Şimdi Ara

Yurt dışı dil okulu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Ankara'da bir üniversitede 1. sınıf elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Okulumun eğitim dili İngilizce. Hem ufkumu genişletmek içim hem de okulda dersleri anlamam kolaylaşsın diye bu yaz döneminde 8 haftalık yurt dışında İngilizce dil okulu arıyorum. Kendi çapımda küçük araştırmalar yaptım ve ülke olarak Amerika'ya gitmemin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, ayrıca özel dil kurslarına gidene kadar state collegeların dil okullarının daha sağlıklı olduğunu duydum. Özellikle gidecek şehir seçmedim ama doğu yakası batı yakasına nispeten ucuz deniyor. Fiyat konusunda ucuza kaçıp işime yaramayan bir eğitim almaktansa, ekonmik kurs arayışında değilim (ama tabii çok büyük fiyatların altından kalkamam). Aldığım eğitim hem hayatımın kalanında hem okulumda hem de mesleğimde işime yarasın istiyorum. Kalacak yere de karar vermedim, aracı şirketlerin çoğu yurt ve aile yanında kalma imkanları sunuyor, ben ayrıca airbnb gibi portalları kullanarak bir oda bulmayı da düşünüyorum ama yemek ve kıyafet konusunda sistem nasıl ilerliyor bir bilgim yok. Burada bilgili ve deneyimli insanların olduğuna eminim. Bu konu hakkında yardımlarını ve fikirleriniz bekliyorum.

Tekrar iyi günler dilerim.

(adminlerden ricamdır eğer konu yanlış yere açılmışa kapatmak yerine uygun başlık altına taşırlarsa çok teşekkür ederim.)

• Dostum gerçekten dil öğreneceksen parana göre biraz daha uzun olan bir kurs öneririm örneğin 3 ay. Zira dile karşı kulak dolgunluğu, ilk şoku atlatma, o ortamın içine işlemesi gibi süreçler ancak 2 ayını alıyor. Ayrıca Amerika ingilizce dili için iyi olmayabilir. Zira Amerika'da ingilizceyi sadece "günlük" konuşma dili olarak öğrenebilirsin. Ancak İngiltere daha iyi bir tercih olabilir. Zira ingilizce genlerinden midir bilinmez çok düzgün yapıda konuşabiliyorlar. Ayrıca Amerika'da senin gibi dünyanın dört bir yanından gelmiş kişilerin ingilizcelerine maruz kalacaksın. Benim önerim ülke araştırmasını çok iyi yapmandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Dostum gerçekten dil öğreneceksen parana göre biraz daha uzun olan bir kurs öneririm örneğin 3 ay. Zira dile karşı kulak dolgunluğu, ilk şoku atlatma, o ortamın içine işlemesi gibi süreçler ancak 2 ayını alıyor. Ayrıca Amerika ingilizce dili için iyi olmayabilir. Zira Amerika'da ingilizceyi sadece "günlük" konuşma dili olarak öğrenebilirsin. Ancak İngiltere daha iyi bir tercih olabilir. Zira ingilizce genlerinden midir bilinmez çok düzgün yapıda konuşabiliyorlar. Ayrıca Amerika'da senin gibi dünyanın dört bir yanından gelmiş kişilerin ingilizcelerine maruz kalacaksın. Benim önerim ülke araştırmasını çok iyi yapmandır.

İngilterede çok pahalı diye biliyorum hocam ben arkadaşa avustralya malta gibi yerleri öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dostum gerçekten dil öğreneceksen parana göre biraz daha uzun olan bir kurs öneririm örneğin 3 ay. Zira dile karşı kulak dolgunluğu, ilk şoku atlatma, o ortamın içine işlemesi gibi süreçler ancak 2 ayını alıyor. Ayrıca Amerika ingilizce dili için iyi olmayabilir. Zira Amerika'da ingilizceyi sadece "günlük" konuşma dili olarak öğrenebilirsin. Ancak İngiltere daha iyi bir tercih olabilir. Zira ingilizce genlerinden midir bilinmez çok düzgün yapıda konuşabiliyorlar. Ayrıca Amerika'da senin gibi dünyanın dört bir yanından gelmiş kişilerin ingilizcelerine maruz kalacaksın. Benim önerim ülke araştırmasını çok iyi yapmandır.

Hocam şöyle ki, şu an günlük İngilizcem gayet iyi. Benim öncelikli amacım okuldaki işimi kolaylaştırmak. Buralarda kimse Britanyalılar gibi konuşmuyor, ayrıca araştırmalarıma göre Amerikadaki imkanlar ingiltereye göre daha fazla. Bir de her şey bir yana, birinin para birimi dolar, diğeri sterlin, mali anlamda zorlanabilirim, Amerikaya bir de o yüzden sıcak bakıyorum. Bir yerle görüştüm, normal eğitimin yanında isterseniz iş ingilizcesi odaklı dersler de alabilirsiniz dediler. Öte yandan da bir bağlantı buldum ama sadece britanya bölgesi için faal çalışıyor, ondan da referans bekliyorum. Biraz durumlar iç içe anlayacağınız. Sadece burada bilgili birileri çıkabilir ya da hiç yoktan önceden gitmiş biri deneyimlerini anlatsa yine yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

İngilterede çok pahalı diye biliyorum hocam ben arkadaşa avustralya malta gibi yerleri öneririm

Hocam bu kadar uğraşacaksam native dili ingilizce olan bi yere gideyim dedim. Avutralya'yı düşündüm ama o kadar zahmete gireceksem Amerikaya gitmeyi daha çok istiyorum

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.