Şimdi Ara

YOUTUBER YANINIZA GELİYOR SAÇMA DİYAGLOG/HAREKETler YAPIP SİZİ İNTERNETE ATIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunlar ayrı, televizyonda hatta devletin bizden para aldığı trtde "sen olsan ne yapardın" gibi sözde sosyal deney ama insanların psikolojisine etki edicek programlar yaptılar özel kanallarda kendi tanıdığın tarafından para için, seni zora sokup dayanman için nice nice saçmalıklar yaptılar, böyle böyle başladı bu saçmalıklar.
  • Enes batur mallik budur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayak yiyebilirler , veletlerden haz etmiyorum. Aşağıdaki arkadaşlar candır.
    (WhyShy , EgeFitness , ShrededdBrothers , Savas Cebeci , Baran Kalaycı)
  • İzmit merkezde yürüyüş yolunda 2 tane böyle incik cincik tip geldi hemen ellerindeki 5 liralık kulaklığı ağzıma tıkamaya çalışıp "bu gün en çok olmasını istediğiniz şey nedir" diye saçma bir soru sordu...

    Çocuğa dedim "sana kafamın girmesi" . Bir miktar ileri gitmiş olabilirim ama gerçekten sigortalarımın attığı en sağlam günlerden birisiydi.

    O gün Vodafone'u ev internetini iptal ettirmişim 540 lira cayma bedeli çıkarmışlar internet bağlayamadıkları eve... 4-5 saatim o gün kan ter içinde geçmiş zaten.

    Yalnız suratlarındaki o ifadeyi unutamıyorum, her uyuyamadığım da o elemanların suratını aklıma getirip gülüp uyuyorum.
  • Atamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen salağın teki turistleri şahadet getirtmesini istiyodu onlar anlamıyolar dediklerini tekrar ediyolardı müslüman yaptım ehehehe diye seviniyodu ıq yerlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke atsalar bir güzel tazminat çıkar ohh al ye, kefal parası işte.

    İşin şakası bu tip konularda çok baş ağırır. Böyle bir mallık yapan olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt dava açabilirsiniz böyle bir durumda. Zaten yayımlayan falan da belli. Uğraşsın dursun adam, ama bizim yotuber geçinenlerin çoğu fake zaten çoluk çocuğa hizmet eden kalitesiz kanallar.

    Ben amatör fotoğrafçıyım. Bu konuda çok araştırma yapmıştım fotoğraf forumlarında falan da görürsünüz. en basitinden atıyorum bir meydanı çekiyorsanız problem olmaz kamusal alandır insanların yüzü gözükebilir ama yine de birisi ben bu fotoğrafta çok net gözükmüşüm istemiyorum dese kaldırmak zorundasınız fakat pek davalık sonuç çıkmaz bundan.

    Fakat sokak fotoğrafçılığı adı altında habersiz birilerini çekip internette yayımlamak direkt özel hayatın gizliliği ihlaline girer. Hatta şöyleki bir kızla ya da erkekle hatta genel olsun model diyelim, model çekimi yapacaksanız sözlü anlaşmış olsanız bile bir de yanında yazılı anlaşma yapmak gerekiyor. Size dava açma hakkı var, sokak fotoğrafı çekmek sizin hobiniz insanların doğal halini yakalamayı seviyorsunuz. Çektiğiniz kişiye de fotoğrafı gösterip kesinlikle izin almanız gerekiyor hatta işi sağlama almak için basit bir sözleşme kağıdı bile imzalatmanız gerekebilir.

    Yani diyeceğim o dur ki, bir tane aptal video izledim kadınlara bu kilot sizin mi diye soruyor. Böyle terbiyesizlik kepazelik olmaz oradaki kadınların birleşip ciddi tazminat davaları açmaları gerek eğer fake değilse. Terbiyesizlik resmen insan onuruyla oynama.

    Patlayan sigara videoları ise tamamen fake, flash tv nin green box sahnesi bile daha inandrıcı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

    Bu tarz bir videoda kendinizi izinsiz görürseniz yasal yollara başvurun.Kimse izin almadan itibarınızı zedeleyip sizi aşağılayamaz.

    Manası yok bizim arkadaşa oldu o olay. Çoğunuz izlemiş dangalak filan diye gulmustur. Çocuk kendi aramızda egleniyoruz diye yaptım internete koymayacağız dediler diye izin vermiş. Sonra çat bütün Türkiye çocuğa sövmeye başladı. Ekşide filan popülerdi. Burada da başlardaydı ama burada çabuk düştü. Mahkemeyle kaldırttı bütün platformlardan fakat klon videoları her yerdeydi artık. Hala bile ara ara paylaşıp sövmeye devam ediyorlar adama. Toplum içine çıkamıyordu. Uzundu saçı sakalı ölse kestirmiyordu tanımamak için kısacık kestirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki insanlarin isi gucu yok bu tarz videolari izleyerek vakit geciriyorlar. Ben anlam veremiyorum nasil vakit buluyorsunuz boyle seylere? Sabah 8 de isbasi yapiyorum aksam 4 te isten cik eve git 5 oluyor zaten birde markete filan ugrarsam etti 6, o saatten sonra yemekti blasikti 7 yada 8 oluyor. Hafta ici max 1 2 bolum dizi izleyebiliyoruz yada 1 film, bazen yarim kaliyor oda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döverim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yapılsa direkt dava açarım.

    Sattığımız stok fotoğraflarda bile kenarda köşede küçücük bir insan yüzü dahi olsa risk almamak için o fotoğrafı satıştan çıkarıyoruz. Ya da yazılı izin alıyoruz.

    Biri gelip beni aşağılayıp saçma sapan bir muhabbetin içine çekecek, bir de üstüne video çekip internette yayımlayacak öyle mi ? Sıkar o iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xbilinmeyen

    Git savcılığa suç duyurusunda bulun. Özel hayatın gizliliğini ihlal suçtur ve kişilerin izni olmadan özel çekim yapmak suçtur. Maddi ve manevi tazminat boyutu da var bu işin.

    off be turbonun başına gelse soluğu savcılıkta alır
  • Reportla kaldirilsin video. Iznim olmadan koydular de veya sansurlerler suratini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen tvde ya da nette yabanci programlara denk geliyorum. Yolda yuruyen adami bile blurlamislar. Elalem dikkat ediyir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip olaylara bende maruz kalmadım. Kalırsam da, bir şahsın kendisinden izin alınmadan görsel medya organında teşhir etmek suretiyle görüntümü çekerek, kişisel haklarıma saygısızlığından dolayı çok sert tepki gösteririm.

    Bence de youtube'ta olanlar can sıkıcı eline telefonu alan her şeyi çekiyor. Eskiden böyle değildi.

    Ama bence youtuberlara oluşan tepki, benim belirttiğim gibi kişisel haklara saygısızlıktan ötürü oluşmuş bir tepki değil.

    Youtuberların kanallarında video yayınlamak ve izleyici sayısına göre maddi bir kazanç elde etmeye başlaması, hatta film çekebilecek kadar da ilerlemesinin verdiği bir fesatlık ve kıskançlıktan geliyor.

    ve eğer Cumali Ceber, Oha Diyorum, Şansımı seveyim. Kalitesiz, seviyesiz, 1-2 yarım yamalak gülebileceğin bir espriyi ekranda patlatıcam diye bütün seneryoyu o 1-2 espriye sahneye endeksleyen, hani böyle akarken aha bak kuruyor kuruyor bir yerde b.kunu çıkaracak bir şey gelicek diye önceden farkına vardıran (adam gibi bir seneryoda bunu hissetmezsin, aniden gelişir ve vaay ne güzel bağlamış dersin) ucuz bile sayılamayacak, bu adamların içki yada başka alemlerde oturup yazdığı parça hikayelerden bir bütün yapmaya çalışılmış yamalı bohça gibi olan filmler.

    Ama ne film, yani sinema, yani sanat. Bu yüzden bu adam da sanatı icra eden kişi olduğu için sanatçı sıfatına eriştiği için, yapacak tek bir şey kalıyor, saygı çerçevesinde eleştirebilmek.

    ama bir çok insan fesatlığından hayattaki tüm nefretini bu adamlara kusuyor. Şahsen ben yolda görsem kafamı çeviririm, geçer giderim.

    Çünkü bu adamın sanatına, filmine yapacağım her aşırı doz eleştiri, Beni i. Melih Gökçek'in 'tükürürüm böyle sanatın içine' demesiyle aynı kefeye koyar.

    Yada RTE'nin 'Heykel diye ucube koymuşlar, yıkacağız' gibi sanata ve sanatçıya karşı olan saygısızlığını bende sergilemiş olurum.

    o yüzden eğer ki bu youtuberlar kanallarında senin benim yayınladığı tek bir videonun izlenme sayısından 100 kat daha fazla abone sayısına sahipse, halkın bir kesiminde yaptığının sanat olduğuna dair bir kanı oluştuğu ve yer tuttuğu içindir.

    O yüzden yapılacak tek şey saygı göstermektir.

    Yada otorite olarak, bu youtuberların sokakta çekim yapmasını, toplumda teşhire ve ifşaya neden olmasından, sinema sanatının kalite ve seviyesini düşürdüğü ve bu videolardaki seviyesizliğin, toplum yapısına da özellikle gençlerde olumsuz etki yaratmasından ötürü duyulan rahatsızlıkla, toplum bekası ve sinema sanatına gösterilmesi gereken saygıdan ötürü;

    Youtube erişim yasağı getirirsin, ortalıkta ne youtuber, vizyonda da youtuber filmi olmaz.




  • Dun kizilayda sekerbank'in onunde youtube'a atmak icin 20 ergen uzun esek oynuyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten şu üçünden uzak durucan;



    1) Dilencilerden

    2) Anket bahanesiyle yanına gelenlerden

    3) Bu tiplerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkun Işıtmak denilen 10 gram beyin Beşiktaş iskelede otururken yanımıza gelip saçma sapan pop şarkıları namesiz dümdüz söyleyip bizden şaşırmamızı, amele sümüğü gibi tepkiler vermemizi yada Cansu, Berkecanlar gibi kıvırarak aptalca bir kahkaha atmamızı bekledi. Avel gibi yüzümüze bakarken aldığı tepki "Orkun naber ya" olunca "Ya neden bozdun ya hadi birdaha çekiyoruz" oldu. "Ben şimdi gidip bidaha gelicem tmmmı? Sizde ilkkez geliyomuşum gibi yapın xd". Canlı görmeden önce zaten nefret ediyordum, bu cümleleri duyduktan sonra bulunduğum boyutu terketmek istedim gerçekten. Biz ne yaptık, tabikide hiçbirşey. Gerçekten çok kötü bir durum. Cringe.

    Videoda güzel olan tek şey vardı oda yanımdaki arkadaşımın tam anlamıyla bir Randy Orton bakışı atmasıydı. Kahkaha attım resmen.

    Sözü geçen video ve saniyesi:https://www.youtube.com/watch?v=KVt1ucUIQLw 2:14

    Randy Orton: 2:21



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackless -- 18 Kasım 2017; 17:28:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: infinitiy

    hocam örnek olarak







    ve daha niceleri. siz bunların izin alarak koyulduğunu düşünüyor musunuz?


    Biri benim yanıma makasla gelecek burnumun ucuna kadar yaklaştıracak, o adamın teyze oğlundan girer 150 asır önceki embriyosundan çıkarım. Gerçekten hastanelik ederim. Forum müsade etse daha fazlasını yazardım. Gerçekten gençlerimizde, kızlarımızda, yaşlılarımızda akılsız. Şuraya bak, kakara kikiri yapıp "napıyosun yhaaa" demekten başka birşey yapmıyorlar. İnanılmaz birşey.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.