Şimdi Ara

Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kargom dün gelmiş, ofiste olmadığımdan deneyemedim ama 8:30 da prize taktim içine de 24,6 derece olan ortamdan alınmış 750ml su koydum. Suyun yanına da bir adet termometre koydum. 20 dakika sonra yani tam 1 saat olduğunda değerleri okuyup bu mesajı güncelleyeceğim.


    1. saat düzeltmesi: 18.0 derece
    2. merakıma yenildim 10:00 güncellemesi: 14.9 derece
    3. 10:38 güncellemesi: 13 derece
    4. 11.53 güncellemesi: 11 derecede
    5. son güncelleme: 13:30 a kadar kettleın yanında olduğundan (diye düşünüyorum) 11in altına düşemedi, ardından kettleın yanından başka bir yere aldım ve 15:30 da 9 dereceye düştü. yaklaşık bir saattir de 9da kaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 29 Aralık 2022; 16:22:38 >
  • İyi güzel de, yazın atıyorum deniz kenarında 30 ila 40 derece bir sıcaklık olacak ve içine koyduğunuz şeyi 22-32 derece arasına getirebilecek ya da bu seviyelerde tutacak. Bagaja koyayım derseniz o zaman daha fena, içinde bulunduğu ortamı ısıttığı için bagajda durduğu süre boyunca kademeli olarak soğutma perfomansı düşecek. Ha bunu masaüstünde oyuncak gibi kullanayım derseniz ok, zaten 40$ lık ürün. Adamlar bu paraya termos satıyor. Ki bence yazın kullanmak için iyi bi termos çok daha mantıklı ve kullanışlı.

  • Ntmbn kullanıcısına yanıt

    evet yorumumu değerlendirmemi yaptım ama sende bi OKU!!

    kullanıcıya da en iyisi gelsin kendin bir değerlendir gibi bir yorumumda var

    siz ve sizin gibiler derken genelleme yaparken önce oku öncesini gör ben beklentilerime göre tecrübelerimi paylaştım isteyen dinler isteyen dinlemez insanlar özgür banane canın ne isterse onu yap zaten alanada saygı gösterdim aşağıdaki cümle ile


    Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 29 Aralık 2022; 12:41:11 >
  • Bende evdeki düz termosumu buz kasetleri ile mi denesem :)) Bir de arkadaşlar buna hiçbir zaman 1 şişe su koymayacaksınız. Doldurun dolabı. kaç tane alıyorsa. Yola çıktığınızda ne kadar koyacaksanız o kadar koyun. 1 şişe koymak nedir.

  • Ofisime küçük bir buzdolabı düşünüyordum su, içecek, peynir, yoğurt vs. koymak için. Önce bu konu açıldığında direk bu ürünü sipariş verdim. Fakat yorumlardan sonra aşırı küçük ve soğutma metodunun yazları izmirde çok sıcak olmasından dolayı yetersiz gelecekti, işimi görmeyecekti. Siparişi iptal edip, gittim 1700 TL maliyetle dijitsu db50 mini bar geleneksel gaz soğutmalı buzluk içeren sipariş verdim. Aracımda zaten geleneksel termosa 4 buz kasedi koyduğumda yeterince idare ediyor. Hacim ve soğutma şekli ile bu fiyata alınabilecek bir ürün olmadığını düşünüyorum. Tartışmaya gerek yok, marka zaten uyduruk.

  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    8 tane kutu kola 2 tane yarım litre su koydum 6 dereceye kadar düştüm sıkıntı yok.

    Yazın 17-18 dereceye düşürsem yeter




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 29 Aralık 2022; 15:0:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melange kullanıcısına yanıt

    İşinize yarayacak olmasına sevindim hocam. İyi günlerde kullanın.

  • tesadufi T kullanıcısına yanıt
    marka uyduruk dedi dijitsu aldı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    marka uyduruk dedi dijitsu aldı
    Konuyu açıldığından beri takip ediyorum. Hayırdır buzdolabının pazarlama elemanı mısınız? Konuyu da sizin açtığınıza göre neden olmasın? Herkes kendi fikrini, eleştirisini buraya yazıyor size ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tesadufi

    Ofisime küçük bir buzdolabı düşünüyordum su, içecek, peynir, yoğurt vs. koymak için. Önce bu konu açıldığında direk bu ürünü sipariş verdim. Fakat yorumlardan sonra aşırı küçük ve soğutma metodunun yazları izmirde çok sıcak olmasından dolayı yetersiz gelecekti, işimi görmeyecekti. Siparişi iptal edip, gittim 1700 TL maliyetle dijitsu db50 mini bar geleneksel gaz soğutmalı buzluk içeren sipariş verdim. Aracımda zaten geleneksel termosa 4 buz kasedi koyduğumda yeterince idare ediyor. Hacim ve soğutma şekli ile bu fiyata alınabilecek bir ürün olmadığını düşünüyorum. Tartışmaya gerek yok, marka zaten uyduruk.

    Kardeşim en iyisini yapmışsın 5 yıl önce 145 tlye almıştım bimden hala kullanıyorum evimde soğuk su, meşrubat dolabı olarak. Canavar gibi performansı var. 5 kademesi var. 4 ve 5'te kullanıyorum. Hatta kullandığımdan beri restaurantlarda, cafelerde söylediğim içecekler ılık geliyor bana artık. Geri gönderiyorum bu ılık daha soğuğu yok mu diye :)

    Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • haber veren arkadaşa teşekkür ederim,

  • Arkadaslar bastan beri yorumlarinizi okudum turk milleti olarak tartismayi ve de zitlasmayi ne kadar seviyoruz :/ oncelikle belki uzun olacak ama anlatayim, ben ogretmenim ve ayrica kamp vsvsvs merakim var arac ustu cadirimla 2 yildir kampcilik gesi olaylarini devam ettiriyorum firsat buldukca , gecen sene buz akusuyle kullanirim diye normal termos aldim hem 40 lt hem de 20.lt versiyonlari var elimde ama en fazla 2 gun isimi goruyor sonrasinda aracta bosa yuk termos.... Sonra bu peltier sistemli termoslardan aldim 22 lt lik ama onlarda icine buz akusu koymadan hicbir ise yaramiyor, sonra bu urunu gordum sadece icine 2 gun yetecek kahvaltiliklarimi saklasin yeter mantigiyla bu urunu aldim, ama sistemin adina ne derseniz deyin evet kompresorlu degil fakat diger peltier sistemli termoslar gibi degil kisacasi bos bir urun degil ortam sicakligi 25 derece iken 4 dereceye kadar sogutuyor, ortam sicakligi yazin 40 derecede 18-20 dereceye kadar dusuruyor ki bu da benim icin yeterli, diger peltier sistemler bu derecelere dusurmuyor kesinlikle.... Gunubirlik urunlerinizi kesinlikle saklayabilirsiniz ic hacmi kucuk buyuk beklentileriniz olmasin ama dedigim gibi benim amacim surekli market icin araba cistirmaktansa yazin 2 gunluk kahvaltiliklarimi saklasin yeter ve is goruyor....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kampta kullaniyorum arkadaslar diger peltier sistem gibi icine buz akusune gerek yok ciddi derecede sogutuyor kapali kutu zaten, icine kaynamis su koydum 4 saat icinde dislerinizi donduracak isiya ulastirdi, kompresorlu olmamasi yaniltmasin sizi, kesinlikle buz akusune gerek olmadan sogutuyor. 60 amperlik bir jel aku 20 saat kesintisiz calistirabiliyor yuksek modda hepsini denedim ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.