Şimdi Ara

Yükleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün xbox one konsol aldım Quantum break kodlu dijital oyunu dün gece saat 23.00 indirmeye başladım bugün akşam oluyor 7 gb inmiş daha 40 gb inecek Acaba normal durummu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internet hızınız nedir ? 3mbps kullanıyor olsanız bile normal durmuyor. Kaç mbps hız alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

internet hızınız nedir ? 3mbps kullanıyor olsanız bile normal durmuyor. Kaç mbps hız alıyorsunuz?

Hoş geldin arkadaşım ttnet sınırsız kullanıyorum 7 yıldır ama hızın kaç olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim hızımı ve Megabiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 25 Ağustos 2016; 17:48:27 >
  • bilgisayarınızdan aşağıda ki adrese girip hız testi yapıp çıkan sonucu paylaşır mısınız?

http://www.speedtest.net/

Örnek:

Yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 25 Ağustos 2016; 17:52:01 >

• quote:

bilgisayarınızdan aşağıda ki adrese girip hız testi yapıp çıkan sonucu paylaşır mısınız?

http://www.speedtest.net/

Örnek:

Yükleme

Arkadaşım cep telefonu ile hızımı öğrenebilirmiyim şuan bilgisayar yokta

• trplayer kullanıcısına yanıt
    cep telefonunuza uygun speedtest uygulamasını indirip ölçebilirsiniz evet ios ve android için verdiğim sitenin uygulaması mevcut yada konsoldaki indirmeleri durdurup ayarlar -> ağ -> ayrıntılı ağ istatistiklerinden bakabilirsiniz.cep telefonundan yapacaksanız da yine indirmeleri durdurun tavsiyem.
  • quote:

cep telefonunuza uygun speedtest uygulamasını indirip ölçebilirsiniz evet ios ve android için verdiğim sitenin uygulaması mevcut yada konsoldaki indirmeleri durdurup ayarlar -> ağ -> ayrıntılı ağ istatistiklerinden bakabilirsiniz.cep telefonundan yapacaksanız da yine indirmeleri durdurun tavsiyem.

Teşekkürler arkadaşım inşallah becerebilirim.

Bana hızlı internet paketi tavsiye edermisiniz

• önemli olan aldığınız hız ve hattınız desteklediği hız maalesef onun için modem değerlerinizde önemli internet servis sağlayıcılar forum başlığından yardım alabilirsiniz.
  • quote:

önemli olan aldığınız hız ve hattınız desteklediği hız maalesef onun için modem değerlerinizde önemli internet servis sağlayıcılar forum başlığından yardım alabilirsiniz.

Bilgilendirme için Sağolun arkadaşım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.