Şimdi Ara

Yunanistan’a veri merkezi açan Microsoft; Türkiye’yi es geçti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "ahaber" haberciliği olmuş bu biraz.

  • Microsoft ve Apple Türkiye musteri temsilcileri bile Yunanistan'dan çalışıyor. Sen de veri merkezi açmasını bekliyorsun. Ok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel güç Türkiye'den sonrasını okumadım.

  • Neden yapsınlar geçen ABD Türkiye uyarıda bulundu Huawei ile ilişkilerinden dolayı Çin'den sonra Huawei'nin en büyük ARGE merkezî İstanbul'da . Bu yüzden dolayı Microsoft Türkiye yatırım yapmaz.

  • Bugün yaşadığım trafik kazasından sonra diğer aracın sürücüsünün kaçması sonucu mağdurum plakasını almama rağmen ,neden çünkü bizdeki adelet sistemi bitik mağduru değil zorbayı haksızı koruyor. Polis elimizden bişey gelmez sen git dava aç diyor 300tl lik boya için 1200 TL harç yatır belki bi sonuca ulaşabilirsiniz. Sonra insan lanet olsun diyo ve sonuçta suçluların yanına kâr kalıyor böyle adalet sisteminin olduğu ülkeye yatırım yapmak mantıklı değil. İnsan üzülüyor ama gerçek güzelim ülke eşkiya serseri ülkesine döndü ! Bazıları kızacak ama durum bu gerçekçi olmak lazım

  • Bölgesel güç felan hikaye, elin adamı ülkemize yatırım yapmaz tabi diğer mesajlardad arkadşlar zaten gerekli açıklamayı yapmışlar zaten. Ayrıca leş telekom altyapısı varken neden gelip türkiyeye veri merkezi veya bunun gibi yatırım yapsınlarki.


    Hükümetin derdi vatandaşın lehine iş yapmak değilki hep aleyhte hep aleyhte..

  • Türkiyede elektirik kesintisi var İnternet altyapısı kötü İnsan iş gücü az yeterli değil. Siyasi olarak baskıcı gözüküyor batı tarafından ben de Türkiyede yaşamasam buraya yatırım yapmam dertsiz başıma neden dert aliyim derim.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    2-3 sene önce benim de başıma geldi. Çarpan adam tecrübeli herhalde ki sende bişey yok asıl hasar bende deyip topuklayıp kaçtı. Oturup insanca konuşsa bir şey demeyeceğim çünkü hasar az gerçekten sadece tampon yerinden çıktı biraz da diğer arabanın boyası geçti tamponda çok hafif çatlak oluştu vs. Onda far mar kırıldı filan. Neyse kaçıp gitmesine sinirlenip şikayet ettim. Polis ifade falan aldı ama suçluyu yakalamak yerine beni ikna etmeye çalışıyor. Yok işte küçük yer olsa hemen bulur getirirm yok şöyle yok böyle. Ya istesen yarım saate bulursun o adamı ama nedense işlerine gelmiyor. Benim anlamadığım kaç senedir bu adam hiç mi trafik polisi vs denk gelmedi? Geldiyse benim şikayetimi dikkate almıyorlar mı?

  • Microsoft oldu'da veri merkezini Türkiye'ya açtı sonra ne olur ? kazanılan para kimlerin cebine gider ? herkes bunu biliyor zaten kasmaya gerek yok microsoft en iyisini yapmıştır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 7 Ekim 2020; 12:10:29 >
  • Bence haklılar daha kendi vatandaşının bilgilerini koruyamayan internet nedir programlama nedir bilmeyen kamu görevlileri varken bende es geçerdim. (bknz:https://eksisozluk.com/stanford-doktorali-uyeye-internetci-arkadas-demek--6671835 )

  • Burada açarlarsa adam direkt tutuklanır. Kurumlar buranın yargısına güvenmiyor ki...

  • Goddady Tr güzel para kazanıyor <br /><br />Türkiyeden alınan müşteri hizmetleri telefon numarası bile bulgaristan yönetiliyor müşteri hizmetleri bulgaristan da

  • İstikrarsız, şeffaf olmayan, ekonomisi batık bir ülkeye neden yatırım yapsın diye düşünürsek zaten tüm parçalar yerine oturur. İdeolojik bir düşmanlık olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    beğenmediğin Osmanlı 600 sene Dünyayı yönetti atalarını kılıçdan gecirdi o kuyruk açın bu yüzden sanırım

  • hükümeti chp yönetirse olur merak etmeyin amerikanın kulu kölesi olanlara yapıyorlar bu kıyağı bize yapmazlar tabi çünkü mutlak tek güç allah bizimler biz Allaha kulluk ederiz yunan gibi amerikaya değil

  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Osmanlı nereden çıktı durduk yere padişahlıkla yönetilen tarih boyunca tek ülke Osmanlı mi saçma saçma şeyler yazmayın

    Ayrıca Osmanlı senin atalarını da kılıçtan geçirmiştir çok fazla savaştı çok farklı milletlerle inanmıyorsan bir DNA testi yap sonuçlarını at ben sana tek tek savaşları göstereyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Siyasetten anlamam çok takipte etmem ama bu kafa çok boş siz hiçbir yere götürmez. Microsoft Azure'un Çin'de 2, Amazon AWS'nin Çin'de 1 tane data center'ı var Çin ile Amerika'nın durumu belli. Yıllardır DH'e girmemiştim. Yıllar sonra bu yazıyı başka bir yerde gördüm ve şimdi bu yorumu görüp giriş yaptım.

  • adam neyine güvenip açsın, bunlar fetöye hizmet ediyor diye sunucuları alır detaylı analize sokar içindeki herşeyi almaya kalkarlar mı? evet,
    bir terör örgütü gelip bu ülkeye yatırım yapmasınlar diye sırf gidip o tesisi patlatır mı? evet.
    sen buraya tesis açtın buraya temsilcilik kuracan şu kadar adamı işe alacan şu kadar da yıllık vergi verecen derler mi? evet
    siyasi ve ekonomik stabilizasyon bu konuda bir numaradır. olmazsa böyle bakarsın. adam yarın ne diyeceğini bilmediği ülkeye niye gidip yatırım yapsın. yunanistana bakın:
    euro bölgesinde ve sürekli destek alıyor. ekonomik stabil
    türkiye ile savaşa girmeye kalksa bile avrupa birliği engel tutuyor.
    siyasi olarak avrupa birliği normlarından ayrılamayacağı için(ekonomik bağımlılık) kolaylıkla microsofta karşı hamle yapamaz.
    adam kendi karına bakacak senin dünya devliğini stratejik önemini ne yapsın. gider maltaya yapar bu kafayla gene sana yapmaz.





  • sonuna kadar kmspico :D

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.