bana mı denk geliyor bilmiyorum ama yurt dışından haber aldığım kaynaklarım hep olayların eskisi gibi olmadığını gösteriyor şuan yurt dışında takip ettiğim ülkelerde (fransa uk abd kanada almanya vb) avustralya isviçre gibi bir kaç örnek hariç ciddi refah düşüşü var özellikle amerikada biden denen boş seçildiğinden beri araba fiyatları ev fiyatları kendini katladı 3000lik honda araba 8500 dolar oldu tüketim malzemeleri bu dediğim takibimdeki yerlerde (fransa uk abd kanada almanya vb)gene o kadar kafayı yemedi insanlar rahatlıkla son model iphone son model pc tv beyaz eşya eve yiyecek içecek vs alıyor ama arabalara ulaşım çok zorlaştı evlerse imkansıza yaklaştı özellikle abd takıntım var adamların her şeyini biliyorum neredeyse en büyük sorun evlerde çoğu yüzüne bakılacak alt tarafı hayatı idame ettirecek ev 1 milyon dolara geldi resmen kiralar Allahtan gurbetçilerin salladığı gibi o kadar korkunç düzeyde değil NYda merkeze yakın yerde yaşayan bir arkadaşım 2+1 eve 1600 dolar veriyor ev arkadaşıyla 800 800 rahatça hallediyorlar kanada da mesela kiralıklar da sıkıntılı çok göçmen akışı ve nüfus artışı var satılık-kiralık hepsi sıkıntıda bir de kiralar uçarsa abdde de sorun başlar kira bildiğin havaya para saçmak gelirin kiranın 5 katı falan değilse sonuç olarak özetle işçi alım güçleri giderek tüm dünyada geriliyor hiperkapitalizm başka başka boyutlara ulaştı milletin haftada 60 70 80 saat çalıştığı yerde sermaye sahipleri kılını oynatmadan milyonlar cukkalıyor ev almak araba almak yurt dışında bile lüks oldu bizim ülke zaten malum ulan çöp kovası baktım şimdi hbden bildiğin çöp kovası plastik 500 lira dünya acı finale gidiyor herhalde |
YURT DIŞI DA MANTIKLI GELMİYOR ARTIK - İŞÇİ OLMAK HER YERDE ZOR

-
-
Hamza hocam
Ticaret yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ne alıp satayım omg
-
Omg adamlar ziyarete gelen basbakanlarina sövüyor ve linc etmeye kalkiyor
Refah düzeyi halen Türkiyeye göre cok yüksek olsada eski bolluk yok
https://forum.donanimhaber.com/almanyada-basbakan-yardimcisi-habeck-linc-edilmekten-son-saniyede-kurtuldu--157718698
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 5 Ocak 2024; 21:51:24 >
-
Hocam ben tüccarım
Kendi işimi yapıyorum
27 28 yaşında adamım
Arabam evim yazlığım var
Başka türlü zor reisim
Maraz sen orada da şikayet edersin be
dibi gördüm ztn her yerim ağrıyor insafsızlar beni en olmayacak yerde görevlendirdiler 35k için bunu çekeceğime patronun servetine halel gelmesin diye ugrasacagıma küba'da kendim gibi fakirlerle kendimi yormadan yaşarım puro falan sararım napayım
-
Benim sorumla senin yazdığın arasinda ne bağlam var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam seni seviyorum
Refah için tüccar olman gerekiyor Türkiye'de özellikle
Başka ülkede düzen kurmak zor
Tr de ticaret kurmak daha kolay hocam oyüzden
Hocam orada da tam olarak bu dediğin olmayacak
keşke 60larda sscb'de doğsaydım şu an ev sahibiydim
Dreams of Nostalgiayoutube
flawless audio and extended video the second remake of the video "red alert 3 : soviet march full mix" including hell march 3 audio download: http://www.mediafire.com/?rxh7aygof8w5txhhttps://www.youtube.com/watch?v=5DNl3DX4rr0 -
Hocam bunu kast ettiysen bunu ciddiye almadım
O ailenin çevrenin yatkın olduğu bir sektör olabilir
Tavsiyem hazır tüketim dışında sektörler olur hocam
Bir kez de haksız ol be reiss :) İnsan hep bu kadar haklı olamazzz 👏👏👏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine sorüyrüm baba ne alip satim sen ne alip satüyün baba ok
Bizi seveni bizde severiz baba ok kalp galp <3
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan esinle ve 4 5 yasinda cocugunla ayri evinde gürül gürül yanan ücretsiz kaloriferin yaninda oturmus votka + steak takiliyordun 60lar sscbsinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben toptancıyım
Plastik üzerine aklına ne geliyorsa
Lateks ve plastik içeren şeyler
Balon 🎈 ( ciddi ihracat potansiyeli var balon deyip geçme )
Ne bileyim vb vb
Geçen baktım 3000 farklı ürün satıyorum
Benim sektöre mi gircen hocam
votka tamam da steak fln abartma adamlar muz bulamıyordu
Çöp kovası satiyon mu hocam buyuklerinden
Sattigin seyleri kendin nasil bilmiyon yav 3000 tane ürün derken sanki bilmiyor da farkina variyor gibisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bakire değilim ilk gece kan gelmesi için ne yapmalıyım
- meresa kullananların yorumları
- tiaras parfüm neyin muadili
- prozac nedir
- evde kafa yapıcı maddeler
- huawei boykot mu
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X