Şimdi Ara

Yüksek internet fiyatlarına isyan eden adam kendi internet servisini kurdu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
10.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Anlıyorlar. Hem de çok iyi anlıyorlar. Ama anlamamış gibi yapıyorlar. Ama bu durum hiç normal değil. Normal bir insan on binlerce kişinin mağduriyetini görmezden gelip sadece kendi iyi tecrübe yaşıyor diye bir firmayı övmez. Hem hiç bir firma babanızın oğlu değil diyor hem de anlattıklarıma rağmen tek bir olumsuz eleştiri de bulunmuyor. Fazlasıyla ilginç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Senin sorunlu deneyim yaşamanda bu durumu değiştirmez. Sorunu olan çeker gider. Abone sayısı gün geçtikçe katlanıyorsa sorunun nerde olduğu bellidir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fanboyluk yapacağım diye bu kadar da saçmalanmaz ki... Gömdüğün TTNet göklere çıkardığın turknetten kat kat fazla aboneye sahip. O zaman senin yürüttüğün mantığa göre en iyi iss TTNet  


    Adsl internet verdikleri herkes aynı saatte hız düşmesi problemi yaşıyordu ve aylarca çözemediler. İnsanlar da patır patır ayrıldı. Bu konu hakkında yorum yap ki samimiyetine inanayım. Binlerce insana "sorun altyapınızda" diyerek durduk yere modem alarak zarar ettirdiler. Madem çok samimisin, buyur bu konuda da yorum yap. Fanboyluk da bir yere kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinoeis kullanıcısına yanıt
    Ameriganın oyunu hep arkasında kim var?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi internetiniyi fiyata almak istiyorsanız araştıracaksiniz ben araştırdım turknet gigafiber çıktı karşıma geçiş yaptım

  • Gigafiber olan altyapı olmasa bile TT altyapısı üzerinde 100 Mbps downlaod upload eşit hız sunuyor bu hız ayrıca teste soktunuzmu ne ilginçtir ki TT nin sunduğu hızdan bile üç katı yüksek performans olarak TT den ve diğerlerinden çok iyi taahhüt olmadan sunmaları da askinda Turk Net'in kendine güveni gibi anlıyorum bu büyük bir cesaret yani isteyen istediği zaman gider hür bırakıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.