Şimdi Ara

YTÜ Mekatronik (%30 İngilizce) ve İYTE Elektronik Haberleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu arkadaşım için açıyorum.

    Normalde arkadaşım Elektronik Haberleşme düşünüyordu. Sıralaması 34k olduğundan YTU'yu de düşünmeye başladı. İki bölüm teknik olarak çok bağlantılı değil ama bu bölümde okuyan arkadaşlar, yurtdışı bağlantıları ve bölümün genel kalitesi hakkında bilgi verebilir mi?

    YTU %30 İngilizce görünüyor, arkadaşım gelecek hayatında bunun bir dezavantaj sağlayıp sağlamadığı konusunda da endişeli. Hazırlık var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanayi oturmayan yerde EHM yazarsa staj, network konusunda sıkıntı çeker. İYTE yerine başka alternatifler düşünülebilir bu sıralamada.

    Sizin de bahsettiğiniz gibi düşündüğü iki bölümün içeriği ve bölüm çıktıları epey ayrışıyor. Önce ne istediğine karar vermeli.

    30% görünüyor ancak denk getirebilirse derslerin yaklaşık 50-60%'lık kısmını ingilizce alabilir. Şansa bağlı bir durum. Hazırlık eğitimi var, eğer sınavı geçemezseniz. (60 hazırlık eğitiminde muaf eder. Yanılmıyorsam 70 üstü de İleri İngilizce 1-2'den de muaf eder.) Eğer ingilizceyi yeterince öğrenmezse sıkıntı yaşar, ancak ingilizce okuyanla arasındaki makası kapatabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.