Şimdi Ara

Yüksek seviye oyuncu kulaklığı için önerilerinizi bekliyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim üzere yüksek seviyeli 7.1 oyuncu kulaklığı almaya karar verdim aklımda razer taimet 7.1 ve logitech g933 var sizce hangisini seçmeliyim ve daha iyi bildiğiniz kulaklıklar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • razer güzeldir ancak g933 alacaksanız kesinlikle wireless alın o kadar vermişken kafanız rahat olsun. bir de siberia 840 wireless headset e bakabilirsiniz tavsiye ederim
  • Pc 373D önerebilirim
  • Tek amaç oyun oynamaksa Audio Technica AD700x efsanedir.
  • Dediğiniz modellere bakıyorum fakat sanırım piyasada razer hariç geröek 7.1 kulaklık yok bu arada sadece oyun amaçlı değil multimedi amaçlı aynı zamanda en yüksek ses seviyesini ve bass seviyesini almakta isterim sonuçta pahalı kulaklıklar zaten bu seviyedeki kulaklıklarda hışırtı ve benzeri sıkıntılar olmayacaktır. şuan ki kulaklığım g35 fakat yeterli düzeyde ses alamıyorum bir aralar beats pro vardı çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebarbarian1907

    Dediğiniz modellere bakıyorum fakat sanırım piyasada razer hariç geröek 7.1 kulaklık yok bu arada sadece oyun amaçlı değil multimedi amaçlı aynı zamanda en yüksek ses seviyesini ve bass seviyesini almakta isterim sonuçta pahalı kulaklıklar zaten bu seviyedeki kulaklıklarda hışırtı ve benzeri sıkıntılar olmayacaktır. şuan ki kulaklığım g35 fakat yeterli düzeyde ses alamıyorum bir aralar beats pro vardı çünkü.

    O zaman razer secin dostum karar sizin
  • thebarbarian1907 T kullanıcısına yanıt
    Ben 7.1'i (fiziksel bile olsa) oyun için faydalı görmüyorum. Şöyle düşünün; bir tarafta büyük bir daire var, diğer tarafta ise bu büyük daire kadar bir alana 4 küçük daire yerleştirilmiş. Bu sistemin bir getirisi yok. Bana kalırsa bu bir ses teknolojisi değil sadece başarısız bir deneme.

    Oyuncu kulaklığı denilen şey komple bir aldatmaca zaten. Yurtdışında insanlar bunu farkedeli çok oldu. Yakında Türkiye'de de herkes gerçeği anlar.

    İyi bir oyuncu kulaklığı için iyi bir ses sahnesi gerekir. Open-back(açık) kulaklıklarda da bu çok iyi sağlanır. Razer Tiamat'a vereceğiniz 1.000 TL ile kendinize open-back kulaklık + amfi + mikrofon alırsınız. Uzun yıllar kurduğunuz bu ses sisteminin keyfini sürersiniz.

    http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added

    https://www.youtube.com/watch?v=63BxrNuXnYg

    https://www.youtube.com/watch?v=3fD-M1F6L4g

    https://www.youtube.com/watch?v=8dj5G0isn9Y

    Beni bu konuda aydınlatan kişi şuradaki arkadaş. Kendisine yazarsanız size bütçenize göre en iyi kulaklığı tavsiye edecektir.

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/nasil-dogru-kulakligi-secersiniz.326195/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.