< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Konum İstanbul olsa bendekilerle geleyim alış-veriş yapalım diyecektim ama Bursa galiba. Flac Discography ise aşağıdakiler lazım bana da. Bende var ama çoğu mp3. Eski arşivim mp3 yenileri flac indiriyorum. 350 GB flac,mp3 karışık arşivim var hepsini flac yapmaya çalışıyorum. Flac'larımın büyük çoğunluğu metal müzik. Ceza Özlem Tekin Şebnem Ferah Yıldız Tilbe Barış Manço Duman Müslüm Gürses Tarkan Ahmet Kaya Anneke van Giersbergen Cengiz Kurtoğlu Mor ve Ötesi Sagopa Kajmer System of a Down Kazım Koyuncu Pentagram Düzenleme: Sağolsun buradan birisi yazdı online 1-2 siteden kayıpsız indirme yöntemi söyledi oradan çekeceğim. Ben apple için uğraşıyordum birebir kayıpsız alamamıştım. Bu arada waw'ları kayıpsız şekilde flac yapayım diyorum ama waw 1411 Kbps iken ne yaparsam yapayım flac'ta 1100 civarlarına düşüyor. Kalite gerçekten düşmeden dönüştürme yöntemi var mı? Sıkıştırmayı en yükseğe, en düşüğe de alsam farketmiyor. Sıkıştırma ile farketmesi saçma zaten kayıpsız sıkıştırma ise rar,zip mantığı olması gerekmiyor mu? Fotoğrafta da kayıpsız sıkıştırma var mesela tif yapınca boyut azalıyor ama pixeller birebir aynı kalıyor. Düzenleme2: Spek programı ile waw, yüksek sıkıştırma flac, düşük sıkıştırma flac spectrumları aldım fotoğraf olarak kaydedip pixel pixel kontrol ettiğimde birebir aynı görünüyor. Ama dosya özelliklerinde waw 1411 Kbps iken Flac 1083 Kbps görünüyor. Sıkıştırma olduğu için 1083 görünüp oynatırken 1411 olarak mı oynatılıyor acaba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarrkSkull -- 28 Ocak 2025; 13:12:1 > |
|
Selamlar hocam, Açıkçası kendiniz indirmeniz daha iyi olmuş çünkü yazdığınız sanatçıların büyük bir çoğunluğunun diskografisi yoktu elimde, tek tük albümleri vardı. :) SOAD'ın diskografisi var ama o da yabancı olduğu için bulması çok kolay. Bu arada FLAC her ne kadar lossless olarak geçse de compressed bir dosya çeşidi aslında hocam. Elimdeki CD'leri riplerken Exact Audio Copy kullanıyorum. Son export ekranında uncompressed seçeneğini seçersem "wav" formatında kaydediyor. Compressed seçeneğinde ise şu an hepimizin bildiği kullandığı FLAC formatı kayıt oluyor (Tüm cd rip programlarında da bu böyledir). FLAC dosya büyüklüğü (mb) ve bitrate olarak WAV formatından daha düşük fakat aynı winrar mantığı gibi çalışıyor, boyutu düşürürken kaliteyi kendi içinde sıkıştırarak tam anlamıyla "lossless" olmasını sağlıyor. Yani işin özünde aynı CD'den export edilmiş wav ve flac dosyaları arasında kalite olarak hiçbir fark olmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 28 Ocak 2025; 13:32:46 > |
|
Merhaba , yıllar önce " spectro " programının görselleri paylaşıldığı için buraya yazıp sizlere sormak istedim , umarım yardımcı olursunuz . Amacım müzik dosyalarının ne kadar kayıplı olduğunu görebilmek . Fakat ne hikmetse bir türlü 24bit dosyaları tarayamıyor hata verip donuyor . Kurulum aşamasında 3 adet dll dosyası hatası verdiği için olduğunu düşünüyorum. " dll " dosyalarını hem system32 hemde syswow64 klasörlerine atmama rağmen hata vermeye devam ediyor . w10 yüklü laptopta veya w11 pc'de de aynı sorunu alıyorum. Sitesi de bu > http://spectro.enpts.com/index.php ![]() Daha önce paylaşılan bir kaç gruba girdim , buradan onlara teşekkür ederim |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt_97 -- 3 Şubat 2025; 19:50:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
dbPowerAmp ile halletmişsiniz ama... eksik olan üç dosyayı da sağlayabilirim. Gerçi siz de kolayca bulabilirsiniz. Microsoft Visual Studio (ya da C++) redistributable package (runtime) Ben 14.30'da biriktirmeyi bırakmışım. Şu an v17'de galiba ![]() |
|
arşivi olan paylaşabilirse sevinirim bende yurakıdaki linkin süresi dolmuş |
|
|
|
|
|
Real Debrid le indirebileceğim Türkçe Albüm sunucularınvar mıdır? Qobuz dan direkt indirebileceğim veyahut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|