Şimdi Ara

Yuhalanan İmamoğlu sinirlendi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
11.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt

    uber yasağı taksicilerden oy almak için konuldu ve ben her hafta kaç defa taksiyle gittiysem bir tane bile imamoğlunu sevenine denk gelmedim. son zamanlarda bir moda başladı ben aslında bu partici değilim deyip öve öve bitiremeyenler ama bir bakıyorsun geçmiş tarihlerdeki yorumlarda hep yine o partiyi övmüş.

    siz kaç defa taksiye bindiniz ama ben baya bindim uberi çok seviyordum ama seçim için yok ettiler güzelim sistemi.

    ayrıca zaten açık açık desteklerini dile getirmişlerdi

    https://www.haber7.com/siyaset/haber/2843961-taksicilerden-yildirim-ve-cagiriciya-tam-destek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 26 Kasım 2020; 19:54:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İmamoğlunun plaka kiralama olayı güzeldi ama yaptırtmazlar demiştim nitekim dediğim gibi oldu.

  • ben videoda kimseyle konusmaya yuregi yetmis birini goremedim zar zor durdurup bir cumle anca soyleyebilmisler sabun kopugu gibi sivismis madem muhalefeti seviyor yukselen ekmek fiyatina inat halk ekmek 50 kurusa ekmek saticak deseydi belki bedavadan bos konusmasini gizliyebilirdi biraz eh mahkeme emri cikip ekmek fiyati yukseltilene kadar vatandas hesapliya yerdi malum 770.000 sterlin tablo parasi yerine pandemi bitene kadar HALK a bir hayri dokunurdu HALK ya hani !!!
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Hacı o zaman bunlar şak şak turizmin yolcuları demek ki.


  • Yenikapiya israf diye dizdigi arabalarin kirasini iptal edip hepsini koc un otokiralama sirketinden daha yuksek fiyattan fazlasiyla yeniden kiraladi simdide otobus seferini artiramam zarar eder diyip esine dostuna taksi plakasi pespes cekme derdine dusmus standart kafa iste taksi yeterlide plaka ihalesi yerine vatandas daha rahat kullansin diye taksimetrelere indirim yapsa otobus ve sefer sayisini artirsa daha etkili bir cozum olurdu bahane hep HALK sonuc hep Nisantasi .... Gooooodaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMteria -- 26 Kasım 2020; 20:29:17 >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt

    İşte bende onu diyorum bu adamdan memnun olmayan herkes AKP li mi? Taksi konusuna gelirsek genel olarak taksicilerden de memnun değilim 6000 yeni taksi olayınıda desteklemiyorum. İstanbul trafiğine her saniye trafikte olacak 6000 yeni araç sokmak mantığa aykırı. İstanbullunun bilmem kaçıncı derdi taksilerdir. Her gün toplu taşıma kullanan adama taksi sorunu desen sana söver geçer.

  • taksiciler bir şeyi yuhluyorsa o kesinlikle yapılmalı ben daha taksicilerin vatana millete hayırlı bir şeyi desteklediklerini görmedim.

  • Bende meclis mikrofonuna akp dunyanin en iyi isini yapsa takdir edemeyiz bizim gorevimiz bu diyen engin altay i dinleyince aynisini nedense chp neyi elestiriyorsa muhtemelen dunyanin en iyi isidir diye bakiyorum zaten taksi soforu esnaf odasi ve taksi sahiplerinin birbiriyle alakasi yoktur soforler tepki gostermis cunku bu konularda konusmadan sokaga cikip merkezi yerlerde bile bi bakarsaniz taksi sayisi yeterli arabalar bos ve arabasi olmayan vatandas icin taksi ucretleri yuksek kaliyor artik yani sayi cogaltmaya gerek yok ve bir ihtiyaca cevap ilac degil.
  • 13.saniyede tokat attı adama,içeri giderken de sülalesine sövdü ben duydum.

  • Taksi esnafı Ekrem'e mi oy vermiş  . Bu kadarı seni bile aşar.

  • elestirilmeye yuhalanmaya tahammul edemeyen insan nasil baskan olucak anlamadim 13. saniyede halka kufretmeyemi basliycak nasil demokratik lider olacak.Baskan olunca cumhuriyet sevdalilarinin darbukatore para verip kufrettirmesine nasik dayanicak bu adam yok yok ikinci esad vakasina doner bu az gelismis sinir sabir ve asaletle cik olmamis baskan degilsin mansurcular cayda bogar hem seni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMteria -- 26 Kasım 2020; 20:46:21 >
  • Kapısının önüne bile gelemedikleri kişiler var.


    Ayrıca İmamoğlunu kınıyıorum


    Korumalarına söyleyip yerlerde süründürüğ birde kaba organı tekmeletseydi çok güzel olurdu.


    AGA NE OLDU BURADA HERKES TAKSİCİLERDEN ŞİKAYETÇİYDİ

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CMteria

    Yenikapiya israf diye dizdigi arabalarin kirasini iptal edip hepsini koc un otokiralama sirketinden daha yuksek fiyattan fazlasiyla yeniden kiraladi simdide otobus seferini artiramam zarar eder diyip esine dostuna taksi plakasi pespes cekme derdine dusmus standart kafa iste taksi yeterlide plaka ihalesi yerine vatandas daha rahat kullansin diye taksimetrelere indirim yapsa otobus ve sefer sayisini artirsa daha etkili bir cozum olurdu bahane hep HALK sonuc hep Nisantasi .... Gooooodaaa

    Neden yalan söylüyorsunuz?


    2300 'den 1700' e indi kiralanan araç sayısı.


    Kiralanan firma ise Koç değil Albayrak'ın. En iyi fiyat veren onlar olunca açık ihale ile Ak partiye yakın firma aldı.


    Metrobüs hattı ise maksimum kapasitede.

    Bunu söyleyen ise İstanbul valisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2020; 21:9:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldaki taksicilerden hemen hemen herkes gibi bende çok rahatsızım ama, imamoğlu da aynı tayyip erdoğan gibi. Gücü eline geçirse aynısının bir başka versiyonu olabilecek kapasiteye çok sahip.

  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt
    Sadece gülüyorum bu daha başlangıç sen kaşındın isyanbul
  • Eko başkana helal olsun keike daha sert konuşsaydı bunun gibiler ancak böylesinden anlar.

  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Oradakiler taksici ve seçim öncesi taksiciler açık açık imamoğlunu destekliyordu.

    siz böyle dediğiniz için tüm taksicilerin imamoğlunu desteklediğini düşündüğünüzü zannettim. ben bir tane taksicinin bile imamoğlu’na oy vermiş olduğunu düşünmüyorum.

    istanbullunun taksi derdi de vardı, yol bilmez, karşıya gitmez, yalancı olan kısa yolu beğenmez, bu 6000 ile bu sorunlar nasıl çözülür ne tür bir projesi var bilmiyorum. belki über gibi bir sistem gelecekti belki de sırf inatlaşma uğruna yapılıyor. ortada bir gerçek var akp imamoğluna iş yaptırmamak için and içmiş gibi gözüküyor. bu tür haberler kararsız seçmende iş yaptırmıyorlar algısını oluşturur ve seçim zamanı o kararsızlar çok önemli olacak. bakanın istifası bir gün sonra haber edilirken istanbul’da imamoğlu aleyhine olan her karar anında manşetleniyor. bugün akp için çalışan medya yönetim değişince aynı siyasileri gömecektir. kararsızlardan artık medyaya güvenen kalmadı.

    kararsız çok arkadaşım var onlar bu tür haberler nedeniyle imamoğlu’na daha sıcak bakar oldu. istanbul’da ilk seçimde binali beye oy atanlar bir sonrakinde imamoğlu beye attılar. benim onca imamoğlunu deneyelim bu sefer demem işe yaramamıştı ama seçim yenilenince oylarının rengi kendiliğinden değişti. bu tür hareketler kararsızları etkiler ve ezilen biri her zaman ülkemizde daha çok sevilir. ilk zamanlar imamoğlunu eleştiriyorlardı ama birkaç ay önce herhalde akp imamoğlunu yönetim değişmedikçe çalıştırmayacak demeye başladılar. belki imamoğlu siyasi bir manevra yaptı reddedileceğini bilmesine rağmen yine de bu taksi konsusunda ısrar ediyor.

    benim oy vermediğim ve asla oy vermeyeceğim partiler dışında sağ ve soldan çok partiye oy verdim. bazen o kadar kararsız kaldım ki oy dahi kullanmadım ama son istanbul seçimlerinde oyumun rengi çoktan belliydi o yüzden kararsızların ne tür ikilemlerde kaldıkları hakkında bazı birikimlerim var. şimdi akpliler gol attık diye sevinebilir ama aslında golü kendi kalelerine atıyorlar onu öğrendikleri zaman çoktan maç bitmiş olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    2023 bütün yetkileri geri alırız. Belki 800k fark tekrar atarız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın keyfi yerinde. Kraliçenin elini öptü icazetini aldı. Demokrasi de olmadığına göre sırtı yere gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.