Şimdi Ara

Yurt dışı dil okulu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Ankara'da bir üniversitede 1. sınıf elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Okulumun eğitim dili İngilizce. Hem ufkumu genişletmek içim hem de okulda dersleri anlamam kolaylaşsın diye bu yaz döneminde 8 haftalık yurt dışında İngilizce dil okulu arıyorum. Kendi çapımda küçük araştırmalar yaptım ve ülke olarak Amerika'ya gitmemin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, ayrıca özel dil kurslarına gidene kadar state collegeların dil okullarının daha sağlıklı olduğunu duydum. Özellikle gidecek şehir seçmedim ama doğu yakası batı yakasına nispeten ucuz deniyor. Fiyat konusunda ucuza kaçıp işime yaramayan bir eğitim almaktansa, ekonmik kurs arayışında değilim (ama tabii çok büyük fiyatların altından kalkamam). Aldığım eğitim hem hayatımın kalanında hem okulumda hem de mesleğimde işime yarasın istiyorum. Kalacak yere de karar vermedim, aracı şirketlerin çoğu yurt ve aile yanında kalma imkanları sunuyor, ben ayrıca airbnb gibi portalları kullanarak bir oda bulmayı da düşünüyorum ama yemek ve kıyafet konusunda sistem nasıl ilerliyor bir bilgim yok. Burada bilgili ve deneyimli insanların olduğuna eminim. Bu konu hakkında yardımlarını ve fikirleriniz bekliyorum.

Tekrar iyi günler dilerim.

(adminlerden ricamdır eğer konu yanlış yere açılmışa kapatmak yerine uygun başlık altına taşırlarsa çok teşekkür ederim.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.