı ülkede deneme fırsatım da oldu. Hiç bir şekilde belirtilenin dışında bir faturalandırma olmadı. Onun dışında 200 dakika arama ve aranma özelliğini de kullandım. Bir sorun yaşamadım. Sms hiç atmadım.

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri


    Turk Telekom prime'la 10 gb tarifesine üye olan herkes için geçerli gün sınırı yok. Ekstra ücret yok
    http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/primela-10gb

    bu tarifeye üye oluyorsunuz. Faturasızdan faturalıya geçenlere ya da numara taşımalarında 59 lira sabit telefonunuz veya ev internetiniz de varsa 49 liraya düşen bir tarife. Eski abonelere 70-80 lira arasında bir fiyat çekiyor. Türk Telekom un eski abone sömürü stratejisi. Kandırabiliyorsan kandır mantığıyla hareket ediyor. Taahhütünüz bittiyse ve bu pakete geçmek istediğinizde size 70-80 lira teklif ettilerse yeni abonelere 60 lirayken bize niye böyle diye sorun. Yapacağımız bir şey yok diyecekler. O zaman faturasız bir pakete geçmek istediğinizi belirtin. Talebi aldıktan sonra bir hafta içinde arayıp fiyatı 50 liraya çekiyorlar. BAna öyle yapmışlardı. Önemli olan nokta taahhütünüzün olmaması.

    72 ülkede geçerli ve prime'la 10 gb tarifesini kullanan kişilerin ücretsiz yararlanabileceği, Prime’la Yurtdışı Özgürlük Kampanyası kullanabilirsiniz ek bir ücret ödemeden
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/prime-yurtdisi-ozgurluk.aspx

    yurt içinde kullanabileceğiniz; 10 GB cepten internet, yurt içi her yöne 2000 dakika, şebeke içi ve sabit hatlar yönüne SINIRSIZ dakika ve yurt içi her yöne SINIRSIZ SMS

    ve hiç bir ek ücret ödemeden ve gün sınırı olmadan aylık olarak 200DK, 2GB ve 200 SMS kullanabilirsiniz 72 ülkede.

    200 dk sadece arama değil hem arama hem aranmada geçerli.

    geçerli olan ülkeler.

    Almanya; Amerika Birleşik Devletleri; Arnavutluk; Avustralya; Avusturya; Bahreyn; Belçika; BeyazRusya; BosnaHersek; Brezilya; Bulgaristan; Çek Cumhuriyeti; Çin; Danimarka; Endonezya; Ermenistan; Estonya; Filistin; Finlandiya; Fransa; Guatemala; Gürcistan; Hırvatistan; Hollanda; HongKong; Irak; İngiltere; İran; İrlanda; İspanya; İsrail; İsveç; İsviçre; İtalya; İzlanda; Japonya; Jersey; Kanada; Karadağ; Katar; KKTC; Kuveyt; Letonya; Litvanya; Lüksemburg; Macaristan; Makao; Makedonya; Malezya; Malta; Moldova; Myanmar; Norveç; Pakistan; PapuaYeniGine; Polonya; Portekiz; Romanya; Rusya; SanMarino; Sırbistan; Singapur; Slovakya; Slovenya; SuudiArabistan; Tayland; Ukrayna; YeniZelanda; Yunanistan; Kosova; Tayvan; Nepal

    Tek sıkıntı çektiğim konu Yurt dışında kullandığın 2 gb internetin ne kadar kaldığını online işlem merkezinden görebiliyorsun. Ama yurt dışı dakika ve sms haklarını göremiyorsun ve nasıl sorgulandığı ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri


    ____________________________________________________________________________________________________________

    vodafone un da turkcell gibi ay içinde belli süre geçen paketleri var. @fantezimuziginsevilenismi bilgilendirme için teşekkürler.
    http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/red-tarifeleri-icin-her-sey-dahil-pasaport.php

    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri


    4 gün ücretsiz kullanım hakkı olan aboneler için
    Red Elite Plus, Red Elite Extra, Red XLarge tarifeleri

    7 gün ücretsiz kullanım hakkı olan aboneler için
    4,5G Red Elite, Red Elite tarifeleri

    Red elite ve Red Xlarge tarifeleri 100 liradan başlayan tarifeler ve dolu dolu tarifeler. Bu kadar dolu tarifelere ihtiyacınız yoksa daha uygun vodafone tarifelerine geçip günlük 15 lira vermek aynı hesaba geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 23 Ocak 2018; 23:9:1 >







  • Güzel bir konu olmuş. Şuan en iyisi ''Türk Telekom Yurtdışı Özgürlük Kampanyası'' sanırım.
    Vodafone eskiden mevcut tarifenin yarısını yurt dışında kullanabiliyordun şimdi gerçekten tırt olmuş birde bir çok ülkede Vodafone var.

    Şimdi benim anlamadığım bu ''Türk Telekom Yurtdışı Özgürlük Kampanyası'' nı sadece bir kez kullanabiliyoruz sanırım, her ay yenilenmiyor, yani sadece sadece '' 200DK, 2GB ve 200 SMS '' kullanıp bitirdiğimizde yeni ayda yenilenmiyor.
    Her ay yenileniyorsa şahane
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    Arayip bizzat sordum. Hatta konuyu bilen birine ulaşmak bayağı zor oldu. Müşteri hizmetlerini aradım. Bilen denk gelmedi. Twitter dan yazdım. Bilgi almak istiyorum konuyla alakalı. O zaman aradılar.



    Her ay paket yenileniyor. Bir gün sınırı yok. İki gün cinde kaldın. Beş gün Amerika da kaldın. Dört gunde dubai de kaldın. Her hangi bir gün sınırı olmadan kullanabiliyorsun. Yurt dışı tarifedenden gidiyor.



    THY nin uçaklarında bir oparatore bağlanıyor aero mobile diye. Onda geçiyor mu dedim. O uydu oparatoru oluyor. Uydu oparatorlerinde geçmiyormuş. Onda da geçse tadından yenmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 1 Eylül 2017; 13:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dostum
  • Ben Vodafone red XL kullanıyorum. 110tl ödüyorum. 25gb+1000sms+10.000dk heryöne+Vodafone,sabit hat sınırsız.

    Tarifedeki tüm haklarımı 1 hafta boyunca ücretsiz kullanabiliyorum. Diğer günler 14.90tl.

    Yalnız bana gelen mesajda Karadağ dahil gözüküyordu, ama faturada 600 küsür lira borç geldi, ekran görüntüsü attım itiraz ettim. Faturayı hemen düzelttiler. (Normalde dahil değişmiş)Bunun dışında gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    Bir iki hafta içinde geçeceğim. Eğer geçersem bilgilendiririm. Bakalım nasil oluyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    Sizin tarifenin adıni öğrenebilir miyim? Onu da başlığa ekleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    GÜNCELLENDİ Yurt dışı tarifeleri Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone paketleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ekledim
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    merhaba yaklaşık 3 aydır kullanıyorum

    her yeni fatura döneminde 2 gb internet yenileniyor.

    her hangi bir ekstra ücret de ödemiyorum
  • Turkcell faturasız hatlar için yurtdışı internet paketi var mı?
  • yu8suf kullanıcısına yanıt
    günlük tarifeler dışında malesef ben göremedim

    ama turkcell basın tarifesi sürekli seyahat edenler ve kısa süre kalanlar için güzel
  • yu8suf kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar;

    Faydalı bir konu olmuş başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Gemi Kaptanı olarak görev yaptığım için bende mecburen bu tarifeler içerisinde uygun olanı takip etmeye çalışıyorum.Uzun yıllardır Vodafone Red tarifesi kullanıyordum lakin bu iş tüm operatörler için artık insanı kazıklama noktasına varınca bu işe dur demek zorunluluk oldu. Avrupa birliği ülkelerinde roamingin kalktığını ve herhangi bir avrupa birliği ülkesinden alınan bir hattın tüm ülkelerde geçerli ve kullanılabilir olduğunu düşününce kendimi 2.sınıf gibi hissetmeme neden oldu. Yurt dışında genel olarak gittiğim ülkeden data paketi alarak iletişim sorununu çözüyorum.
    Ulaşılabilir olmak için ise şu an itibarı ile bulduğum yurt dışında kullanılabilir en iyi paket, hazır kart için geçerli olan ''Avantaj Yurt Dışı Paketi''

    https://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/avantaj-yurt-disi-paketi

    Bu paket kapsamında 500 dk, 1000 sms, 2 GB internet 75 TL ve 76 ülkede geçerli. Ayrıca ay içerisinde birden fazla defa yüklenebiliyor. Sürpriz fatura derdi olmayacağını düşünürsek gayet hesaplı. Bu zamana kadar hiç başıma gelmediyse en az 5-6 defa hatalı fatura geldi ve düzeltene kadar büyük sıkıntılar yaşadım.
    Burada dikkat edilmesi gereken husus kontör atma şekli. bir saniye bile olsa bir dakika sayılıyor.




  • daleque kullanıcısına yanıt
    hemen ekliyorum konuya

    bilgilendirme için teşekkürler
  • daleque kullanıcısına yanıt
    ilave olarak avrupa roaming i daha yeni kaldırdı sayılır. Bunun için Türkiye'yi de dahil etmek için teklif yaptılar. Ama Türkiye'deki ne düzenleyici kurum BTK ne de oparatörler oralı olmadı.

    Atatürk havalimanında 5 gb interneti hat ile beraber turistlere 160 liraya gazlıyorlar. Altın yumurtlayan tavugu keserler mi hiç? Vodafone avrupa nın her yerinde var. Vodafone Türkiye İstese roaming'i ilk o kaldırır avrupa'da. Ama malum Vodafone en çok bilinen oparatör olduğu için dünya üzerinde, turistler ilk vodafone standına geliyor Atatürk Havalimanı'nda. En fahiş fiyatı da o çekiyor. Kısacası BTK dediğimiz düzenleyici kurum her zaman ki gibi görevi dışında her şeyi yapıyor. Avrupalı dev oparatör şirketi Vodafone bile fırsatını buldu mu gazlıyor.
  • Arakdaşlar ocak ayında BAE de işe başlayacağım herhangi bir taahütüm kalmadı, şuan için turkcell kullanıyorum acaba en mantıklı işlem ne olur.
  • KoNFi kullanıcısına yanıt
    Şimdilik buradan cevaplayayım herkes görsün ancak istersen PM ile iletişime devam ederiz hocam.

    Ben de şu an Abu Dhabi'deyim. 2 sene aradan sonra yeniden geldim. Burada çalışacağım.

    Gelirken Turkcell'den kontörlü 85TL ye aylık 2GB internet 500 dk konuşma ve 1000sms aldım. 2GB internet çabuk bitti. ancak ben o kadar kullandığımı bile sanmıyorum. ama neyse. Zaten turkcell de bir de internet paketi var. 8GB 100TL gibi. Ancak konuşma yok. ve 2 hafta süreli. Ancak burada çalışacaksan zaten buradan hat alacaksın. Ne kadar türk hattını kullanmak ucuz olsa da :) 10GB internet 1000 dk konuşma 250aed gibi. yaklaşık 380TL. Ancak türk hattı kullanmanın bazı sakıncaları var.

    normal konuşmada hat devamlı kopuyor. yeniden aramak zorunda kalıyorsun. 10 dk lık konuşmada 4-5 kere koptuğunu biliyorum.

    burada whatsapp, facetime vb. sesli ve görüntülü görüşme yapman yasak. çalışmıyor. belki vpn ile ancak onu da ellerinden geldikçe engelliyorlar.

    Botim diye bir uygulama var. lokal cep telefonu internetine ek 50aed ödeyerek ya da ev internet hattına ek 100aed ödeyerek uygulamayı kullanabiliyorsun.

    Skype ise sadece şirket adına kayıtlı lokal internet hatlarında çalışıyor. telefonda ya da evdeki internet hattında çalışmıyor.

    O yüzden ilk geldin iletişim kurmak için benim aldığım paketten al ve mümkün olduğunca az internet kullan. sonrasında lokal hat alırsın.


    başka soruların da olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.




  • 1 haftalık Ukrayna turu icin tavsiyesi olan var mıdır peki? Malum iner inmez UBER vb. icin net ihtiyacı oluyor.
  • 01-KinG kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom tüm tarifeleri kapattı



    Oradan hat almak daha mantıklı gibi gözüküyor şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kontörlü yurtdışı kendi tarifeni kullan 20 TL. En ucuzu bu gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.