Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Başlamayı Düşünüyorum Kaliteli Midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep Orda Bir Merakım Kalmıştır Ancak Doğru Dürüst Hiç İzleyemedim.Kaliteli Midir?Yada başlangıç İçin İyi midir Sizce?

Vay eski günler vay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 5 Ocak 2014; 12:19:08 >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • İlk iki seri fena değil.Başlamak için uygun(benim için)ama 3. seri saçma.Hatta 2. De biraz saçma.Başlangıç için kötü çünkü serinin kendine has bir gidişatı var.Beğenmessen animele izlemek sıkıcı gele bilir.Bence ilk One Piece yada Naruto yap yada çocukluğunda izlediğin şimdi de izlemek istediğin bir seriye başla. Not:İnternet hızın hızlıysa Pokemonu indirip izleye bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 1 Eylül 2012; 6:04:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk serinin tamamını izledim. İlk bakışta kart oyunları zeka işi falan eğlenceli gelebilir, ama bir süre sonra sıkıyor. Son sezona kadar aynı şekilde devam eden kart oyunları seriden soğutabilir ama, son sezonda acayip şeyler oluyor. İlk sezonlarda dediğim gibi sıkılabilirsin ama serinin son sezonu gerçekten izlemeye değerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 1 Eylül 2012; 9:12:45 >
  • Naruto,death note,one piece gibi animelerden başlamanı öneririm.Yu-gi-oh'un ilk sezonlarını küçükken tvden izlemiştim ve çok beğenmiştim ama son sezonlara bakiyim dedim bi işin içine motorla yarış vs. girmiş biraz saçma geldi açıkcası.

• naruto başlamak için iyi. Ya da kısa, bitmiş serilere bakabilirsin.

Ayrıca Konu Açman Gerekli Değildi:http://forum.donanimhaber.com/m_35421840/tm.htm
    Daha Fazla Göster
  • Ben çok severim yu gi oh u benım ıcın pokemon dragonball neyse yu-gi-oh da oyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Bana nedense en güzel serisi üçüncü olanı geldi. Ne bileyim farklı bir atmosfer var modern dünya senchron summonlar falan avatar korra neyse yugioh 5ds de odur diyorum.

dostum avatar korrayı nasıl gördüğüne bağlı biraz o. The last airbender göze alındığında korra god mod gibi birşey benim gözümde.

Aang'in kaç sezonda yaptığı şeyleri kız bir sezonda halletti. Ben olsam krallığımı ilan etmiştim valla

• Ben onu çocukken çok izlerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 3 Eylül 2012; 7:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruck

Bence başla ilk iki sezonu izliyince sıkılır bırakırsın zaten

O Zaman Vakit Kaybı Olur Diye Düşünüyorum Ancak bazı Yorumlar da Başlamamı Söylüyor Gibi

• Ben eskiden izlerdim çokta severdim o yüzden başlamıştım 2. veya 3. sezonda bıraktım en azından hevesimi aldım

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Hep Orda Bir Merakım Kalmıştır Ancak Doğru Dürüst Hiç İzleyemedim.Kaliteli Midir?Yada başlangıç İçin İyi midir Sizce?

Başla ama tüm seriyi bitirmeden konuyu kapat devam etme , çok alakasız yerlere kayıyor konu yok torun geliyor yok başka şeyler oluyor , yani uzatmak için sapıtıyorlar. Alakası yok dizi 5 - 6 antik mısır tılsımları ve bizim yugioh un etrafında dönüyor vs. bu seriyi bitir gerisine dokunma.

Cobra yada Devil may cry seyret bi kendine gel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 12 Eylül 2012; 0:12:26 >

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Hep Orda Bir Merakım Kalmıştır Ancak Doğru Dürüst Hiç İzleyemedim.Kaliteli Midir?Yada başlangıç İçin İyi midir Sizce?

Başla ama tüm seriyi bitirmeden konuyu kapat devam etme , çok alakasız yerlere kayıyor konu yok torun geliyor yok başka şeyler oluyor , yani uzatmak için sapıtıyorlar. Alakası yok dizi 5 - 6 antik mısır tılsımları ve bizim yugioh un etrafında dönüyor vs. bu seriyi bitir gerisine dokunma.

Cobra yada Devil may cry seyret bi kendine gel :D

Devil may cry in oyunlarini severim ama animede aksiyondan baska birsey yoktu cok sıkıciydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Fanatik bir izleyiciyim ama arkadaş 10-15 sene süren animeler yada bölümü uzatmak içni saçma konulara kayınca bende onlara kayıyorum :D
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.