Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş harfleri olmayan takip numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 70481358352 takip numaram bu, transfer is being transferred to local courier, please check yazıyor buyrun
    http://www.empsexpress.com/IrobotBox/TrackingNoSerach/Index.aspx?TrackingNo=70481358352
    Ama ptt ile konuştuğumda illa başında veya sonunda harf olan bir takip numarası gerek diyor yoksa TC den felan göremeyiz diyor. Ne yapacağım şimdi ben 1 ay 1 hafta oldu ama türkiyede işlemler belki 3 haftayı geçmiş, bu arada ürün 10 dolarlık araç park sensörü 1 adet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yok bı site var oradan takıp ediliyor o sitede mi sahte?

O kişi EMPS ile göndermiş ama sana kodu 56161531569 (kafadan sallama gösteriyor) ki ona mesaj atıp gerçek kodu para karşılığına alabilesin diye.

EMPS sahtedir demiyorum ama fikrim yok sahte olabilir de olmayabilir de.. Ama öyle kod olmaz çünkü kodun sonunda ülke ismi örneğin SW (Sweden) , CN (China), SG (Singapore) vs.. gibi nereden gönderilmiş ise yazmalıydı.

17track.net adresinden kargonuzun takibini yapabilirsiniz. Takip kodunu girdiginizde ilk olarak size hangi kargo firmasi diye soracak. Orada China post small packet isaretleyin.

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    alalı 1 ay 1 haftayı geçti, verdiğim linke tıklarsanız tarihler var. dediğiniz siteye girdim hiçbiri için sonuç bulamadı.

Orijinalden alıntı: xtryn

alalı 1 ay 1 haftayı geçti, verdiğim linke tıklarsanız tarihler var. dediğiniz siteye girdim hiçbiri için sonuç bulamadı.

Durumu saticiya bildir. Buyuk ihtimalle sureyi uzatacak. O sure bitiminde gelmezse dispute ac.

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.