Şimdi Ara

Yunusun gereksiz hakareti (Sinir içerir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
9.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.C.k.

    2 gün önce Ankara'da GMK'da yunuslarla muhatap olduk; aracı babam kullanıyordu o sırada. Yanımızdan araca çok yakın şekilde hızlıca geçtiler, babam da kornaya bastı uzun bir şekilde. Durdular ve yanlarına doğru ilerlediğimizde "ne oldu niye kornaya basıyorsun" dedi biri. Babam da "ayıp değil mi yaptığınız sizin, nasıl sürüyorsunuz motoru" dedi. "Hocam kusura bakmayın acelemiz var olay yerine intikal ediyoruz" dedi, ve gittiler. Ama hiç de olay yerine gidiyor gibi değillerdi, acelesi olan durmaz, gider. Siren de açık değildi zaten.

    Sonuç: Evet araca göre, plakaya göre muamele var.


    Geçmiş olsun muhatap olmaya bile değmez. Araca göreyi anladım da plakaya göre muamele nasıl oluyor ?
  • polisin görevi olay bittikten sonra başlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bugrahan27

    quote:

    Orijinalden alıntı: m.C.k.

    2 gün önce Ankara'da GMK'da yunuslarla muhatap olduk; aracı babam kullanıyordu o sırada. Yanımızdan araca çok yakın şekilde hızlıca geçtiler, babam da kornaya bastı uzun bir şekilde. Durdular ve yanlarına doğru ilerlediğimizde "ne oldu niye kornaya basıyorsun" dedi biri. Babam da "ayıp değil mi yaptığınız sizin, nasıl sürüyorsunuz motoru" dedi. "Hocam kusura bakmayın acelemiz var olay yerine intikal ediyoruz" dedi, ve gittiler. Ama hiç de olay yerine gidiyor gibi değillerdi, acelesi olan durmaz, gider. Siren de açık değildi zaten.

    Sonuç: Evet araca göre, plakaya göre muamele var.


    Geçmiş olsun muhatap olmaya bile değmez. Araca göreyi anladım da plakaya göre muamele nasıl oluyor ?

    dr plaka, ya da parti plakalarına farklı muamele var; alkol çevirmesi bile olduğunda dr plaka sayesinde kaç kez durdurulmadım. Tabi araç da önemli, genç işi otomobil olduğu zaman kesinlikle durduruyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arif

    quote:

    Orijinalden alıntı: sezerakin34

    quote:

    Orijinalden alıntı: neilblack

    İŞSİZ GENÇLERE MÜJDE, POLİS TEŞKİLATI ..... SAYIDA YENİ POLİS ALIYOR... ,bir iki ay önce atv ana haberde, haberin anonsu bu şekilde idi. ne kadar acı polislik işsizlere iş kapısı olmuş.

    Polislik göründüğü kadar kolay değil o insanlar oralara binbir zorlu aşamalardan sonra girip senin benim için gerektiğinde canını tehlikeye atıyor. Bireylerin yaptığı davranışları kurumlara mal etmeyin.

    ben hiç öyle canını tehlikeye atan polis falan görmedim, biraz az arka sokaklar izleyin bence...

    olay varsa polis kaçar, cam çerçeve indirenlere, durakları yakıp yıkanlara, otobüslere molotof atanlara polis müdahale edebiliyor mu?

    olay varsa polis gelmiyor, kavgaya çatışmaya polis gelmiyor, olay bittikten sonra geliyor, işi "itle çakalla" uğraşmak olan polis, bunun için maaş alan polis normal vatandaş gibi davranıp ite çakala bulaşmayayım havasında... ben de insanım benim de ailem çoluğum çocuğum var diyor ama o zaman yanlış meslek seçmiş aldığı para helal değil...

    dediğiniz gibi gerektiğinde vatandaş için canını verseydi polis sokaklar daha yaşanılır olurdu diye düşünüyorum

    size yanlış memurlar denk gelmiştir. Dediğim gibi bireylerin hatalarını kuruma mal etmemek lazım. TAbiki eğer sizin dediğiniz gibi yapıyorsa yanlış. Polisiye film izlediğimi düşünenler içinde ek bilgi en son memoliyi izlemiştim




  • çok severim onları, sevgimden öpesim geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Only Gamer

    O an durduk yere hakaret yemek çok sinir etti. Kendimi hakim olayım derken sicil soramadım. Zaten fırsat bırakmadı, lafı söyledi bastı gaza. plakayı da o an ne kadar baksam da alamadım, tam emin değilim. Bu başıma gelen ilk. Ama 3. yunus vukuatı.

    İlki şehrin merkezinde bir ara sokakta elektrik direği dibinde bekleyen çocuğun başına 4motorsiklet yani 8 yunus geldi. Cüzdanını açtılar karıştırdılar bir şeyi yere attılar bağırıp çağırıp, direğe dayadılar cüzdanın içindekileri avuçlarına koydular en üste de cüzdan ve 5sn de arazi oldular.

    Üniversite kampüsündeki yolda arkadaşlarımla yürüyordum. Trafik çevirmesi ve onların yanında akbaba gibi bekleyen 2yunus.
    Bu çevirmeden önce 33 araca ceza ve 7 araç men edildi. Şahinci operasyonu kapsamında...

    Buna sinirlenmiş olmalı ki bir şahinci ara sokağa girerken patinaj, onların tabiri ile yanlarak girdi. 10sn sonra yanından geçtiğim yunusların jeton yeni düşmüş olmalı ki.. Koş koşşşşşş şahinci biri de motora atladı ara sokaklara girdi. Gören de altın buldu zannedecek. Dövecek birini buldu. Yunuslar millete saldırıyor kimse de bir şey demiyor....

    Allah kurtarmis,sicil sorsan bi de ustune dayak yerdin,polise mukavemetten de islem yapilirdi:)
    hakaret ile kurtarmissin,gecmis olsun.




  • PERVASIZCA sürseniz kimse size karışmasa, mahallede dört dönseniz kırmızıda geçip kornayı patlatıncaya kadar çalsanız ne güzel olurdu değil mi. insanlar neden kanun koyucu ve uygulayıcıları sevmez çünki kendilerinin istediğini yapmasına engel olurlar. YUNUS şöyle yapmış böyle yapmış...
    BİR de yunusa soralım bakalım olay nasıl olmuş.
  • hukuk okuyup savcı olmadığım için pişmanım. alayını öttürürdüm bu hadsizlerin...
  • Bana genelde hep iyi ve kibar polisler denk geliyor. Arabanin etkisi olabilir mi acaba? Ama ben de saygida kusur etmiyorum, hicbir zaman ne bagirdim cagirdim nede artistlik hareketler yaptim. Siz boyle ezik gibi degil de kibar konusursaniz genelde pek birsey yapmiyorlar.
  • kendini birsey sanip halkima zulum eden memurlarin uzerinde bir kurus hakkim varsa haram olsun. asker olacaksin soyle tegmen astsubay sokacaksin kimligi gozune ayni muameleyi sende ona yapicaksin anlayacaklar dunya kac bucak.
  • @captainzed
    Neyse laf anlatmayacağım. Arkadaşım da vardı. O aracı sürmediği halde sinirlendi. Bir dahakinde senin dediğin gibi kurallara uymadan hareket edeceğim yunusların yanında belki saygı duruşunda bulunurlar....


    @FAZLIKAZAK
    şahin filan değil, symbol sürüyordum. araba film vs hiçbir şey yok. orijinal+orijinal. Her zamanki halimle davrandım. ılımlı ve sakin. ama genç olmamız direkt olarak suçlu konumuna getiriyor. Her genç aynı değil bir öğrenemedi gitti millet. Hoş ögrenmelerini de beklemiyorum. Öyle olsa idi vergiler böyle olmaz idi...
  • Sana; benzinin çok galiba diyince.Sende Sanane deseydin keşke.Ne demek lan benzinin çok galiba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK

    Polis işte, niye şaşırdın ki ?

    Sen niye şaşırmadın ki...

    evet polis olabildiğince polis... nasıl bir polis isterdiniz?

    Amerikadaki gibi mi?
    yunanistandaki gibi mi?
    Almanya daki gibi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: westernblew

    Yunusları gördüğünüz zaman kafa yapısı ve mantalite seviyesi itibarıyla "üniversiteyi kazanamamış defalarca girseler de kazanamayan bi baltaya ""ancak"" sap olabilmenin verdiği ezikliği taşıyan genç ve heyecanlı insanlar olarak" bilin. Ve ona göre davranın. Genç bi baltaya sap olamamış apaçiler.

    Üzerinizde takım elbise yada albenisi olan bi araba vs varsa sıkıntı olmaz bunların karşısında. Şunu da unutmayın "yaka numarasını" talep etme hakkınız var. Yazılı dilekçe birçok şeyi halleder. Birçok tanıdığım polis ve lise mezunu olupda girenlerin büyük çoğunluğu bu şekilde. istisnalar kaideyi tabi ki bozmaz..

    pardon kardeşim ben yüksek lisans mezunuyum ve polisim siz ne mezunuydunuz mahsuru yoksa??




  • İNŞALLAH. eminim polis de seni sevmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    Polisleri sevmem. Düzgünü illa ki vardır ama ben görmedim. İnşallah ömür boyu işim düşmez de muhattap olmam.

    İNŞALLAH. eminim polis de seni sevmez..
  • Şu polisler kendilerini ne sanıyor çok merak ediyorum... Resmen o kıyafeti giyince havalanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 30 Nisan 2012; 22:23:06 >
  • Ağzını burnunu kıracaksın böyle görevlilerin ki ibret olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captainzed

    İNŞALLAH. eminim polis de seni sevmez..

    Polis olmanız bütün polisleri korumanız anlamına gelmez.

    İyi polis iseniz sorun yok. Yani size verilen görevi yasalara, ahlak kurallarına uygun yaptığınız sürece sizler gibi polislere saygımız sonsuz.

    Her meslekte iyi- normal - kötü çalışan olur.
    ben burada kötü çalışana örnek verdim.
    Öte yandan da kendim üniversite sınavına girmeden önce okulumun verdiği ek puan rahatlığı ile mat. ögretmenliği yazarım diyordum. Var olan bilgi potansiyelim, hocalarımdan ve rehberlik ögretmenlerimin verdiği bilgiler dogrultusunda fikrim değişti. Bir diğer değiştirme sebebim ise tanıdığım insanlara matematik anlatırdım. Bu kişi kardeşim, akrabam, komşum olabiliyordu. Tamam anlardı filan ama 1kişi bir konuyu anlatana kadar göbeğim çatlıyor, hiçbir heyecanı, zevki yok sadece 1saatte. 6saat boyunca 30kişiye sınıfta anlatmayı düşününce hiç yapamam dedim. bir sene daha hazırlandım ve şu anda elektronik ve haber. müh. okuyorum. Bölümümden memnunum. İlgimin oldugu bir bölüm. Polislik de kolay değil. Bazen mecbur kaldığımız için bazı meslek dallarını seçiyor. Zamanla sevilebiliyor. Ama 20yıl o mesleği yapıp da bir türlü sevemeyen de oluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ntquartex

    Ağzını burnunu kıracaksın böyle görevlilerin ki ibret olsun.

    birgün denemeni tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.