Alırsınız |
çok şükür sonunda ilk kez fiber ne demek öğrenicem |
nasıl hocam yahu pingde bir gelişme olmaz mı hiç :/ ben yine 30 ms görmem diye ümit ediyordum |
peki hocam eski apartmandaki hat değerlerim sizce nasıl? bir bakabilir misiniz şu daha 2 aylık binaya oturduk ben bu değerlerden daha iyi olacağını düşünüyorum. ![]() |
|
Sistem testleri dolap aktif olmadan 1 hafta önce yapılıyor sonra aktarma yapilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazen fanlar kapalı duruyor sadece sogukta da çalışıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bizim iki hafta oldu. Yusuf Bey'e yazdım. Arayan soran yok. Şans işi. |
şimdi gittim baktım ses geliyor |
35b değil sanırım eski 7353 isamlar bunlar |
ses geldikten kaç gün sonra aktarma yapmışlardı benimkinden ses geliyor :) |
senin iş ne alemde ilerleme varmı bu dilekçe işinden 15-20 gün sonra dolabı koymuşlardı |
Canı sağolsun. Daha önce yardımını görmüştüm. Şimdi yardım etmesede birşey diyemem. Ama genel bir organizasyon bozukluğu olduğu kesin. |
Oo hayırlı olsun :) Yanlış hatırlamıyorsam eğer 3. haftanın içinde olması lazım. Testleri yapmaya başlarlar yakın zamanda senin dolaba. Benim dolapta test işlemleri bittikten 2 hafta sonra aktarım yapılmıştı. Aktarım ekibi proje bize geldikte aktarımları yapıyoruz dedi. Birazda ilçe telekomun hızlı olması gerekiyor bu konuda. |
2021 e ümit bağladık olursa artık hocam |
gelecek senede böyle yatırım devam ederse tahminen olur 4 milyar TL yatırım yapmışlar üstüne 2 milyar TL kar net kar etmişler yıl bitmeden hemde 2019'a kadar döşedikleri fiberin 3/1'i kadar bu sene döşedikleri halde 300.000 km fiber çıktı bu sene 400.000 km'ye |