Şimdi Ara

yuki YD-EBX042 ve benzeri elektrikli bisiklet kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
8
Favori
19.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zalim dünya

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

    quote:

    Orijinalden alıntı: zalim dünya

    quote:

    Orijinalden alıntı: polat.abdulkadir

    Bu soru gerçekten çok önemli.

    Pedal çevirmezsek bisikletin motoru aktif olmuyor mu?

    Lütfen yardımm...

    Pedal çevrilmeden motor hiçbir şekilde aktif olmuyor.

    Fakat ben bu ürünü servisinden dolayı tavsiye etmiyorum. Ne yedek parça gönderiyorlar ne de servis tamiratından anlıyor. Sağdan soldan yaptırdınız yaptırdınız, yoksa ürün elinizde kalıyor.

    Türkiye'de ithalat yapan ya da direkt satış yapan her firma 10yıl boyunca yedek parça sağlamak zorunda. Yasa gereği. Eğer sağlamıyorsa bunu yazılı olarak talep edin cevaplarını, mesela mail yoluyla sorarsanız onlarda yedek parça temin edemiyoruz diye cevap vermeleri yeterli. Direkt olarak tüketici hakem heyetine faturasıyla birlikte başvurmanız halinde isteğiniz doğrultusunda yeni ürün veya parasının iadesi yapılmak zorunda. Bence bu işi hafife almayıp bir an önce dilekçenizi verin derim çok memnun kalırsınız. 4077 sayılı tüketiciyi koruma kanununun 15. maddesinin 1. fıkrası bu iş için.

    Daha önce portbagaj talebim oldu, merkezlerini aradım, bana yedek parçaları sadece servis kanalıyla gönderebileceklerini söylediler. Serviste yanımda arattırdım, onlara yok dedi.
    Şimdi de batarya şarj almıyor, yine servisine götürdüm, adam sadece motosiklet tamiratı yaptıklarını, elektrikli bisiklet tamiratından anlamadıklarını söyledi. Şimdi ben adamlardan yazılı bir kağıt mı almam lazım bu konuda, bir de vereceklerini hiç sanmıyorum.

    Siz yine de bir talep edin. Yazılı kağıt vermeseler bile siz yine ikamet ettiğiniz ilçeniz kaymakamlığı bünyesindeki tüketici hakem heyetine dilekçe verin, yedek parça talebime cevap vermediklerini yazılı kağıtla bile beyan etmek istemiyorlar deyin zaten onlar bu dilekçeyi firmaya gönderiyorlar onlar bizzat talep ederler yedek parça eğer firma da sağlayamıyorsa size ya ürünün parasını ya da yenisini vermek zorunda.

    Edit: Dilekçede olayları kısa ve anlaşılır biçimde açıklarsınız işte servisten veriyoruz dediler aradım orası da vermedi falan diye yazarsınız. Dilekçeye firmanın adresini falan yazmanız gerekiyor bir de elinizdeki belgeleri ek olarak sunmanız lazım fiş/fatura vb.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 14 Eylül 2016; 14:26:50 >




  • Goccia City Zero mu bu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar bu akülerin uzun ömürlü olması için nasıl şarj etmek lazım. tam bittikten sonramı? %30 kalınca mı? 800 dolum dediklerine göre sanırım tam bitirmek gerekiyor ama bilgi verirseniz sevinirim.
  • turkmen99 T kullanıcısına yanıt
    Lityum piller asla sonuna kadar bitirilmez,
    %25-30 civarı yani 3.7v civarı şarj edilmesi gerekir,
    3.7V altında ısınmaya başlar ve pil ömrü kısalmaya başlar,3v altında ise kullanım ömrü sonsuza kadar biter,
    Şarj tutmaz, yeni bir pil paketi almanız gerekir,
    Gerçi pildeki koruma devresi,hücrelerin 3v altına inmesine izin vermez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar bende bunlardan almak istiyorum ancak goccia nasıl onuda merak ediyorum hangisini almalıyım birde arka bagaja birisi oturduğunda taşımazmı??? Motor zarar görürmü servis konusunda da sıkıntı var goccia servisi nasıl acaba???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda milletin keyfi gelip cevap yazana kadar ben gittim aldım biniyorum, çok güzel herkeze tavsiye ederim ancak servis konusunda yuki biraz sıkıntılı galiba inşallah yakınlarda bozulmazda servislerde uğraşmayız, he ayrıca ben 95 kiloyum arkayada 95 kilo olan birisi bindi düz yolda baya bi gittik çok eğlenceli oldu, tabi pili ekstra bitirdi ayrı mesele ayrıca benim bisikletim bozulmadı diye sizinkide bozulmayacak diye birşey yok bilgiyi referans almayın,
  • Hayırlı olsun. Nereden ve kaça aldınız öğrenebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun, istanbulda (b.evler) vale moto , 2700 tl, karta taksit var ama ellerinde başka yoktu diğer marka ve modeller var mesela goccia var 2900 istediler, birde jantı telli olan düşük model var galiba onda amortisör de yok, dükkanlarında göremedim ama internette yayında satışları,
  • Bisikleti beğendim yuki yadea ebx041 bendeki. Servisi arayıp batarya fiyatını sordum 1250 tl dediler merakımdan sordum. Bataryası çok iyi gitti denemelerimde yeni olduğundan galiba. Yuki yedekparça sağlayabilirse süper bi bisiklet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___ukyo___

    saolun, istanbulda (b.evler) vale moto , 2700 tl, karta taksit var ama ellerinde başka yoktu diğer marka ve modeller var mesela goccia var 2900 istediler, birde jantı telli olan düşük model var galiba onda amortisör de yok, dükkanlarında göremedim ama internette yayında satışları,

    Modeli nedir 053 u 2250 aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş 042 almış olmalı ben diğer siyah 041 i aldim. beyaz olanı da aynı fiyattan vereceklerdi ben tel jantli yı tercih ettim daha sonra garanti bitiminde modifiye etmek mümkün olsun diye en azından motoru söküp takma kolay olur. Bu arada dik yokuşlarda performansı yeterli goccia zero motoru önde oldugundan aynı diklikteki rampalarda bu kadar başarılı olmayabilir. Ağırlık merkezi yokuş çıkarken arkaya kayıyor yuki motoru arka tekerde olduğundan patinaj olayı olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bisikleti görüp beğenenler var durdurup soruyorlar hatta rahatsız olmaya başladım çok dikkat çekiyor nereden aldığım ve fiyatı soruyorlar bence reklamı yapılsa baya bi talep olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ninova12 N kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin modelini nasıl anlıyoruz ?? benim etikette ydj5070091 ebx042 yazıyor??
  • Net sayfasında yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ninova12 N kullanıcısına yanıt
    EBX053 hakkında bilgi verir misiniz? Menzili nasıl? Pedalla mı çalışıyor yine? vb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pedalla çevirme işlemi batarya doldurma işlemide yapıyor mu
  • Hayır yapmıyor ama yapan bi marka var yanılmıyorsam magicpie isimli kit bunu yapıyor. Pillibisiklet sitesinde vardı ama biraz pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhammet.ç

    Arkadaş 042 almış olmalı ben diğer siyah 041 i aldim. beyaz olanı da aynı fiyattan vereceklerdi ben tel jantli yı tercih ettim daha sonra garanti bitiminde modifiye etmek mümkün olsun diye en azından motoru söküp takma kolay olur. Bu arada dik yokuşlarda performansı yeterli goccia zero motoru önde oldugundan aynı diklikteki rampalarda bu kadar başarılı olmayabilir. Ağırlık merkezi yokuş çıkarken arkaya kayıyor yuki motoru arka tekerde olduğundan patinaj olayı olmuyor.


    hayırlı olsun güle güle kullanın, ben EBX042 modelini aldım iki saat pazarlık yapmama rağmen 2700den 1 lira aşağıya inmediler, EBX041 ile arasında aliminyum jant ve ön maşada amortisör olduğundan fark var nasıl aynı fiyat olur biraz ilginç, bu arada banada heryerde soru soruyorlar milletimiz aslında çok ilgili, pili ve performansından memnunum açıkcası goccia italyan diyorlar ancak ben inanmıyorum motor ve elektrik aksamının çin olduğunu düşünüyorum, ee nesi italyan? sadece adı olabilir ;) şuanki aklım olsa daha pahalıda olsa vellobike alırdım, hem daha daha daha hafif ve pilini giderken şarj ediyor, hernekadar pili motor içinde gizli olsada hafiflik ve katlandığında daha küçük olması sadece pedal desteği olması benim için yeterli,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın. Teknolojisi her geçen gün iyileşen elektrikli bisikletler yakın bir gelecekte lüks olmaktan çıkacak. Yeni yasal düzenlemeler 250 watt üstü elektrikli bisikletler için plaka ve ehliyet zorunlulugu bizim bisikletlere ilgiyi artıracak. Bizdekiler eskidiğin de bahsettiginiz bisiklet özelliklerinde yenisini alırız :

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.