Şimdi Ara

Yunanistan 17. adayı 'da işgal etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
5
Favori
43.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yunanistan 17. adayı 'da işgal etti.
    ---------------------------------------------------------------
    Vatana ihanetin belgesi linklere tıklayın
    http://www.birgun.net/haber-detay/lozan-a-bir-de-bu-yandan-bakin-130474.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    http://www.kocaeligazetesi.com.tr/yalim-yunanistana-16-adayi-verenler-vatana-ihanetten-yargilanmali-628067h.htm

    İlgili Videohttp://odatv.com/mob_video.php?id=8EDB8

    Yunanistan bugün 17. Adayı'da işgal etti ! Yunanistan cumhurbaşkanı, ordusuyla keçi adasına çıktı ve 17. Adayı da askerleriyle savunacağını bildirip Türkiyenin toprağını işgal edip meydan okudu.
    Bununla yetinmeyen, yunan dölü cumhurbaşkanı, Topcu makinesini bodrumdaki Türk Villalarına çevirip, halkı hedef alarak atışa hazır halde bekletiyor. Üzerine silah doğrultulan Türk halkının olaylardan haberi yok. Ama dünya basınında geniş yer buldu. Ayrıca Keçi adasına yaklaşan hava Türk hava kuvvetleri olursa diye adanın hava saldırı silahlarıyla korunduğunu belirtip uyarı olmaksızın güvenliği tehdit eden olursa vurulacağını belirtti. Aynı zamanda Adanın Türk tarafına bakan kısım askeri birlikler konuşlandırılırken, adanın yunan tarafına bakan kısmı ise halk için tatil beldesi görevini üstleniyor.
    Yunanistan 17. adayı 'da işgal etti.


    Türkiye Tarafından bakıldığında ise,

    Olay Türk yetkililer tarafından ise görmemezlikten geliniyor adeta, Dönemin yetkili iktidar partisi, muhalefeti dinlemeyip olayları kulak arkası ediyor. Ot bitmeyen kaya parçası kardak kayalıklarında bile Türkün namusu olarak gördüğü için kovaladığı yunan zamanından koca adayı bu şekilde görmezden gelmesi dehşet verici bir yenilgi olarak düşünülüyor.

    Kendi toprağı olmayan başka devletlerin iç savaşına karışan Türkiye neden kendi topraklarını savunmaktan aciz durumda olduğuna dair hiç bir açıklama yapılmamış olup akabinde iktidar partisi AKP ve cumhurbaşkanı olan Recep Tayip Erdoğan hakkındaki iddaları doğrular neticesinde, Recep Tayip Erdoğan nın kendi çıkarları doğrultusunda ege denizindeki Türk adalarını Yunanistan'a verdiği spekülasyonları daha önceden söylenmiş ama yalanlanmıştı. Şimdi bu yalanlanan haberlerin doğruluk payı gittikçe artmakta.

    Söz konusu adanın dışında bir çok ada ve kayalığın adı geçtiği bu olayların silsilesinde, ''Tayyip Erdoğan, 18 Türk Adası ve 1 Türk Kayalığını hangi gerekçe ile Yunan askerine teslim ettiğini, 18 Mart 2017'ye kadar açıklamak zorundadır. Eğer cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan Açıklamaz ise TCK 302'de tanımlanan vatana ihanet suçu ve TMK 3'te tanımlanan terör suçundan yargılanacaktır.
    ''AHMET TAKAN''

    Konularda, parti sempatizanlığını öne sürerek bu olayı meşru kılanlar ile direk ikili kavgaya girmeyin, Yunanistanın bu yaptığı işgal ve silahlandırma hatta bu silahlandırmanın kitlenmiş hedef olarak Türkiye ege sınırları ise, savunan, destek çıkan her bir Türk vatandaşı kanunlarımıza göre yine Vatan haini ve Teröristtir. Sizler de benim gibi belge oluşturup profil sayfalarından isim soy isim ve gerekli bilgileri toplayıp ileride açılacak olan davaya bu arkadaşları şikayet edebilir yazdıklarını delil gösterebilirsiniz. Yeni çıkan kanunla beraber, dava sürecinden önce bile polise şikayet edildiğinde, ''Terör ile Mücadele'' ekipleri dahil Donanimhaber.com yetkililerinden ayrıntılı bilgiyi isteyip alabilmektedirler. Burası internet ortamı salla babam gitsin olayı yok yani. Her bir cümleniz her bir kelimeniz hakkınızda kanıt niteliği taşıyacak olup Vatana ihanet ve teröre destekten yargılanacaksınız.

    Şu ana kadar konudaki bolca yazıların resimlerini sadece ben topladım. siz de toplayın. Yaşı küçük olanların ise ev içersindeki reşit bir kimse (Annesi, Babası , abisi) sorumlu olacaktır. Yazıyı silip kendinizi kurtarmaya çalışmayın onların hepsi değiştirilmeden önceki tüm yazılarınız durmaktadır. Şikayet sürecinde hepsini Donanimhaber.com bu yazıları verecektir.

    Bilginize.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hoydaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunanistan fetöcü olmadığından karışmıyorlardır. belki de fetöcüdür. fetö...
  • Orduyu yonetmek, liderlik etmek, vatani korumak

    Guven
    Ozveri
    Tecrube

    ister.

    Bu yetiler de mevcut yoneticilerde (Osman Pamukoglu haric) olmadigina gore gelen gecen posta koyabilir. Oyle donanmayi alip gitmekle ordu yonetilmez. Madem donanmayi aldin gittin, dusman hucumbotu geldiginde agirligini koyacaksin, oyle tiris tiris geri donersen milletin alay konusu olursun anca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0609E675 -- 10 Mart 2017; 2:17:0 >
  • Ulkeye bak şaka gibi zuhahahaaahah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 9 Mart 2017; 20:05:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmana korku dosta güven veren ordudan bugüne



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 10 Mart 2017; 19:13:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kaynak eklemelisin konu kaldırılabilir.En son 18 adamız işgaldeydi.İşgalde derken 2004'te ab süreci için bazıları bu adaları yunanlara kendi elleriyle vermişti.Keçi adası da çok uzun süre önce geçmişti.

    http://www.trthaber.com/haber/gundem/16-ada-yunanistana-gecti-68543.html

    Davutoğlu'da zamanında sorun olduğunu açıklamıştı.
  • Ne diyim asker olmak isteyen biri olarak bu ülkede her an ayrı ıstırap.
  • Yunanistan 17. adayı 'da işgal etti.

    Adadan gözüken Bodrumdaki villalar. Bayrağın üstündeki top makinası ise Villalara dönük Yunan silahı
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Resmen ulkemden utandim rusya yada baska bir ulke olsa anasini aglatir yunanistanin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunanistana uçak gemisi yollamış amarika abiniz türkiyenin nerde duşmanı var amarikan rus bayrağı çekiyor ya yahırlı olacak işallah
  • https://www.chp.org.tr/Haberler/36/chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-tbmm-chp-grup-toplantisinda-konustu-29-kasim-2016-49444.aspx
    18 Ada diye Kemal Kılıçdaroğlu zaten Kasım 2016'da söylemişti. O arada adaları bıraktılar da şimdi tekrar alıyorlar ve sıra 17. adaya mı gelmiş.
  • Ne derseniz diyin. Reisimizin arkasndayz. O istese 10 dk da yunanistani alir. Tanklari? F16 lari durulduran biz, arkamizdada ak sakalli ermisler var. Bizi kimse korkutamaz

    Edit: ironiyi anlamayip yukarida yazdigimi gercek zannedenler var. Bkz. İroni :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 10 Mart 2017; 22:13:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Kuvvetleri bu ülkede sözde var heralde.
  • quote:

    Buna önlem alamayan misilleme yapmayan hükümetin düşürülmesi gerekir


    işte başkanlığı istemelerinin bir diğer sebebi. kimseye hesap vermek istemiyorlar. şu anda fiilen zaten yapılması imkansız, evet çıkarsa anayasal olarak da imkansız hale gelecek
  • Ohh ne güzel...

    Ak trollsüz konu.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Ergenekon ve balyozdan sonra bitti.Emekli amiral Semih Çetin bir programda anlatmıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thawne

    Ergenekon ve balyozdan sonra bitti.Emekli amiral Semih Çetin bir programda anlatmıştı.

    Bittiğini bende biliyorum hocam..Her gün ayrı bir hüzüntü gözünü sevdiğim ülkesinde.
  • Bence secimden den sonra yunanlilarin anasını aglatacagiz. Şuanda doğuda ciddi bir savaş var orasi ayri bir konu belki doğuda büyük bir savaş çıkacak hemen aceleyemi gelir savaş strateji işidir herkez bir oyun oynar sonra ortada kalirsin size kalsa hemen savaş başlatacağız sonra şehit geliyor diye reisi çekiştirip duracaksiniz.. Sanırım şuan yunanlilara mudahaleye bekletiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzsüzler akpliler. Bir insan hiç mı düşünmez, hiç mi akıl etmezler? Konuya niye uğramıyorlar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.