Şimdi Ara

Yulaf Yerine Dışarıda Ne Yenilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beslenme programıma göre öğle yemeğinden sonra yulaf+süt+meyve yemem gerekiyor. Bu saatlerde dışarıda olunca ne yapmam gerekiyor? Süt+ Meyveli Form bisküvileri mi gömsem diyorum yerini ne tutar bu yulafın?



  • Meyveli form bisküvi yiyeceğine simit ye. İstanbuldaysan halk ekmekten tam buğday ekmeği al onu ye, sade sade sevmem diyorsan altınçörek var ondan ye
  • Eti Formun limonlu lifli kepekli olanından yiyebilirsin ki tadı enfestir. Yanına da al misler gibi kaliteli bir markanın paketlenmiş sütünü afiyet olsun.
  • iskender
  • Mutlaka programında kuru yemiş vardır onlar ile onların yerini değiştir
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi troll mü?
    Un, hamur vb protein içermiyor, lif içermiyor ve glisemik indeksi yüksek besinler. Yulaf ezmesi ise proteinli, bol lifli ve düşük glisemik indekse sahip. O kadar sporcu vb keriz mi yulaf ile can çekişiyor? Gitsin ağzına ekmek atsın

    @Leopolddedalus

    Var ancak dışarıdaysam kuruyemişi de alıp çıkıyorum dışarıda yiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 7 Temmuz 2018; 22:46:17 >
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Gayet ciddiyim. O yediğin püskevitin içinde glikoz var form bisküvi olunca glisemik endeks düşük mü oluyor sanıyorsun. Ayrıca beyaz ekmek ve tam buğday ekmeğinin besin değerlerine de bakmani tavsiye ederim. Tabi imkanın varsa yulaf tercih edebilirsin ama emin ol günlük alman gereken kaloriyi aşmadıktan sonra %1 anca fark eder. Bir şey daha protein hesabı yapıyorsan bitkisel proteinleri boşuna hesaba katma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek saklama kabıyla yanında taşısan daha kolay olur bence hocam
  • Yulaf kg yapar yalnız buğdaydan yapılıyor ve kalorisi yüksektir. Nasıl programmış o

    Tok tutan bişeyler istiyorsan eti form un pirinç patlaklı ürünü var A101 de bulabilirsin 1.25 TL paketi,fırınlanmış kalorisi düşük.

    Ekmek çeşitleri,işlenmiş şeker ve buğday içerikli ürünlerden uzak durursan amacına ulaşırsın.
  • Amacın ne? Kilo almak mı kilo vermek mi? Ama şunu söyleyeyim paketli gıdaların çoğu ne yulaf nede başka birinin yerini tutabilir. Bolca şeker içeriyorlar. Şu formun bisküvilerinin çoğu şeker içeriyor mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Yulaf kilo milo yapmaz kiloyu ihtiyaçtan fazla alınan kalori yapar ayrıca yulaf gayet kaliteli karbonhidrat kaynağıdır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • git restorana balığı yanına salatayı göm çık ne uğraşıyorsun at yemi ile?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meyveli form büsküvileri şeker deposu yulafin yerini tutamaz. sana eti formun misir ve pirinç patlağını öneririm. kalorisi düşük, fiyatida uygun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz hocam. Öncelikle içinde şeker yoktur yazıyorsa, besin değeri tablosunda şeker 0 yazıyorsa şeker yoktur. Defalarca kontrolden geçiyor bu ürünler. Ha siz Türk markasına ve Türkiye Sağlık Bakanlığına güvenmiyorsanız Rossman gibi Alman markalardan alışveriş yapabilirsiniz. Benzer ürünler orda da var. Zaten o bisküviler de yulafdan yapılıyor tatları çok yavan tahta kemirir gibi kemiriyorsun. Buğdaydan hamurdan kat be kat daha iyidir şekersiz bir bisküvi. Bir yanlışını daha söyleyeyim, hayvansal protein daha kalitelidir ancak vücudun bitkisel proteine de ihtiyacı vardır. 20 aminoasit vardır 8 tane esansiyeldir. bu 8 tanesden 3 tanesi bitkisel kaynaktandır. Bitkisek proteini sayma gibi bir şey yok yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 8 Temmuz 2018; 9:7:6 >
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Balık protein ve yağ, at yemi ise kaliteli karbonhidrat, yüksek lif. İkisine de ihtiyacı var vücudun balığımı da yiyorum merak etme
  • Emin misiniz hocam? Şeker içermez yazıyor bizi mi kandırıyor marka? Kontrolden de geçmiyor mu bu ürünler hem? Dr. Tucan kullanıyordum yulaftan mısırpatlağından vb bisküvi yapıyor. Tatlandırmak için de tarçın portakal kabuğu gibi şeyler kullanıyor. Onda da aynı şekilde besin tablosunda şeker 0 gözüküyor. Ama fiyatı aşırı pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 8 Temmuz 2018; 9:11:42 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    İdeal kilomun altındayım zaten kilo da almaya çalışıyorum. Ekmekten şekerden buğdaydan uzak duruyorum zaten. Yulaftan, mısır patlağından vb yapılan bisküvileri almayı düşünüyorum.
  • Yulafın tadını bir tek ben mi seviyorum acaba Kime ekmek yerine yulaf yiyorum desem nasıl yiyorsun onu diyorlar. Halbuki yulaf çok daha güzel bana göre.
    Zaten su süt ayran harici içecekte içmem. Soğuk sütlü yulaf süper oluyor.
  • Hangi form püskevitiymiş o merak ettim benim gördüklerimde hep vardı ayrıca olay sadece glikoz değil içindeki onlarca katkı maddeside problem. Ek olarak bitkisel protein alma demedim sadece sayma dedim. Karbonhidrat olarak mecburen bitkisel bir kaynak tüketecek zaten haliyle proteinde tüketmiş olacak. Son bir şey daha günlük alman gereken kaloriyi geçmedikçe (şeker hariç) ekmek veya yulafın yüzde 1 den fazla fark edeceğini düşünmüyorum. Spor dönem dönem yapılacak bir şey olmamalı bir alışkanlık haline getirilip devam edilmeli. Bir ömür kuru kuru tatsız tutsuz yulaf yiyerek geçmez. Hiçbirimiz profesyonel değiliz he profesyonel olarak bu işi yaparsın o zaman %1 lerde önem arz eder o zaman her şeyin en iyisini tüketmeye çalışabilirsin ama standart bir sporcu için herhangi bir farkının olacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.