![]() Elhamdülillah.#ŞeyhSaidOnurumuzdur https://twitter.com/aydemiris/status/1737506580529127750?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber![]() ![]() @BurhanKuzu Siz-biz..
Atatürk kurucu-osmanlının paşası
Yunan galip gelse-atatürk kadar zarar vermezdi
Modernçag bilim-ilmin sonu yok.
..hakkaten cahillik ne demek öğrenin..gerçek peşinde koşun.. https://twitter.com/aydemiris/status/1149965856346169344?t=ohDjUUkO4svfl1NpTb6bMQ&s=19![]() Bu adama yumruk atanı tutuklamışlar peki bunları yazan hakkındada halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten atatürkün anılarına sövmekten dava açacaklarmı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 2 Ocak 2024; 16:53:17 > |
Yumruk yiyen adamin Atatürke çok ağır sövdüğü postları

-
-
Bir Hasan Tahsin çıkmış ağzını burnunu dağıtmış Arabın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha araştırılsa, Türk olmadığı da ortaya çıkar.
-
Lan olm yeğenimi çiğneyip öldüren adam 1 gün bile gözaltı olmadı, yumruk atan niye tutuklanır? Bu nasıl adalet lan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devletinizin umursamadığı konulara sizin yapacağınız hiç birşey yok.
Yumruk atana sorsan vatan için yaptı bunu . Aynı vatanda onu içeri attı.
Yapacağımız tek şey ayılmalarını beklemek.
Araptaparlara
Forumdaki bazı üyeler sırf bundan bu kişiyi ölümüne savunuyormuş demek.
-
Twitler yok olmuş
Bir tarafı yememiş tabi. Kimse görmüyorken atıp tutanların sonu böyle oluyor zaten. Bu forumdakilerde anonimliğe güveniyor.
-
Evet korkudan hepsini silmis tepki ceken atatürke sövdügü ve seyh said tweetlerini
Ama konuya ekledigim atatürke sövdügü tweet tiklamayinca halen gözüküyor bide benim adasim soyadasim diye tweet atmis korkunca o ben degilim rolüne bürünmüs
Edit:
Silinmemis tekrar gelmis ne hikmetse o tweetleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Ocak 2024; 21:2:36 > -
-
Suudi bedevisine uygulanan tarifenin daha ağırının bu hain köpeğe de uygulanması lazım. Yumruğu atan kardeşimi de tekrar tebrik ederim. Hain köpeği kokusundan tanımış resmen
Şahısların bazı toplumsal, siyasal, dini meselelerde kendi kendine görev çıkarması toplumda çok tehlikeli bir gidiştir arkadaşlar. Yumruk yiyen kişiyle görüşlerimin kesiştiği nokta belki de yok denecek kadar azdır. Ama onun cezasını bir vatandaş kesmeye kalkamaz. Burada yumruk yiyenin paylaştığı twitleri yasal sorun olabilir ama gösteride taşıdığı bayrak suç unsuru değildir diye düşünüyorum. Yine söylüyorum, suçlu olsa dahi bunun cezasını bir vatandaş kesemez.
Geçen haftalarda starbucks'ta gelen müşterilere kimileri sözlü kimileri fiziki müdahalelerde bulundu. Onlar da kendi inanç ve düşüncelerince doğru yapıyorlardı. O zaman da, böyle hareketlere taviz verilmemesi gerektiğini savundum şimdi de aynı fikirdeyim.
Eleman tam anlamıyla siyasal islamcı arapperestmiş.
-
Ş A Ş M A Z!
ben Atatürk'e küfrettiği tweetini göremedim. adam kendince eleştirmiş. buna hakkı var. gidip karı kız düşürmeye kafa yoracağınıza, şu adamları tv önüne bir şekilde çıkarıp yüzleşecek program mı yaparsınız youtuberlık mı yaparsınız. yoksa böyle uzaktan taş atmakla sayıları azalmaz.
-
-
ne için akıl tutulması 10 kasım? yani net birşey olmadan hüküm vermezsin. ben adam "atatürk hayranı" birisi demiyorum. sadece bahsedildiği gibi hakaret göremedim yazdım. mahkeme bunlara birşey yapmaz.
-
Şeyh said onurumuzdur, yunan galip gelse-atatürk kadar zarar vermezdi diyen biri Atatürk hayranı olamaz zaten. Açık açık sövmesine de bir zahmet izin vermeyelim.quote:
Orijinalden alıntı: pskillerchetone için akıl tutulması 10 kasım? yani net birşey olmadan hüküm vermezsin. ben adam "atatürk hayranı" birisi demiyorum. sadece bahsedildiği gibi hakaret göremedim yazdım. mahkeme bunlara birşey yapmaz.
Niyet belli. Mahkeme hemen hapise atsın diye bir talebimiz de yok. Birilerini ceza ile eğitemezsin, nefreti artar, düzelmez. Eğitim vereceksin.
Öyle masum değil bu adam sadece. Karşı tarafı hemen paketleyip, senin suçlun benim suçlum diye ayırmamak lazım. Çocuğa tokat atan diğer kişiye ne oldu mesela?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bir Hasan Tahsin çıkmış ağzını burnunu dağıtmış Arabın.
|
Lan olm yeğenimi çiğneyip öldüren adam 1 gün bile gözaltı olmadı, yumruk atan niye tutuklanır? Bu nasıl adalet lan?
|
Biraz daha araştırılsa, Türk olmadığı da ortaya çıkar. |
Suudi bedevisine uygulanan tarifenin daha ağırının bu hain köpeğe de uygulanması lazım. Yumruğu atan kardeşimi de tekrar tebrik ederim. Hain köpeği kokusundan tanımış resmen
|
Araptaparlara
![]() |
Eleman tam anlamıyla siyasal islamcı arapperestmiş. |
Muhalif arkadaşlar boşuna uğraşıyorsunuz. İktidar bu millet ne istiyorsa ona oynuyor sadece. Toplum bunu istiyor. Fazla kasmayın.
Toprak olmayan yere ağaç dikilmez. Toprak varki iktidar ağacını dikiyor. |
Bir tarafı yememiş tabi. Kimse görmüyorken atıp tutanların sonu böyle oluyor zaten. Bu forumdakilerde anonimliğe güveniyor. |
Kim atatürke ülkenin kurucusuna böyle ağır sövemez |
Benzer içerikler
- nur tuğba aktay boşandı
- irfan değirmenci gay
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- efe oak barrel fiyat
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- taklamakan çölü
- model y
- noter bilgi mesajı
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X