Şimdi Ara

Yuksek araba tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
61.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • scenicin tipini begenmiyorum, actyon tekrar alamicam cunku benim sattigim model 60bintl olmus ve 2.0 vergisi cok yuksek ama gercekten cok memnundum yag gibi akiyordu araba navigasyon dvdde vardi cok luksdu. vengadan biraz kia oldugu halde 40bin diye ve on kismi cok kisa cok genc isi duruyor diye vazgectim gibi, gerci bende cok yasli degilim 33 gosteren 37yim. 3008 galiba cok yakiyor bana az kullandigim halde az yakan bir araba lazim. aurise bir kere galeride binmistim yuksekmi alcakmi anlayamadim koltugu biraz yukseltince oluyo galiba biseyler ama hatirladigim kadariyla konsolun ucgen gelmesinden dolayi sag bacagim hep yana carpmisti biraz daraltmisti beni arabanin ici siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? aurisi begenirim alinabilir toyota seviyorum suanki arabam yaris. yeni kasasi cikmiyacakmi aurisin ne zaman cikar? jazz herzaman aklimda onuda cok begeniyorum ama bugun galeride baktim ici daha buyuk hatirliyordum benim yarisle ayni geldi bana hatta arka koltuk mesafesi benim arabamin 2 3 santim daha cok gibi ama bagaji yaristen buyuk. taksi tavsiyesi icin sagolun ama ozel araba istiyorum esimle cocugumla rahat rahat, dikiz aynasindan karimi kesen kiro taksiciye birlikte yolculuk yapmak iyi olmuyor. dusteri tekrar dusunucem bidaha gidip bakmak lazim. 2011 model toyota yaris satilip jazz alinir mi yada auris alinir mi?




  • Auris gecen sene makyajlandi zaten. 1 2 sene daha böyle gider. Yakiti su an bizimki ortalama 7.1 gösteriyor. Cok kisa mesafe kullanilmakta bizimki daha isinmadan stop. 1.6 132 hp motor var. Pek tutumluluk beklenemez zaten böyle bir motordan. Sizin diger yüksek araclariniz kadar olmasa da auris de kendi capinda yüksektir taksilere kiyasla.
  • Hocam ne taksisi? 3000 kmde bile kafa kafaya gelir özel ortalama bir araçla. nerde özel arabanın rahatlığı , ailenle uzun yolun rahtlığı, özel hayat , elinin altında durması, boş zamanında hobi olarak kendi arabana bakmak.. taksi de iş değil bence
  • Yeti'yi neden hiç düşünmüyorsunuZ.1.2 tsi motorları var çok yakmazlar hemde.VW tercihim demişsiniz ki buda vw teknolojisine sahip bir araç.
     Yuksek araba tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 30 Mayıs 2011; 22:25:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsn1997

    Yeti'yi neden hiç düşünmüyorsunuZ.1.2 tsi motorları var çok yakmazlar hemde.
     Yuksek araba tavsiyesi



    Spastik bir şeye benziyo bu
  • Şu an aracım olan Nissan Note dizel ve Skoda Yeti 1.2 tsi tavsiye ederim

    Bu araçlarlada mutlaka test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.
  • ben ayip olmasin diye yazamadim arkadas yazmis evet spastik biseye benziyor bu:) gercekten tipini hic begenmiyorum cok sekilsiz bir arac suv deden degil minubus desen degil mpv degil garip sekilsiz bisey ama cok metheden vardi zamaninda biliyorum, sekli haric tabi. baska benim hic aklima gelemeyen araclar varmi acaba az yakip yuksek olup yada cok alcak olmayip diyim, ici benim cusseme (kasli yagli 105 kg 176 boy) uygun ve ic iscilik kalitesi yuksek tangirdamayan fiyatida uygun. simdilik aklimdaki olur gibi gozukenler jazz auris c4. bir sorum daha var mazda 3 ve cruze cokmu alcak icine binince. buarada hyundai accent blue yu begeniyordim ici disida guzel koltugu kaldirinca yuksekde oluyor fakat sofor kapisini kapatinca sIkIstIm enine olarak oturdugum kisim benim yarisden cok daha dar resmen kapi uzerime kapandi gibi oldu kipirdayamadim. uzuldum begenmistim o arabayi bayagi.
  • nissan note u da listeme ekliyim gidip bi bakayim en kisa zamanda. terios nasildir acaba fiyati fena degil 3 4 yil once bakmistim ici hosuma gitmemisti iscilik cok kotuydu disi cok guzel. c4 u otoparkta gordum ici mukemmel tam bana gore ama camdan gordum icine binemedim biraz alcak geldi gozume oturmak lazim aurisin biraz alcagi gibi sanki ama guzel dizayn yapmislar bu yeni kasayi. c3 e binmistim yuksekti iyiydi ama yaris almistim onun yerine ikisi cok benziyor simdi yarisi satip c3 almak gereksiz olur oyuzden baska alternatif bakiyorum..
  • Nissan juke ?? bagajını falan bilmem ama bence çok hoş araç
  • evet esim cok begeniyor bende begeniyorum biraz bayan arabasi yada cok genc isi gozuksede. ama baz versiyonu 40bin ve tekna versiyonu olmadikca bi ise yaramaz o da 44 civari galiba. 37 38 son harciyacagim oldugu icin juke listeye giremiyor. ama iyi oldu soylediginiz unutmus olsaydim guzel alternatif olacakti hem nissan hem benim eski qashqainin kardesi:)
  • bu arada baska araba arastiran varsa onlarada faydali olayim kendime bakarken, juke un bagaji arabanin boyutlarina gore baya buyuk juke almak isteyen olursa icinede bindim gayet basarili, arka koltuk diz mesafesini hatirlamiyorum ama normal gibiydi.
  • birisi bana jazzin kotu bir yanini yada yanlarini soylesin lutfen. yarisin kullanimi cok hosuma gidiyor super surusu var jazzinkini hic bilmiyorum. ve bagaj gercekten yeterlimi acaba, C sinifi arabalardan kucuk mu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenTugay

    Nissan juke ?? bagajını falan bilmem ama bence çok hoş araç


    Bayan arabası o, erkek binince gay gibi görünüyor.
  • C4, Megane Yada Auris Derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 31 Mayıs 2011; 3:06:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Imnobody


    quote:

    Orijinalden alıntı: BenTugay

    Nissan juke ?? bagajını falan bilmem ama bence çok hoş araç


    Bayan arabası o, erkek binince gay gibi görünüyor.

    Çok ağır bir itham olmuş.
  • bayan arabasi hangisine dediniz jazz mi? yazilardan tam anlayamadim yoksa juke mu.
  • hocam bence honda jazz en iyi tercih olur komşumuz da var 2007 model acayip memnun arabasından önceki aracı toyota corolla ydı bizde jazz almayı düşünüyorduk önceden ama bize küçük gelir diye ford tourneo almıştık ama hep aklımın bi köşesinde duruyor jazz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 31 Mayıs 2011; 11:48:06 >
  • peugeot 3008 honda jazz bi bakın derim
  • bende suan jazz uzerinde daha cok yogunlasiyorum aslinda, benim ihtiyaclarima gore daha iyi bisey birisi soylemedikce jazz uzerinde durucam ama iste yaris satilip 5 6bin tl fazlasina jazz alinirmi degermi onu tam bilemiyorum. sadece biraz daha buyuk bagaj icin arabami satmis olucam. arti yagmur sensoru otomatik far cam tavan bunlarda var tabiki hmmm...
  •  Yuksek araba tavsiyesi

     Yuksek araba tavsiyesi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.