Şimdi Ara

Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ntmbn kullanıcısına yanıt
    hocam o eleman öyle yorum yapınca, ben de diğer oto dolapları gibi sandım (kale 'nin termos gibi olanları), 4 derece gayet iyi bir rakam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferman1987 kullanıcısına yanıt

    Hiç hayatında peltier dolap kullandın mi ? Yarın yapıştırırım resmini bendekinin ..derece ile de olcerim tatmin olmaz isen ..ama evet haklısın millet bilip bilmeden konu da açıyor ,konuşuyor da ..ama anlayan anlıyor yukarıda en beğenilen mesaja gidince foruma ne kadar faydalı olabildigimiz bize yetiyor ..olacak o kadar daki muhtesem replik :- çekilebilirsin rıfkı ....


    Edit : konu devam edicek ,siparişler eve gelicek , oyuncağa benziyen ürünü teslim alanlar yorumumuzun kıymetini anlayacaktır ..herkese iyi forumlar


    Edit 2 gelsin .. illa alıcağım işimi görür diyenler iki kati büyüklükte yarı fiyatına şundan baksınlar

    https://www.a101.com.tr//oto-bahce-yapi/igloo-buyuk-boy-oto-buzdolabi-12v-24-lt/


    Konu sahibi ürünün peltier olduğunu benden öğrendi en çok ondan teşekkür beklerdim ama nerede ..Konu açmak kolay ama vebal almak daha kolay yazık değil mi bunu buzdolabı sanıp ta sipariş geçen arkadaşımıza .cehalet varsa karşısında bir de aydınlık var, aydınlığa çeken insanlar var ..haydi tekrar iyi forumlar size ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 27 Aralık 2022; 18:27:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    Başkan sen ne anlatmak istiyorsun ben anlamadım . Ürün kötü mü demek istiyorsun? Eğer öyleyse senin attığın linkteki ürün çöp oğlu çöp değil mi ? En azından bu ürünün yorumlarından anlaşıldığı kadar memnuniyet üst düzey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    hocam istirham ediyorum boş boş konuşmayın. Ürünü kullanan birisi olarak soğutma kalitesi çok güzel. Attığınız linkteki gibi bir ürün değil. Attığınız linkte ufak bir metal kısımda soğutma gerçekleşiyor ve oradaki fanla soğuğu dağıtmaya çalışıyor cihaz. Fakat linkteki ürün öyle değil. Dolabın çeperleri komple soğuk bir şekilde içerisini soğutuyor. Dolabın içinde fan yok. Ve sıcak koyduğunuz bir ürünü buzdolabı soğukluğuna düşürebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melange kullanıcısına yanıt

    Benim demek istediğim en üstte beğeni durumu yüksek olan olan yorum ustam ..

    Beğeni yüksek olsun en üstte olsun ki direk okunsun ,beğenen arkadaşlar sayesinde önemli bir bilgi vermiş oldum,beğenenlere teşekkürler . Zaten beğeni olmasa diğer mesajım olmazdı , bilgi paylaştıkça güzel ..

    Peltier anahtar kelime ,bunu ben verdim size internette onlarca bilgi var araştırıp ürünü almaniz daha mantıklı ..


    Ürünün yerli malı igloo su bende var çok memnunum ..ama avantajları ve dezavantajları vardır ,alan kişi okur inceler sonrasinda sipariş verir ise daha verimli olur ..peltier dediğimiz sistemi evde kendiniz de imal edebilirsiniz ..strafordan istediğiniz lt hacimde bir dolap yapıp peltier i monte etmeniz yeterli ..1600 üzerine çizip 800 yazmaları bunun herkes için sıcak fırsat olacağı anlamına gelmez kısaca bunu anlatmaya çalıştım ..ben peltier yazmasam çoğu kişi bunu kompresörlü normal bir buzdolabı zannedip (konu sahibi dahil ) sipariş vericek ve mağdur olacaktı ..herkese sevgiler saygılar ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 27 Aralık 2022; 19:49:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    Bence o beğenenler de ürünün nasıl çalıştığını bilmediği için uyduruk fanlı bir ürün sanmış olabilirler yoksa ürün benim arkadaşta var yazın kampta canavar gibi çalışıyordu . İgloo nun uyduruk termosuyla kıyas bile etmem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 27 Aralık 2022; 19:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    Hocam bilgilendirme için şahsım adına bir teşekkür de ben ederim. Ben hiç detaylı bakma gereği duymadım kompressörlü zannediyordum iyi ki almamışım. Belki bu dolap bir peltier ne kadar iyi olabilirse o kadar iyidir ama ben almam. zaten yorumlarda da sizin dediğiniz var +10 -10 derece oynatıyor şeklinde.


    Zaten kompressörlü olsa sanıyorum bu fiyata gerçekten bedava olurdu. Zira 5 6bin TL tutarlarından başlıyor. Yukarıdaki arkadaş kıytırık fanlı bir ürün diyor ya evet bu tam olarak o igloo gibi kıytırık bir fanı var ve o şekilde soğutma ısıtma yapıyor. Gerek mobicool gerek igloo ürün kullanımına şahit oldum hem nem oranları hem de sıcaklıkları çok fazla benzer bununla. Bunu bilerek almakta fayda var.


    Ne aldığını bilen arkadaşlar için hiçbir problem olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 27 Aralık 2022; 20:7:26 >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    igloo 1093TL altına yok ki?

  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    Sen kafanı yorma ürün bugün elime geçti. Oda sıcaklığı:25 derece içine koyduğum su 4 derece. Hadi başka mahallede oyna. Buralarda ağlama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ister çok bilmiş diyin ister başka bişey kötülemek için yazmıyorum ama beklentilerinizi karşılamayacak onu belirtmek için yazıyorum. bar malzemeleri tuborg ışıklı tabelası kokteyl neon ışığı redbull minibarı gibi eşyalar yıllardır toplarım tabi öyle deli gibi değil.



    Resimde gördüğünüz yui marka buzdolabının bir küçüğü miller oto buzdolabı dönüştürücüsüne kadar herşeyi var evde prizdende kullanabiliyorum. ama Soğutma falan beklemeyin. Bir ürünü buz gibi soğumuş bir şekilde arabada koyarsanız ve 2-3 seferden fazla açmazsanız aynı soğuklukta fazlada mola vermezseniz götürürsünüz. yani iade edeceğiniz bir ürün alacağınızı düşünüyorum. ama en iyisi ürün gelsin test edin görün öyle iade edin sadece zaman kaybı olduğunu anlayacaksınız.



    Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl


    Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl


    Ama bu görselde gördüğünüz beko bir buzdolabı işte. gayet soğutuyor hatta karlanma bile yapıyor bende dönem dönem temizliğini yapıyorum tam 7 yıldır kullanıyorum.



    Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl


    Yui K14 12 Lt oto buzdolabı 800 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 27 Aralık 2022; 23:6:10 >




  • bayguru B kullanıcısına yanıt
    hb yorumlarında birçok kişi yazmış, iyi soğuttugunu (4-6 derece). aynı şekilde sıcak tutma özelliği de var. bir de alanlar yorum yaparsa, o zaman ne olduğu ortaya çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    hocam fiyat muadillere göre fırsat ona itirazım benim zaten yok. Ne aldığını bilene de hiçbir lafım yok. Lakin 4-6 derece biraz bana ütopik geliyor. Birebir bu olmasada benzer mantıkta ürün kullandım yani içine 6 7 değilde 1 2 tane buz aküsü koyarsak anca.


    Yorumlarda oda sıcaklığında 16 dereceye düşürdü diyen de var. Ayrıca yolculukta sık sık açıp kapanacağını varsayarsak, araba seyahetlerinde zor o sıcaklıklar.

  • snl_ S kullanıcısına yanıt

    Yorumun çok değerli emeğine sağlık ama yani insanlar oto buzdolabı soruyor araç içi iş görmelik sen bekoyu yazmışsın kardeşim. Yokmu bunun iki kapılısı sebzelik felan aracın üstüne yatıralım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Ben teşekkür ederim ,faydalı olabildiysem ne ala ..

    Mesajımda sadece bunun peltier bir alet olduğunu normal bir buzdolabı olmadığını sipariş vericek arkadaşlara uyarı amaçlı yazdım .saolsunlar beğeni ile üst satıra tasimişlar foruma faydamız olduysa ne alâ.


    Cahil ile muhatabı keseli çok oldu hem yaş hem de hayat tecrübesi olarak ..bu bağlamda boşuna kötü ,abuk sabuk yazılar yazanlar sizin mesajlar bana gelmiyor banlisiniz bende yazayım da boşa parmak yormayın :)


    O kadar gereksiz adam var ki şu forumda forumu bırakmamak için onları bırakıyorum mecburen ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 28 Aralık 2022; 10:16:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuRtCaN Y kullanıcısına yanıt

    Aman diyim onunda ederi en fazla 400.. 24lt olması daha iyi 12 lt çok ufak hiçbir şey sığmaz ,

    Bu ürünler bir buzdolabi değil ama amaca uygun çok güzel yerlerde kullanılabilir ..mesela ben Çanakkale'den dönerken bunu arabanın arkasina attım doldurdum içine bir kasa sardalya ,üstlerine azıcık buz ,calıstırdim bir gun gezdim ,İstanbul'a geldiğimde sardalyalar capcanlı tertemiz aldım yeni tutmuş gibi eşe dosta dağıttım .


    Peltier hazır devre olarak amazonda falan var bakabilirsiniz .kendi projesini istediği hacimi yapmak isteyenler bununla basit soğutucular yapabilir .hatta peltier de yapabilirsiniz ..bu tip sohutuculati yapmak kompresörlü bir buzdolabı yapmaktan çok daha basittir ..linkteki ürün oyuncaktir kışın 800 e alırım yazın 2000 e satarım diyenler dikkat etsin ..ufak kızları varsa barbi evine güzel buzdolabı olacaktır ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etme cahille muhabbet küstürürsün,silme mabadını cam kırığı ile kestirirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko buzdolabını (aslında minibar buzdolabıda değil) koyma amacım yuki k14 ü ev için alanlar hiç almasın 2. el minibar kovalasın bu niyetle alanlara bunu göstermek için koydum.


    oto buzdolabı diye bişey yok aslında soğuk koyarsın aynı soğuklukta yolculuk sonunda alırsın sadece serin tutan bir fanı var. soğutma özelliği yok.


    6-8 saatte bunu normal buz kasetleriyle piknik plaj buzluklarıylada yapabilirsiniz.


    araç aküleri zaten 28 amper kompresörlü soğutucu gerekli buzdolabı minibar etkisinde gibi kullanmak için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 28 Aralık 2022; 13:17:25 >
  • Ürün geldi 17.30 gibi taktım fişe içine de 1 litre su şişesi attım oda sıcaklığı 21 derece ürünün içine koyduğum termometre şu an 9 derece gösteriyor . Su da epey soğudu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt

    Ya Allah aşkına şu ürünü kullanmadan niye boş boş yorumlar yapıyorsun. Sizin paylaştığınız dolap bu model değil. Ben bu modelin 22 lt olanı kullanıyorum oda sıcaklığında 4 dereceye düşürüyor. Saha fazla da düşürür mü bilmiyorum çünkü denemedim. Ama derece olarak eksi dereceler seçeniliyorsunuz. Tamam marka Çin’de fason üretim yaptıran bir firma ama bu ürün bozulmadığı müddetçe bence harika. Siz ve sizin gibiler resmen düşmanlık yapıyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    kime diyon ? konuda herkes herkesi cahillikle itham etmiş.

    ilk yorum geldi, 9 dereceyi gördü, var mı azaltan ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.