Şimdi Ara

Yunanistan bütçesi fazla verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yunanistan'da bütçe beklentilerin üzerinde bir performansla, yılın ilk 7 ayında 3 milyar 53 milyon avro faiz dışı fazla verdi.

    Yunanistan Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Ocak-Temmuz döneminde düşük kamu harcamasının etkisiyle beklentilerin 955 milyon avro üzerine çıkarak, 3 milyar 53 milyon avro faiz dışı fazla verdiği belirtildi.

    NET VERGİ GELİRİ HEDEFİN ALTINDA KALDI
    Açıklamada, net vergi gelirinin hedefin altında kalarak 26 milyar 277 milyon avro olarak gerçekleştiği kaydedilirken, toplam harcamanın beklentinin 1 milyar 47 milyar avro altında 27 milyar 549 milyon avroda kaldığı ifade edildi.

    Yunanistan hükümeti bu yıl, kemer sıkma önlemleri kapsamında milli gelirin yüzde 1,9'u oranında faiz dışı bütçe fazlası gerçekleştirmeyi hedefliyor.

    Kurtarma paketi programında bulunan ülke geçen yıl, sıkı bütçe disiplini ile kreditörlerin gösterdiği hedefin çok üzerinde bütçe performansı göstermişti.
    http://www.ensonhaber.com/yunanistan-butcesi-fazla-verdi.html







  • Kemeri sadece halka sıktıranlar oldukça değil 2023 2050 bile olsa bir arpa boyu yol alamayız. Elimizdekileri sürekli kaybedip, bunların lüks içinde yaşaması için daha çok vergi öderiz.
  • Güzel başarı ab nin etkisi de büyük olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim vergi gelir 450 milyar TLnin üstünde ama nerden bakarsan bak, askerin altında tank, fakirin elinde ekmek, işçinin cebinde para yok. Ama sarayımız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Bizim vergi gelir 450 milyar TLnin üstünde ama nerden bakarsan bak, askerin altında tank, fakirin elinde ekmek, işçinin cebinde para yok. Ama sarayımız var.

    Altlarında ki milyonluk arabalardan hiç vazgeçmiyorlar birde. Yakında muhtarlara da koruma ve altlarına mercedes s600 tahsis edilirse zerre şaşırmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.